У районному бюджеті не знайшлося грошей на реконструкцію парку в Цумані

04 Червня 2018, 13:30
1491

До районної ради звернувся представник громади селища Цумань Михайло Ройко, який попросив  про фінансову допомогу на реконструкцію парку.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії районної ради 30 травня.

Бюджет реконструкції парку складає близько півтора мільйона гривень. З цього питання  на засідання комісії було запрошено Цуманського селищного голову Анатолія Дорошука, який прохав підтримати це звернення.

Члени комісії схвально віднеслися до активної позиції  цуманчан, адже частину коштів зібрала громада, частина  буде виділена з селищного бюджету.

Однак, як  зауважила начальниця управління фінансів райдержадміністрації Олена Єгорушкіна станом на сьогодні ще немає підсумків виконання районного бюджету за результатами виконання півріччя, отож попередньо давати  згоду  на  фінансову підтримку  недоцільно.

За результатами голосування комісія не отримала необхідної більшості голосів  щодо  розгляду цієї заяви за  підсумками  виконання районного бюджету.


 

Коментарі
04 Червня 2018, 20:40
А як щодо реконструкції парку в м. Ківерці?? Що зроблено за останній час? Ані однієї нормальної доріжки.., дерева не почищені.. огорожі немає... Але головне прибита табличка "парк культури і відпочинку"..
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39