У Ківерцях переможцям обласних олімпіад вручили стипендії

15 Травня 2018, 10:02
3806

Талановита й успішна молодь та їх наставники зібралися на свято-зустріч з обдарованою учнівською молоддю «Барви талантів  Ківерцівщини», в рамках якого заступник голови Ківерцівської райдержадміністрації Яна Церкевич та заступник голови районної ради Тамара Чигрин нагородили школярів і їх учителів за досягнення протягом року.

Про це йдеться на сайті РДА.

«Вже стало доброю традицією на Ківерцівщині по завершенні навчального року відзначати учнівську молодь, яка наполегливо працювала й показала значні результати у своїх знаннях і вміннях не тільки на районному, але й на обласному, всеукраїнському рівнях. Приємно, що у нас такі талановиті діти. Дякуємо педагогам і батькам за такі обдарування. Бажаю усім успіхів у навчанні та здійснення мрій та бажань», – зазначила у вітальному слові заступник голови РДА Яна Церкевич.

Відповідно до Положення про щорічні одноразові стипендії для обдарованих дітей району цьогоріч призначено премію голів районної ради та  районної  державної  адміністрації. обдарованим дітям загальноосвітніх навчальних закладів:

  1. Васильєву Миколі - учню 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Ківерці, переможцю обласних олімпіади  з фізики (І місце), астрономії (ІІ місце), математики (учасник).
  2. Сень Наталії, учениці 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Ківерці, переможцю обласної олімпіади з англійської мови (ІІІ місце), обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у секції «Зарубіжна література» (ІІ місце), переможцю обласного турніру географів (ІІІ м.),   переможцю обласного конкурсу у складі екологічної агітбригади(ІІІ м.);
  3. Царюк Анні, учениці 9 класу НВК «ЗОШ І ст. – Ківерцівська районна гімназія», переможцю обласної олімпіади з історії (ІІІ місце), обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у секції «Етнологія» (ІІ місце),  учаснику обласної олімпіади з біології.


 

Яна Церкевич та Тамара Чигрин, спільно з начальником відділу освіти РДА Миколою Грибуком, висловили найтепліші слова вдячності батькам стипендіатів. Вони подякувати за виховання талановитих дітей: Анатолію Миколайовичу та Наталії Володимирівні Васильєвим, Валерію Євгеновичу і Аллі Петрівні Сень, Юрію Миколайовичу і Галині Ігорівні Царюк і вручили батькам Подяки та квіти.

 Кращі з кращих отримали диплом та суттєву фінансову винагороду. Стипендію в сумі дві тисячі гривень вручено Миколі та по одній тисячі – Наталії та Анні.

Загалом, винагороджено Грамотами та преміями майже 50 вихованців ЗОШ та позашкілля району – переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін І-ІІІ етапів, обласного конкурсу-захисту Малої Академії Науково-дослідницьких робіт, обласних турнірів, різноманітних конкурсаів, змагань. За підготовку переможців преміями відзначено й педагогів. На преміювання дітей та вчителів понад 40 тисяч гривень виділили коштів з районного бюджету.

Володарі премії дякували керівництву району, тим, хто їх підтримував, і обіцяли не зупинятися на досягнутому.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024