Фотограф показав «Цуманську пущу» через об'єктив свого фотоапарата

20 Травня 2018, 10:00
1443

В Ківерцівському районному краєзнавчому музеї, 18 травня, в рамках Міжнародного дня музеїв відбулось відкриття фотовиставки «Цуманська пуща в об’єктиві Андрія Остапенка» та презентація Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».

Про це йдеться на сторінці Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».

Захід урочисто відкрив директор Ківерцівського музею Степан Войчик. Гостей привітав директор Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» Ігор Квач, наголосивши на важливості природоохоронної справи для розвитку нашого краю.

Після відкриття гості оглянули виставку та презентацію про національний парк «Цуманська пуща, яку провели працівники відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи Грицюк Юлія і Савчук Павло. Вони розповіли про важливість збереження природної та історико-культурної спадщини та нагадали про відзначення Міжнародного дня біорізноманіття 22 травня. Насамкінець, заступник директора парку Федір Доридор підкреслив про відповідальність кожного громадянина за збереження природи, яку людство взяло в борг у наступних поколінь.

На фотовиставку завітали понад два десятки ківерчан, серед них представники районної ради та адміністрації, директор Ківерцівського еколого-натуралістичного центру, журналісти та учні 9 класу Ківерцівської експериментальної школи, працівники парку та інші.

Висловлюємо подяку працівникам Ківерцівського краєзнавчого музею та фотографу-натуралісту, автору виставки – Андрію Остапенку.

 







 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024