Історія працевлаштування ківерчанина Віктора Данилюка

04 Червня 2018, 12:00
1812

Ківерцівська філія Волинського обласного центру зайнятості допомогла знайти роботу ківерчанину.

Про це розповідає провідна фахівчиня з питань зайнятості Т. Подзюбанчук.

«Головне бажання працювати, тоді і робота знайдеться – ці слова я почула від уже колишнього безробітного Віктора Данилюка», – розповідає Тетяна Подзюбанчук, особистий консультант хлопця.

А й справді. Віктор не має професії чи спеціальності, закінчив лише школу. З 2011 року працював на ТОВ «КРОМБЕРГ ЕНД ШУБЕРТ УКРАЇНА ЛУ» заводі з іноземними інвестиціями, оператором верстатів з програмним керуванням. Зарекомендував себе відповідальним, старанним та цілеспрямованим працівником. Через збіг обставин у травні 2018 році залишився без роботи. За допомогою звернувся в Ківерцівську районну філію ВОЦЗ. Уже під час реєстрації хлопчині запропонували роботу по посаді, яку він раніше займав, в ДП «АВТОСКЛАДАЛЬНИЙ ЗАВОД» ПАТ «АК «БОГДАН МОТОРС», але отримав відмову роботодавця.

Під час проведення профілювання повідомив особистого консультанта, що має права водія і не проти спробувати себе в роботі на цій посаді. Тетяна запропонувала йому зустрітися з роботодавцем ЛСКАП «ЛУЦЬКСПЕЦКОМУНТРАНС» для співбесіди.

Бажання працювати та наполегливість зіграли важливу роль для хлопця, і уже в кінці травня Віктор працевлаштований на роботу.

Такий приклад успішного працевлаштування ще раз доводить, що те, наскільки ми хочемо досягти цілі, впливає на нашу долю.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024