У Ківерцях регулярні підпали на консервному заводі

24 Травня 2018, 17:30
3291

Ківерцівська міська рада вирішує питання щодо частих пожеж та закинутому консервному заводі.

Про це йшлося на 27 сесії міської ради.

З питанням про регулярні пожежі на консервному заводі до міського голови Володимира Жгутова, звернувся депутат, координатор ГО «Школа безпеки та виживання ТИВЕР» Юрій Тананайський. Посадовець запевняє, підпали на консервному – явище часте та дуже небезпечне. 

«Я сам на власні очі бачив, як туди залізла дитина. Нам треба на це звертати увагу, бо можемо дочекатися серйозних наслідків», – каже пан Юрій.

На самому заводі є дуже багато скла, яке в будь-який момент може не витримати температури та спрацювати наче гільйотина. Тож питання підпалів повинне вирішитися найближчим часом.

Володимир Володимирович запевнив, що міська рада вже почала роботу над цією проблемою. А остаточний план вирішення буде відомий вже до кінця цього тижня. В результаті поіменного голосування увесь присутній депутський корпус підтримав пропозицію та проголосував «за».

До слова, остання така пожежа трапилася на заводі 22 травня. Фото з місця події опубліковав на своїй сторінці Юрій Тананайський.

Ольга КИРІЧОК

Коментарі
25 Травня 2018, 14:29
Те ж саме на "смолярні" твориться.....+нічні оргії....
30 Травня 2018, 21:54
ПІДПАЛИ???? А ЗАВДАННЯ МАТЕРІАЛЬНОЇ ШКОДИ???? А СЕЛФІ З КРИШІ???? А ПЕРЕЛАЗИ З ВІКОН НА КРИШУ????? А ШПРИЦИ МЕДИЧНІ НА ТЕРИТОРІЇ???? РОЗБИТТЯ ВІКОН???? НИЩЕННЯ ЧУЖОГО МАЙНА З ЗАВОДУ НА ПРИВАТНІЙ ТЕРИТОРІЇ????? . А ЗНАЄТЕ , ЧОМУ ВСЕ -- ТАК???? ТОМУ ЩО ВОНИ ЗНАЮТЬ ЩО ВІДПОВІДАТИ ВСЕРІВНО НЕ БУДУТЬ ЗА СКОЄНЕ!!! ЧОМУ????? ШТРАФ БАТЬКАМ -51ГР. СВОЇ СУДДІ СВОЇ АДВОКАТИ , ЯКІ ПОРІШАЮТЬ В ЇХНЮ КОРИСТЬ. СИДЯЧИ НА СУДОВОМУ ЗАСІДАННІ І ПІДМОРГУЮЧИ ВИННИМ!!!!! ТО ЧОГО ЇМ БОЯТИСЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!!!????? НЧОГО ---- ГОСПОДЬ НА НЕБІ Є!!!!! І ПАЛКОЮ ЗА ЗАПОДІЯНЕ І ЛЮДСЬКІ СЛЬОЗИ БИТИ НЕ ПРИЙДЕ!!! А БУДЕ КОЖНОМУ СВОЄ!!!!І СУДДЯМ І АДВО--КАТАМ!!!!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024