Хто шукає, той знаходить: історія працевлаштування ківерчанина

21 Травня 2018, 10:30
Володимир Радчук 2857
Володимир Радчук

Серед багатьох прикладів вдалого працевлаштування можна привести таку особу, як Володимира Радчука, який звернувся за допомогою до Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості (ВОЦЗ).

Про це Район.Ківерці інформує Ківерцівська фігія ВОЦЗ.

Володимир за спеціальністю тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А») та водій автомобіля (категорії «В», «С»). Роботу шукав за спеціальністю.

Уже під час реєстрації запропоновано декілька вакансій, серед яких працевлаштування на ЛСКАП «ЛУЦЬКСПЕЦКОМУНТРАНС» – підприємство області, яке в даний момент дуже потребує кваліфікованих працівників за посадами водій автотранспортних засобів, двірник та машиніст дорожньо-транспортних машин. На жаль, через транспортну
доступність Володимиру було відмовлено у працевлаштуванні.

Консультант Подзюбанчук Тетяна запропонувала хлопцю роботу водія автотранспортних засобів в ТОВ «Шинака-Україна». Володимир успішно пройшов співбесіду, медогляд та працевлаштувався на роботу.

Ківерцівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості ставить перед собою мету безпечно, швидко та вдало працевлаштувати осіб на підходящу роботу. Безробітні отримують повний комплекс послуг, направлений на активізацію пошуку роботи. А саме: підбір та пошук підходящої роботи, участь у громадських роботах та роботах тимчасового характеру, консультації з питань отримання одноразової допомоги по безробіттю при відкритті власної справи, професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, а тако участь у семінарах, ярмарках-вакансіях, зустрічах з роботодавцями.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024