Майстер-клас «Цікавий світ паперопластики» відбувся у КРЕНЦі

17 Травня 2018, 08:00
1399

У Ківерцівському районному еколого-натуралістичному центрі, за сприяння сектору у справах  молоді та спорту РДА, з нагоди Дня екологічної освіти відбувся майстер-клас «Цікавий світ паперопластики». Керівник гуртка Алла Довгаль  ознайомила дітей з процесом перетворення побутових відходів у чудові, оригінальні вироби.

Про це йдеться на сайті РДА.

Виготовляючи іграшки з тирси, прикрашаючи та розмальовуючи їх, діти відображали своє уявлення про навколишній світ і завдяки цьому розширювали, уточнювали пізнання  природи. Чудернацькі, милі фігурки тваринок продемонстрували багату уяву, творчу активність та ініціативність дітей. Дивлячись на дитячі вироби, підвищується настрій. 

«Відповідно районної програми "Молодь Волині" сектор постійно підтримує творчих та обдарованих діток. Ми виділили кошти на придбання необхідних матеріалів для занять. Хлопчики та дівчатка змайстрували чудові іграшки. Таким чином долучаємо дітей до бережливого ставлення до природи і довкілля. Екологічна освіта є пріоритетним напрямком діяльності районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді», - розповідає завідувач сектору молоді та спорту РДА Марія Хазанюк.





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024