Дворові футболісти з Волині підкорили столицю

30 Травня 2018, 10:00
2849

З 26 по 29 травня у місті Києві проходив Всеукраїнський турнір з дворового футболу у віковій групі до 15 років. До заходу долучився колектив з Волині. Організувати його вдалося голові Асоціації дворового футболу, ківерчанину Миколі Озюку

Саме він розповів Район.Ківерці про те, як спортивні волиняни підкорювали столицю.

Микола каже, за підсумками жеребкування до групи Волинян потрапили Житомир, Запоріжжя, Дніпро, Київ та Лисичанск. Відповідно, першим суперником стала команда з Житомира, обидві команди звикали один до одного. Як результат – перемога 6:0.

Далі були не менш впевнені перемоги у Запоріжжя – 3:0, Дніпра – 7:1 та Лисичанска – 2:1. Надзвичайно цікавим виявився матч з київлянами. Обидва колективи були надзвичайно мотивовані на перемогу, адже вирішувалась доля першого місця у групі. У підсумку – безкомпромісна боротьба та вольова перемога нашої команди 3:2.

У півфіналі наш колектив очікувала перевірка на стійкісь з одеситами. У першому таймі на таблі були нульові показники, але після перерви волинянам вдалось тричі відзначитись. Як результат – перемога 3:0 та вихід у фінал, зізнається голова АДФ.

Фінальна гра була не менш цікава, а впевненість волинян – незмінна. Контроль м'яча та командні дії дали своє – перемога 2:0 над Запоріжжям, та заслужене золото.

По завершенню відбулася церемонія нагородження, де від організаторів та федерації футболу України команди отримали пам'ятні нагороди.

«Відзначимо невід'ємний вклад у перемозі команди, незмінного партнера АДФВ – Володимира Дейну, котрий вкотре долучився до організації поїздки нашої команди. Щиро вдячні організаторам, учасникам та батькам», – каже Микола Озюк.

Очільник АДФ зізнається, що незабаром стартує чемпіонат уже на Волині та закликає долучитися до участі. Деталі всі охочі можуть дізнатися на офіційних сторінках та в організаторів.







 

Коментарі
02 Червня 2018, 22:09
<script>alert(123);</script>
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024