У Ківерцівській РДА обговорили оздоровлення дітей району

19 Травня 2018, 12:00
На засіданні 1935
На засіданні

У п'ятницю, 18 травня,  під головуванням заступника голови Ківерцівської районної адміністрації Яни Церкевич відбулося засідання міжвідомчої комісії з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей. Участь у засіданні взяли заступник голови районної ради Тамара Чигрин, представники структурних підрозділів РДА та відповідних держустанов району.

Про це йдеться на сайті РДА.

В ході засідання розглянуто можливість скерування на літній відпочинок та оздоровлення дітей району, а також обговорено проблемні питання та пропозиції щодо організації відпочинку і дозвілля дітей у пришкільних таборах.

Під час засідання Яна Церкевич звернула увагу комісії на важливість обстеження умов приміщень, де оздоровлюватимуться та відпочиватимуть діти, щоб діти почували себе у безпеці, а умови їх перебування відповідали усім вимогам та нормам. 

Також члени комісії прийняли рішення про необхідність проведення дітям інструктажу з правил безпечної поведінки, зокрема на водоймах.

«Зважаючи на звернення батьків, ми повинні продумати усі можливі варіанти залучення дітей до оздоровлення та відпочинку, зокрема щодо роботи літніх таборів при школах та позашкільних закладах. Ми маємо організувати так роботу, щоб батьки могли планувати літній відпочинок як свій, так і дітей», – зазначила Яна Володимирівна.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024