У Луцьку оголосили набір на V Літню школу практичної журналістики

11 Червня 2018, 16:06
Учасники ІІІ Літньої школи практичної журналістики 1453
Учасники ІІІ Літньої школи практичної журналістики

Інтенсивний навчальний курс, який допоможе опанувати ази роботи у ЗМІ, триватиме з 2 по 7 липня.

Взяти участь можуть студенти, абітурієнти, випускники вузів, а також усі, хто хотів би спробувати свої сили у журналістиці, але досі не наважувався. 

Програма укладена таким чином, щоб дати слухачам базове розуміння робочих інструментів журналіста (написання текстів різних жанрів, робота зі соцмережами, створення ілюстративного матеріалу, робота з різними типами джерел і їх перевірка тощо). Також учасники Школи дізнаються про правові основи роботи медійників в Україні, стандарти журналістики, особливості висвітлення у ЗМІ проблем людей з інвалідністю, військових тощо. Новинкою цьогорічного курсу стане День телебачення, а саме можливість самостійно попрацювати над створенням телевізійних сюжетів.

Спікерами школи стануть редактори і провідні журналіст волинських і всеукраїнських ЗМІ (Волинь24, Район.in.ua, Таблоїд Волині, Перший, 12 канал, Конкурент, Український тиждень, Новое время, ZIK та інших).

Співорганізатори V Літньої школи практичної журналістики: CID MEDIA GROUP, Бізнес-академія практичного менеджменту PMBA, 12 канал, Волинь24.

«Літня школа практичної журналістики у Луцьку стала уже доброю традицією і відомим брендом. За попередні роки через наш курс пройшло до сотні слухачів, більшість з яких залишилася у професії: хтось ще навчається у вузах, а хтось – уже досить відомі молоді журналісти на Волині. На сьогодні у місцевих виданнях є чимало вакансій, тож наша Школа – це чудова нагода познайомитися з редакторами, провити себе і знайти першу роботу», – розповідає співорганізаторка Школи Наталка Пахайчук, керівниця мережі гіперлокальних ЗМІ Район.in.ua.

Заняття відбуватимуться упровдож 2-7 липня орієнтовно з 10 до 17.30 за адресою Євгена Сверстюка, 1. Після аудиторного курсу обов'язковим є тижневе стажування у редакціях на вибір для закріплення отриманої інформації на практиці.

Зареєструватися можна до 30 червня тут.

Програма буде оприлюднена згодом.

Організаційний внесок: 300 гривень.

Контактний телефон 0980276797

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024