Ківерці: на вулицях міста запобігають підтопленням

26 Травня 2018, 17:30
Ківерці. Квітень 2013 року 1869
Ківерці. Квітень 2013 року

На трьох вулицях міста у 2018 році виконають роботи для запобігання підтоплень.

Про це йшлося на 27 сесії міської ради.

Для Ківерець проблема підтоплень завжди була актуальна. Особливо у весняний період на вулицях міста стоїть вода. Через це виникає шквал незадоволення зі сторони ківерчан. Однак, цього року міська влада взялася за вирішення такого питання і вже виконала деякі роботи.

За словами Ківерцівського міського голови Володимира Жгутова, міська рада, вже прийняла програму про підтоплення у місті Ківерці. І в цій програмі в райцентрі вже вдалося дечого досягти. Зокрема міська рада виконала роботи на вулиці Костюшка та провулку Костюшка. На цій вулиці зробили три ливнеприйомника, встановили люки та труби для відведення води. 

«У нас було заплановано робіт на 100 тисяч. Робіт вже виконано на 122 тисячі. Певну суму ми проплатили, але ще боргуємо 22 тисячі», – каже мер.

Ці 22 тисячі міська влада взяла з коштів, що були виділені на закупівлю відеокамер.

Очільник міста каже, вже виготовили кошторисну документацію на ліквідацію підтоплень на вулиці Довбуша. Усі роботи на цій вулиці сягатимуть 270 тисяч гривень. 

«Є дозвіл на виконання даних робіт і фірма-підрядник вже готова до них приступити», – зізнається посадовесь.

По вулиці Космонавтів підрядне рішення перебуває на стадії завершення. Жгутов каже, це буде сільський варіант ремонту, встановляться труби та лотки. Однак, зізнається, іншого способу забрати воду з цієї вулиці він не бачить.

 

Ольга КИРІЧОК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024