У Ківерцях відсвяткували День Європи

21 Травня 2018, 12:30
2267

Напередодні Дня Європи в Україні в місті Ківерці відбувся культурно-мистецький захід «В Європу з Україною в серці».

За задумом організаторів захід планувався на площі імені В’ячеслава Чорновола, але через весняний дощ, всі учасники події перемістились в гостинну залу Центру дитячої та юнацької творчості, – 

Ведучі свята Аліна Жук та Юрій Сухарєв розповіли присутнім про історію відзначення Дня Європи в Україні, провели коротенький екскурс країнами Європи та представили символ цьогорічного заходу в нашому місті – великий торт у виконанні майстрині Світлани Чайки, на якому поєднались всі країни Євросоюзу з Україною в серці. Із вітальними словами до глядацької зали звернулись міський голова Володимир Жгутов та заступник голови Ківерцівської райдержадміністрації Яна Церкевич.

Україна – європейська країна творчості й таланту, співучості та танцю, як яскравий доказ цьому виступи народного театру танцю «Зорецвіт» ЦДЮТ (керівник Марічка Щербатюк), вокального тріо «Співаночка» ЦДЮТ (керівник Тетяна Людвіг), дуету сестер Тетяни та Наталії Черняк РБК, Сергія Лесика, соліста РБК, танцювального колективу «Веснянки» БК село Озеро (керівник Анна Бичок).

Кульмінацією культурно-мистецького заходу став запальний флешмоб, запуск повітряних кульок в небо  та частування смачним тортом.

Маємо ширі сподівання, що наступного року, місто зустріне сонячною погодою День Європи в Україні і смаколиками зможуть поласувати усі пересічні ківерчани на площі  В’ячеслава Чорновола.









 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024