Представили нового військового комісара Ківерцівського району

29 Травня 2018, 15:56
Василь Матюк 8188
Василь Матюк

В актовому залі райдержадміністрації 29 травня відбулося офіційне представлення нового військового комісара Ківерцівського районного військового комісаріату.

Ним став майор Василь Матюк, який до цього обіймав посаду заступника начальника відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) Волинського обласного військового комісаріату.

У присутності керівництва району, очільників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій, представників райвійськкомату обласний військовий комісар Роман Кулик відрекомендував свого колегу.

Окрім того, він окреслив ряд заходів, виконання яких – на часі. Зокрема, йшлося про підсумки весняного призову- 2018 на військову службу та службу за контрактом, переформування військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, функції яких повинні трансформуватися від адміністративних до рекрутингових та соціально-сервісних тощо. Він також поінформував про переведення екс-комісара Дмитра Ковальова на службу до обласного військового комісаріату. Роман Кулик подякував Дмитру Ковальову за належне виконання поставлених завдань.

Керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Ткачук та голова райради Василь Хмілевський теж подякували Дмитру Ковальову за співпрацю.

Довідка.

Народився В.В.Матюк 23.04.1975 року в с. Березичі Любешівського району Волинської області. Навчався в Київському інституті Сухопутних військ та Львівському військовому інституті при Державному університеті «Львівська політехніка».

Проходив військову службу у військовій частині А2160 (м. Котовськ Одеської обл), Любешівському районному та Волинському обласному військових комісаріатах.

Одружений, має 2 дітей.

Коментарі
30 Травня 2018, 03:34
не Мацюк, а МАтюк Василь Васильович.<br/>який до цього обіймав посаду не начальника відділу комплектування і призову Любешівського районного військового комісаріату, а заступника начальника відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) Волинського обласного військового комісаріату...<br/><br/>де вас таких беруть? навіть скопіювати правильно не можете...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024