Як порушують права дітей в озерській школі: директорка незаконно змусила учня переписувати ДПА

21 Червня 2018, 13:13
Фото ілюстративне 65154
Фото ілюстративне

Директорка школи змусила дев'ятикласника переписувати державну підсумкову атестацію (ДПА).

Чинна директорка загальноосвітньої школи села Озеро Ківерцівського району Світлана Степанюк своїми діями викликала шквал обурення від батьків. Усе тому, що очільниця школи незаконно та безпідставно змусила дев'ятикласника переписувати державну підсумкову атестацію.

5
Світлана Степанюк
Світлана Степанюк

Чи мала керівниця право на такий вчинок та що тепер загрожуватиме її професійній діяльності ми поговорили з начальником відділу освіти Ківерцівської районної державної адміністрації Миколою Грибуком.

Учні озерівської школи у той день писали Державну підсумкову атестацію. Дев'ятикласник Гемба Роман справився з нею не найкраще, написавши роботу на 3 бали. Однак, вчителі на чолі з директоркою не повірили, що Роман зміг виконати завдання навіть на такому рівні. Коли хлопець уже майже доходив додому, його викликали назад у школу та змусили переписувати роботу ще раз. Як результат - юнак написав її всього на 1 бал. 

Тоді, члени комісії вирішили оцінити знання Романа, знайшовши середнє арифметичне з балів двох написаних робіт. Таким чином, юнак отримав за свою ДПА 2 бали.

Таким розвитком подій дуже обурилася мама хлопця. Саме вона написала скаргу у Відділ освіти Ківерцівської РДА. Пан Микола зізнається, вони не могли пропустити такий злочин поза увагою, тому почали розбиратися в ситуації.

«Приїхавши у школу, факт написання двох робіт ми підтвердили. Відділ освіти зібрав усі необхідні матеріали про скоєне порушення та подав їх до роботодавця, яким виступає Ківерцівська районна рада», – каже Микола Грибук.

Тож покарання для директорки призначить райрада. Микола Васильович каже, це обов'язково повинна бути догана.

Однак, головний освітянин району впевнений, така міра покарання вдарить хіба що по репутації директорки. А жорсткіше покарання очільницю школи чекатиме тільки у тому випадку, якщо за нею виявлять ще якісь порушення.

Переписувати завдання учнів можуть змусити тільки у тоді, коли їх спіймають на гарячому під час написання ДПА: якщо школяр користувався допоміжними матеріалами чи якимось іншим нечесним способом намагався виконати роботу. Тільки у цьому, за словами Миколи Васильовича, випадку його можуть змусити виконати завдання вдруге.

«Такий, злочин, не просто перечить закону, а й порушує права дитини», – каже пан Микола.

1
Загальноосвітня школа села Озеро
Загальноосвітня школа села Озеро

Ольга КИРІЧОК

 

Коментарі
21 Червня 2018, 17:37
Її нічим не покарають, це приватна школа Степанюк світлани. Поки її чоловік буде районним депутатом, це знають всі. В очі ніхто проти не скаже, бо бояться . Якщо вона на перше вересня буде директором, ми, батьки жодну дитину не впустим до школи. Скільки цей безпридєл може тривати
21 Червня 2018, 17:40
Чого влада не спитає чому сті сті ьки дітей пішло зі школи в Сокиричі, ківерці? Це хвора людина, її взагалі не можна до дітей допускати
21 Червня 2018, 17:54
Грибук правильно зробив, що подав на притягнення до відповідальності. Мені здається, що районна рада зараз затягне процес з доганою, можуть зникнути роботи учня і т.д. тим більше , що директорка вже давно напрошується. Згадати хоча би її бійки в коридорі школи з колишньою заступницею. Навіть відео діти знімали на телефони. Шановні батьки!!! Давайте допоможемо відділу освіти покарати директора!!!!!!
21 Червня 2018, 17:58
Ха ха ха знайшли дупутата мені. Що він зробив для Вас? Дає за гроші трактор сніг почистити раз на зиму
21 Червня 2018, 18:11
Бог є на світі. Шановний Валерій Євгенович, одна надія на Вас як справжнього грсподаря, наведіть порядок, щоб наші діти не втікали з такої хорошої школи, щоб було як при Кривинюку. Там навіть вчителі ходять зашугані
21 Червня 2018, 18:12
Звільніть нас від цього монстра
21 Червня 2018, 18:14
Запитайте вчителів, які пішли з цієї школи, як вона приказувала ставити оцінки такі як вона скаже тій чи іншій дитині. Пропоную батькам пікетувати
21 Червня 2018, 18:21
І здається то не перша догана цього директора, і цікаво чому відділ освіти Ківерцівської РДА ніколи не хвилював той факт, що садочок в селі переповнений, а школа ні, чому учні масово переводились до інших навчальних закладів? З таким директором працівники школи щоб залишитися при роботі змушені будуть по хатах місцевих жителів ходити і просити щоб дітей до них приводили.
21 Червня 2018, 18:37
Шановне керівництво району просимо вас звільніть нас від цього монстра.Дякуючи цій мамі яка непобоялася поскаржитись тому,що більшість батьків просто забирають дітей в інші школи бо не вірять що хтось з влади допоможе!!!
21 Червня 2018, 19:35
Поїзд рушив, надіємось наступна зупинка зняття з посади директора
21 Червня 2018, 19:54
Це неприпустимо нащо дивиться влада
21 Червня 2018, 19:55
Це неприпустимо нащо дивиться влада
21 Червня 2018, 20:12
Знаючи наше районе керівництво вірю що приймуть вірне рішення!І приймуть найсуровіше покарання для цієі,,директорки"!Батькам зібратися з силами і довести справу до кінця .
21 Червня 2018, 20:13
Може нарешті звернуть увагу чому діти ідуть вчитися в інші школи Причина певно не в дітях?..Пора повиймати всі скарги з шухляди.....<br/>..
21 Червня 2018, 20:17
По фото видно що це змія єхидна як можна допускати до дітей таке чудо?
21 Червня 2018, 20:30
Ще є багато вчителів як почали жити покинувши стіни тієї школи підключайте і їх до справи .
21 Червня 2018, 21:13
Дай Боже сили і терпіння батькам добитися справедливості.Надія помирає остання.Вірю що Валерій Євгенович і Микола Васильович стануть на сторону батьків а саме мами Романа !
21 Червня 2018, 21:44
До чого тут Валерій Євгенович, коли рішення за районною радою, тобто питання до Хмілевського Василя Васильовича! Батьки, тільки Ваша наполегливість може щось змінити, бо Вам найбільше болить!
21 Червня 2018, 21:56
Невже більше Озерська школа, побудована нашими батьками, дідами, бо будував її колгосп, буде звільнена від психічно хворої людини. Дай Боже.
21 Червня 2018, 21:56
Невже більше Озерська школа, побудована нашими батьками, дідами, бо будував її колгосп, буде звільнена від психічно хворої людини. Дай Боже.
21 Червня 2018, 22:01
На таку школу три дитини на дошці пошани. Невже діти школи не беруть участь в спортивних змаганнях, не співають? За це ніколи не дають грамот на лінійках. Всі працівники школи залякані. Всі сміються&quot;школа строгого режиму&quot;,але це біда. Просим допомоги!!!!
21 Червня 2018, 23:22
О що тут чути района рада районний депутат це ж рука руку миє.А страдають діти.Побачите з 1вересня скільки дітей знову піде по інших школах.І які вчителі втримаються в цій школі.А залишаться(сраколизи і пенсіонери з своїми дітьми)!!!!?????благаємо прийміть міри.
21 Червня 2018, 23:27
А пікетувати будемо всі разом 1.09.2018року недопустимо тирана до наших дітей !!!!!
21 Червня 2018, 23:34
Дуже добре, що всі висловлюють тут так відверто свої думки не під своїми прізвищами. Розумію, директор може з'їсти. Тоді питання - чому декілька років назад, коли попередній заступник голови районної ради, який реально міг вчинити конкретні дії, прибув до школи з метою усунення директора Степанюк з посади за її диктаторську поведінку, то ЖОДЕН із працівників школи навіть рота не відкрив, щоб на неї пожалітись, навпаки- захищали її і не розуміли чому це приїхали до них?! Чому не надходили скарги на дії директора?! Чому батьки відповідаючи на питання &quot;Чому переводите в інший заклад?&quot;, відповідали лише, що їм так зручніше?! Ось тому цей директор і далі на посаді. Лише півтора роки для директорів шкіл роботодавцем був відділ освіти.
22 Червня 2018, 01:13
Шановний,минулого разу збиралися підписи,як батьків так і вчителів.Були тоді декілька педагогів сміливців,які підписалися під скаргою,але де вони зараз? А зараз вже жоден з них в цій школі не працює!!! Так і теперешні вчителі будуть мовчати щоб не опинитися без роботи!!!
22 Червня 2018, 02:03
Доброго дня усім!<br/>Хочу розповісти свою історію. Декілька років назад я була змушена навчатися у цій школі. Мене принижували привселюдно кожного понеділка на кожній лінійці. Там є така традиція записувати порушників, а потім принижувати їх перед усією школою. Так ось, не було мене тиждень у школі в зв'язку з спортивними змаганнями, у понеділок зачитують усіх порушників, а деректор каже до мене:&quot; Вихоть, я не вірю що тебе там не було&quot;. Вчителів примушувала занижувати мені оцінки, тільки за те, що я жалілася батькам що її син мене б'є та принижує.<br/>Я зробила проект з географії, моя грамота лежала в сейфі більше року, поки мій тато не пішов забирати мої документи, щоб перевести мене до іншої школи. Мені заборонялося носити сережки і перстнь. Мені заборонялося знімати піджак, навіть коли гаряче було. Коли принесла звільнення із змагань, то вона кидалася ним по усьому класі і кричала що воно їй не потрібне. За час мого перебування у школі було дуже багато цікавих випадків. Наприклад як дитина падала в непритомність через те що її побив син деректора на перерерві і вчитель історії ніс її на руках до швидкої. Коли писали дпа білети були навмисно поскладані так, аби моя однокласниця( дочка однієї із вчителів ) витянула саме той білет що їй був потрібний. Ми про це дізналися і розповіли вчительці яка мала наступною приймати дпа з географії. І вона помішала білети, я думала Світлана Олександрівна її з'їсть. Тепер ця вчителька не працює у тій школі, із зрозумілих на те причин. Доречі, з озерської школи я пішла із середнім бало 5,9. Ківерцівську школу я закінчила з середнім балом 10,3. Тепер навчаюся у Польщі, але все ще пам'ятаю все що я пережила в тій школі. Як плакала по ночам, як не хотіла йти в школу і загадую те відчутя коли б все віддала аби не йти туди і не терпіти це приниження знову і знову. Ніколи незабуду слова вчительки з трудового навчання( подруги деректора ):&quot; Ставлю тобі 7, з тебе всерівно нічого толкового не вийде&quot; Прошу допомогти і не лишати все як є. Нехочу щоб ще хочаб одна дитина таке пережила...
22 Червня 2018, 02:46
Якщо голова районної ради Хмілевський Василь Васильович на основі зібраних відділом освіти доказів порушення не дасть догану директору, то грош йому ціна, як керівнику. Ви , що не чуєте громадську думку? Почитайте хоча би розповідь колишньої учениці школи.
22 Червня 2018, 02:56
Та вона обнагліла. Казали працівники ради шо так звана директриса написала навіть жалобу на відділ освіти про те що вони не мали ніякого права перевіряти той екзамен. Шановна! Мама учня написала заяву а то вже підлягає закону про звернення громадян. Ківерцівська освіта поступила правильно що взяла вас за &quot;те&quot; місце.<br/>А якщо голова ради Хмілевський не зробить те що має зробити, то люди візьмуть і його за &quot;те&quot; місце.
22 Червня 2018, 03:05
Як Чигрин скаже так і буде. Скаже дати догану-дадуть. Скаже не давати-не дадуть
22 Червня 2018, 06:25
На мою думку, коли звернутись в прокуратуру, то це стаття про перевищення службових обов'язків. І там &quot;трішки&quot;світить. Так що батьки не здавайтесь. Піднімайтесь всі батьки. Чим же вона така страшна, чи може, міліонерка, що всі бояться
22 Червня 2018, 12:03
Про що Ви, шановні, яка догана? Звільнення! Степанюк В.В. неодноразово казав, що платитиме шалені гроші, аби дружина &quot;їла&quot; учнів, вчителів, а не його...
22 Червня 2018, 12:13
А запитайте працівників школи про &quot;бар під сходами&quot;, де директорка з наближеними особами часто перехиляла чарку, другу...
22 Червня 2018, 14:15
О, я теж багато чула про цю особу. І лише негативне. Я рахую якщо батьки хочуть добитися результату, то допоможе лише прокуратура.
22 Червня 2018, 14:56
Ірино, Ви думаєте, що ніхто ніколи не ходив у прокуратуру по ній?
22 Червня 2018, 15:14
Такій людині не місце серед дітей.<br/> Діти - це наше майбутне. Не зламаймо його. Діти з радістю повинні ходити у школу. Школо це не концлагер<br/>Батьки, це майбутнє ВАШИХ дітей. Допоможіть їм..
22 Червня 2018, 15:14
Такій людині не місце серед дітей.<br/> Діти - це наше майбутне. Не зламаймо його. Діти з радістю повинні ходити у школу. Школо це не концлагер<br/>Батьки, це майбутнє ВАШИХ дітей. Допоможіть їм..
22 Червня 2018, 15:31
І нічого з того не буде. Викрутиться. Заплатить, кому треба. Вже не вперше питання по ній розглядатиме райрада. Впевнений, зберуть збори колективу, заступники стануть &quot;грудью&quot;, старі пенсіонерки теж (хочуть далі працювати, знущаючись з дітей). Вчителі, небайдужі до спиртного, висловлять думку про найкращого директора. Цей &quot;благородний&quot; лист подадуть у районну раду. І нашим толерантним депутатам (колегам директорського чоловіка) нічого не залишиться, як обмежитись доганою, а то й просто усним попередженням. А ви, нещасні учні ті їх батьки, і далі надійтеся лише на Бога.
22 Червня 2018, 17:02
Хай відділ освіти ще збере статистичні дані, скільки дітей з сіл Озеро та Гайове навчалося в інших школах (Завітне, Сокиричі, Тростянець, Ківерці) протягом перебування на посаді Степанюк С.О. І хай запитають батьків випускників, як вчителі ходили на літніх канікулах і вмовляли дітей (обіцяючи їм різні преференції) іти навчатися в 10 клас. І не тільки дітей з Озера та Гайового... А чому? Бо неможливо назбирати клас. До &quot;правління&quot; Степанюк у школі навчалося більше двохсот дітей. А зараз? Є 100? Добре, що в селі є ромські сім'ї. То їх записують...
22 Червня 2018, 17:06
Вона сама того року на зборах батькам казала, що батьки, то велика сила. От та сила зб рається. Світлана Олександрівна, не принижуйтесь, звільніть місце ,ви бачите як відкривається про вас правда. То і в вас рильце в пушку. А хочете виглядати чесною. Дайте щоб діти з задоволенням йшли в школу. А ні буде бунт!!!
22 Червня 2018, 17:16
Директором має бути інтелігентна, адекватна людина. Ви чули її мову в побуті? Ненормативна лексика - її хобі. А вона ж філолог. Те, що вона вміє &quot;розпускати руки&quot;, теж нікому не секрет. Про це свідчать і попередні коментарі.
22 Червня 2018, 17:16
Я теж наслухана про ту директорку та про її неадекватність! Шановні батьки! Лише ви зможете щось зробити в цій ситуації.Райрада максимум дасть догану,а ця особа і далі буде працювати і витворяти хтозна що.Пишіть колективні петиції в райраду,прокуратуру,департамент освіти Волинської ОДА,описуйте всі відомі вам випадки в тій школі(а їх немало),кінець кінців пікетуйте школу,компетентні установи,не допускайте її до роботи,тільки після таких дій роботодавець змушений буде звільнити її! Доведіть справу до кінця,пошкодуйте своїх дітей!!!
22 Червня 2018, 17:46
Запитайте Ганну Іванівну вчителя географії, як директорка приказувала їй не ставити Андрійчук Тоні не більше сім балів, бо мала неприязнь з Тоніними батьками. А Тоня тянула на золоту медаль. Як не пускала дітей співати в Гаївський клуб, бо завклуб коханка її чоловіка. Потім ті діти мали низькі бали. Про її діяльність можна поеми писати.
22 Червня 2018, 17:52
Ще запитайте Шевченко Ольгу, Гук Марію, Степанюк Іру, доречі в неї теж з оцінки в журналі мінялися. Шановна Ківерців ька владо,не дивіться на гроші її чоловіка,а спасіть наших дітей. Ми вам будем дуже вдячні. А її на Сибір
22 Червня 2018, 20:11
Одна дівчина прийшла на заняття не в шкільній формі. Директор за це заставила її прибрати в туалеті. Я б на місці батьків всадив би її головою в той унітаз і тричі злив воду.
22 Червня 2018, 20:43
Що це за рівень вчителів якщо даже не можуть навчити дитину на 3 бали , ще просто абсурд якийсь )<br/>А що говорить про ставлення до вчителів , що вони в перший рік свого вчителювання ходили заплакані і носили з собою таблетки для серця. <br/>Це вже таке беззаконня робиться
22 Червня 2018, 20:44
Що це за рівень вчителів якщо даже не можуть навчити дитину на 3 бали , ще просто абсурд якийсь )<br/>А що говорить про ставлення до вчителів , що вони в перший рік свого вчителювання ходили заплакані і носили з собою таблетки для серця. <br/>Це вже таке беззаконня робиться
22 Червня 2018, 21:13
Ця пані дуже полюбляє принижувати учнів при всьому класі або при усій школі, а особливо тих, чиї батьки їй у чомусь не вгодили. Сама, як колишня учениця, пам'ятаю, як неодноразово терпіла від неї приниження перед однокласниками.
22 Червня 2018, 22:12
Яка пані? Кобила з тестикулами, а не пані. Там ще одна є така. Колишня завучка. Синочок її через «недомагання» не проводив уроки ОБЖ, то проводила Литвинчук Л.В., а записували на сина. З дозволу директриси. І так з року в рік.
22 Червня 2018, 22:26
Мало надії на керівництво. <br/>Працювала і знаю скільки на неї доган, скарг писалося. <br/>Моральне тиранство, деспотія у даному освітньому закладі процвітає і надалі. <br/>Яка плинність кадрів. Туди ніхто не хоче йти навіть за мільйонну зарплатню. І це всі прекрасно знають. Це ні в якому разі не є новиною для Відділу освіти.<br/>Цього &quot;Гітлера в спідниці&quot; зможете зняти лише Ви, батьки!!!!!!!! <br/>1 вересня 2018 року бойкотуйте, збирайте небайдужих і не пускайте дітей до школи, доки там не з&quot;явиться на посаді директора ПЕДАГОГ, а не МОНСТР!!!!!
23 Червня 2018, 00:48
Ви на ту фоЇїтку ще лавровий вінок почепіть. Виставили як героїню, зразу на Дошку пошани району.
23 Червня 2018, 02:32
Найцікавіше, що батьки стільки часу мовчали. Мабуть причина, що ми всі родом із СРСР. Тоді всі усього боялися. Страшно піти на прийом до голови РДА, ОДА, райради за своє дитя. Дуже страшно. А щоб не боятися, краще зібрати бутерброд на дорогу, дати грошей на квиток, розбудити дитину ні світи, ні зоря. І випровадити на навчання не у свою сільську школу, до якої рукою подати, а в райцентрі. І хай дитя їздить... Бо ж батькам страшно. А може це просто байдужість? Зараз ви, батьки, маєте можливість вирости в очах своїх дітей, щоб вони гордилися вами, а не соромились вашої бездіяльності. Забудьте страх! Вийміть голову з піску і дайте надію вашим дітям на щасливе дитинство у своїй рідній школі.
23 Червня 2018, 10:21
Чигрин Тамара Григоріана! Ви ж мудра жінка! Впевнена, що прочитавши ці коментарі, Ви приймете аірне рішення.
23 Червня 2018, 11:31
чому в районо пропадають жалоби? чого в школи нема медалистив крим дитей директора школи? повернить нам Кривинюка скильки цей дурдом буде продовжуватись? нащо дивиться видил освити? чого оцинки ставлять пид диктовку директора? шо за вчители там працюють в стани алкогольного спяниня проводять уроки!!!
23 Червня 2018, 12:54
Моя дитина написала ДПА з історії України на 7балів.Вчителька не повірила у можливості моєї дитини,і перед всім класом заявила,що ставить 3бали,оскільки”він на 7не знає”.монстри не тільки в Ківерцях,а і в Ківерцівському районі.нелюди.
23 Червня 2018, 13:09
Згадую події в Цуманській школі.Резонанс був високий, але такого про Бацмай не писали. От зняли її , а проблеми в цьому колективі лишилися. А директор знайшла собі хорошу роботу Себе реалізувала як висококваліфікоаний спеціаліст. Як треба міняти директора- обов'язково це зробіть. Все на краще.
23 Червня 2018, 13:43
Це психічно хвора людина. Вчителів і учнів, які не служать їй, виживала зі школи: і криками, і бійками, і підставами, і за допомогою своєї свити. Для неї закони не писані. <br/>Скільки покалічених морально дітей вийшло з того концтабору!!! І це все в сучасному світі, в ЄВРОПЕЙСЬКІЙ країні!!!!!
23 Червня 2018, 14:20
Реально це психічно хвора людина.Про це знають і у відділі освіти,і у райраді,та весь район про неї гуде.Ненависна до дітей,ображає,принижує,верещить,штовхає їх,ще й трісьнути може.Невже чиновники знаючи про це все залишать її на посаді щоб далі калічила психіку учнів?Шановні дорослі дяді і тьоті!Змилуйтесь над нашими дітьми!Діти-це наше майбутнє!! Звільніть її!!!!Поставте нормального директора!!!
23 Червня 2018, 15:24
Ви порівняли Бацмай та Степанюк. Так перша хоч розумна була... А ця - неук. Вчиться лише на своїх помилках, як хтось виправить. Завжди дитячі контрольні носила до завучки, щоб запитати про помилки.
23 Червня 2018, 16:22
Вже давно пора покінчити з цим безладом! Тільки на жаль навіть ні десятки,ані сотні спроб зняти директора із посади- результату не давали. Корупція і заступництво- процвітають(тому таким людям &quot;дозволено все&quot;)..Але велика надія на те, що разом( а не поодинці) - ми велика СИЛА, і все змінимо на краще!!!!<br/>Тетяна Василівна, Ганна Іванівна, Світлана Степанівна,Леся Федорівна,Наталя Всеволодівна, Шматченко Ірина , Панас Василь і ще &quot;енна&quot; кількість хороших, достойних вчителів змушені були покинути школу, скільки учнів- всіх уже мабуть й не перезву,а техперсонал як змінювався.Ніхто не взмозі витримати такі знущання і приниження і все це через цього- &quot;морального вампіра&quot;.Таке враження,що директор радіє,насолоджується коли когось принижує,глузує,знущається. <br/>Секретар- &quot;криса&quot;, яка все докладе,а бо по інакшому жити не зможе, бідна ж інакше може скотитись до рівня техпрацівників. А про &quot;кафе&quot; під сходами: то якщо когось із &quot;коаліції&quot; потрібно було знайти і ніде по-школі не було,то значить всі в зборі вже там- щось святкують, а може обговорюють хто буде їхня наступна жертва(це хтось із вчителів,якщо не став чогось докладати або не захотів входити до &quot;коаліції&quot;, чи хтось із учнів хто можливо став краще вчитись і чогось захотів досягати або ж той хто косо-криво глянув чи висловив якусь свою думку). Якщо ти учень і при їх посиденьках відкрив двері до &quot;кафе&quot;- автоматично ставав &quot;кандидатом у жертву&quot;. <br/> Пам&quot;ятаю , як колись одна із учениць перевіряла пульс, перелякавшись чи вчителька жива- а та просто заснула( це ж вік все ж таки- можливо пора поступитись місцем молодим та достойним). А син цієї ж вчительки, вчитель ОБЖ (якщо його можна назвати вчителем) урок просто надиктовує заледве вимовляючи слова, жує жуйку, клацає телефон, всі гарцуютть як хочуть, а він все:&quot;будьте тихо-будьте тихо!&quot;<br/>Ще одна із&quot;коаліції&quot;, Руслана Іванівна Бесарабчук - &quot;подружка на побігеньках&quot;. Замість того щоб дітей на уроках навчити- бігає прислуговує директорці. Роками картини із шовкових ниток творити(ноу-хау з інтернету) і підписувати їх чужими іменами, картини-це ж для школи; обвісили для показу,щоб показувати,яка гордість-школи з трудовим нахилом, або ж город чи клумби сапати по 4-5 уроків за день.<br/>Школа наша велика, красива і достойна хороших змін. У школі працюють і вчителі, які зможуть вивести школу на високий рівень і створять дружню обстановку: вчителька історії, математики, англійської, інформатики, музики та вчителі молодших класів.
23 Червня 2018, 16:53
Згідний з пані Наталією. Це свавілля триває не один рік. Знущання, виживання, царювання. Припиніть цей белад і кошмар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br/>Геть ТИРАНА!
23 Червня 2018, 17:17
Та що підписалась Наталія, слабо в очі все говорити. Тільки зашифрувавшись крута? Ти розбирись хто криса, а тоді варнякай. Хто там працює, знає хто стукач. За решту мовчу, а тут обурило. Хто там працював і знає ситуацію зсередини то зрозуміє
23 Червня 2018, 17:20
Всі такі грозні сховавшись за ніками а в очі мовчать і посміхаються. Нічо не зміниться
23 Червня 2018, 17:26
Озерські люди взагалі пасивні. Біло-біло,чорно-чорно.Просто переведу дитину в іншу школу. Це ж ваша школа і ваші діти повинні в ній навчатись. Директорка не дає дітям вчитись в своїй школі,то вкиньте її в озеро. То голову сільської ради п'ятий раз обирають тупого,що нічого не знає і нічого не робить,в той час коли інші села розвиваються. А мама учня то є жителька Гайового,яка не побоялася свавілля директорки. То ж давайте гуртом робити зміни на краще.Щоб нам перед дітьми не було соромно
23 Червня 2018, 17:53
&quot;Почали за здравіє,кінчили за упокій&quot;... Вже ж як почали справу за директорку, то давайте доведемо її до кінця, а то скоро тут будете на сусіда жалітися!!! Не пишіть лишнього!!! А зміниться директор, то і вся її &quot;коаліція&quot; розпадеться!!!
23 Червня 2018, 18:00
Люди, схаменіться! Яка різниця хто криса, хто ні. Хай їм суд колектив робить. Ваших дітей гноблять, принижують, знущаються, подавлюють морально!!!! Це ж страшно читати такі відгуки!!! Це жах! Чому батьки дітей, які стали жертвами, досі мовчать!?! Викликайте пресу, телебачення, керівництво. Таке зло має стати явним і бути покаране!!! Не доганою, а забороною працювати в освіті взагалі. ЖАХ
23 Червня 2018, 18:19
Шановні керівники району! Зверніть увагу на кількіть коментарів під статею! Яка догана!? Зразу звільнення! Василь Васильович, соромно що Вами жінки керують, доведіть що Ви вплинете на депутатів і проголосуєте за позитивне рішення! Збирайте позачергову сесію і вирішуйте. Навіщо батькам чекати 1 вересня. Якщо буде позитивне рішення інші учні повернуться назад до школи. Школі потрібен хороший керівник-директор! Попросіть Кривинюка навести порядок, адже Він знає всі виходи і входи, людина з великої літери.
23 Червня 2018, 18:46
Шановна псевдо Наталіє! Якщо ти з кількома вищими освітами вважаєш, що школу виведуть на високий рівень вчителі початкових класів, які тиждень як вийшли із запою, то це твій інтелектуальний рівень розвитку . Так і надалі тобі тільки носи підтирати.
23 Червня 2018, 18:47
Шановна псевдо Наталіє! Якщо ти з кількома вищими освітами вважаєш, що школу виведуть на високий рівень вчителі початкових класів, які тиждень як вийшли із запою, то це твій інтелектуальний рівень розвитку . Так і надалі тобі тільки носи підтирати.
23 Червня 2018, 18:57
Чому озерські люди вині , ви що думаєте ніхто нічого неробить та навіть в цій ситуації з сільським головою , можливо комусь з верху вигідно, щоб такі як вони управляли , я навіть нехочу вірити, що за час коли вона є директором школи небуло зі сторони батьків і вчителів написані скарги , скільки можна слухати від своїх дітей , що вчителі приходять на уроки в нетверезому стані , а інші лікувалися в Тупдиспансері , що можуть навчити дітей пенсіонери, які забуваються задати домашне завданя , а потім кричать і кажуть , що ви просто невивчили і обманюєте нас !!!! Це сором !
23 Червня 2018, 19:06
То правда говорили за деректора кінчили незрозуміло чим , ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ І НЕМЕЛІТЬ ДУРНИЦІ!!!!!!
23 Червня 2018, 19:13
Та що ви пишете &quot;в очі слабо сказати , в очі слабо сказати &quot;, &quot; ой такі розумні ща ніками ховаєтесь&quot; та попробуйте скачіть в очі такій хворій людині то вона до кінця своїх днів буде знущатися з вас, а саме найстрашніше з наших дітей , це треба якщо її після такого вже незвільнять іти всім і писати скарги включаючи батьків і вчителів . Та після того , як її синочок кінчив школу жодного диплому небуло дано ні одній дитині за гарне навчаня і за якісь олімпіади. Таксамо у школі був оркестр діти завжди грали на лінійцв живу музику , створювали гарну атмосферу свята , а вона даже дякуб ніколи неговорила , з'їла вчителя якій займався цим, що він наввть сюди вже неприїжає, так само на ті турзліти дітти вже неїзлили бо вчителі зразу бігли до блищого магазину або з собою збали спиртні напої і недивилися за дітьми !
23 Червня 2018, 19:15
Оце вже стає подібним до українців. Починаємо критикувати всіх і все. Не сподобалось висловлювання попереднього коментатора - ображаємо. А про якусь пораду, вихід — мовчимо. А слова про вчителів початкових класів нагадали репліку про голову РДА одного з побратимів (тих, що в районній раді): «що взяти з простого вчителя».
23 Червня 2018, 19:48
Та пр що ви говорите , тут ідеться тільки про директора , яка дозволяє псувати репутацію школи , Це все почалося з неї , так само правитьно пишуть за вчителів , хай Ківерцівське начальство знає , що при &quot;її владі &quot; робиться! Тут одне правильне рішеня цієї проблеми ЗНАТИ ЇІ З ПОСАДИ ДИРЕКТОРА І КРАПКА .
23 Червня 2018, 19:51
Можливо прочитавши ці всі коментарі вища влада зробить , щось в нашу користь , і спасе наших дітей .
23 Червня 2018, 20:12
Тут неодноразово згадували Литвинчук Людмилу Василівну і я хочу внести деяку ясність про цю Людину (людину дійсно з великої літери).<br/>Я сам навчався у цій школі і хочу сказати, що вона є прикладом і взірцем вчителя: високоосвічена, різносторонньо розвинена особистість, яка викликає повагу та щиру вдячність за свою працю.<br/>Пам'ятаю, ще коли я навчався у школі, то багато учнів недолюблювали її, тому що вона завжди вміла тримати дисципліну, не дозволяла списувати та багато вимагала. Але діти, які дійсно хотіли навчатися, здобувати знання завжди її любили і поважали, а ще більше - після завершення школи у дорослому житті.<br/>Ви маєте бути щиро вдячні, що вона уже будучи на пенсії досі працює і навчає ваших дітей!<br/>Але, про що я говорю?! 90% людей, які пишуть тут коментарі прогулювали уроки Людмили Василівної, про що свідчить їхня грамотність.<br/>А ви і надалі згадуйте Шматченко і Лесю Федорівну: перша викладала англійську з рівнем не вищим за intermediate, а друга взагалі була &quot;філологом від Бога&quot;
23 Червня 2018, 20:12
Щоб райрада її звільнила,треба письмові скарги,чим більше ,тим краще,вони не будуть приймати рішення на основі коментарів! Батьки,не чекайте манни небесної!Пишіть ,збирайте підписи,вимагайте звільнення і тільки звільнення!!!!Захищайте дітлахів!!!
23 Червня 2018, 21:06
Литвинчук Л.В., 1948 року народження, «сірий кардинал». Ось хто вчив теперішню директрису все робити. Правильно хтось писав, що до неї вона весь час бігала із зошитами з контрольних робіт. Можливо Литвинчук і була нормальним філологом, проте про людські якості її варто промовчати. Людину, яку панічно бояться учні, я не назвав би хорошим вчителем. Скоро в неї ювілей. 70 літ — прекрасна дата для бабусі, яка плете панчішки онукам, а не інтриги. Відділ освіти, пошкодуйте пенсіонерку та учнів, відпустіть її на відпочинок. Відлучіть її сина-вчителя від маминої циці. Та й директриса піде у вільне плавання.
23 Червня 2018, 21:34
ЖАХ!!!! Волосся дибки! Як влада може тримати на такій посаді нелюда?! Якщо її не звільнять ,то це однозначно її чоловік проплатив! Тепер точно будемо знати хто в районі хабарник!!!ВИМАГАЄМО НЕГАЙНОГО ЗВІЛЬНЕННЯ!!!!!!!!!!!!
23 Червня 2018, 23:13
Жах! Не можу повірити, що таке буває. Скільки відгуків і не одного в захист директора, то напевно що правда. Влада Ківерцівського району, на що дивитесь? Докажіть, що ви справедливі. Я уявляю, як працювати в цьому колективі, а за учнів взагалі мовчу. Тримайтеся, завтра неділя то моліться за благодать школи і розум вчителів.
24 Червня 2018, 00:53
Майже все,що пишуть у коментарі -чиста правда. Від себе особисто хочу &quot;подякувати&quot; директору за те,що вона &quot; допомогла&quot; моїй дружині піти зі школи<br/>Дружина знайшла нову роботу перестала пити валеріану і корвалол,стала спокійною і врівноваженою. Її цінують колеги і керівник, поважають батьки і люблять діти. Я впевнений, що всі хороші педагоги, яких вижили з цієї школи, знайшли хорошу роботу, бо вони кваліфіковані працівники і ДОБРІ ЛЮДИ. Адже залишитися Людиною, після цієї школи, це -головне. Але дуже шкода дітей, які залишилися без ПЕДАГОГІВ, які могли навчити дітей. ШАНОВНА МАМА Романа, збирайте підписи батьків і тільки тоді ви переможете, бо коментарі &quot;до справи не пришиєш&quot;. У скарзі потрібно описати всі порушення директора проти дітей та колишніх працівників .
24 Червня 2018, 02:05
Такого Тирана треба гнати зі школи. Я навчалась у цій школі, правда мені пощастило тим що директором у нас був Кривинюк. Дуже хороші спогади лишились про Людмилу Петрівну, Гану Іванівну, покійних уже Юрія Васильовича і Віталія Олександровича, найкращі спогади, повага, подяка і шана це Тетяні Василівні, це педагог від Бога. Вона навчала мене, моїх братів, сестру, навчалаб і доньку, але Олександрівна недала працювати цьому педагогу у нашій школі. наскільки мені відомо Тетяна Василівна на даний час працює в стінах іншої школи на посаді зав.деректора…...думаю, що цим все сказано, діло тут в директору. Був в мене інцидент з Олександрівною також, коли донька пішла в перший клас, вона постійно зупиняла мою дитину на коридорі і казала що у неї форма нетака як у всіх нормальних дітей, тим більше забороняла вдягати штани під форму, можна було тільки спідничку, втой час як її діти ходили вчому хотіли, а на зауваження про це ти автоматично ставав кандидатом на виліт зі школи. на щастя ми забрали доньку зі школи у з&quot;язку з переїздом. І ще хочеться згадати про те що зустрітись з випускниками в стінах рідної школи практично не можливо. в Олександрівни то настраю нема, то діти виють, а неспівають, то в неї траур і т.д Навчалась у цій школі моя сестра, яка також була змушена піди навчатись в Ківерці, дитині просто недавали рости, розвиватись. Працювала також тітка, яку просто звільнили, бо неграла під дудку деректорки. писати можна багато, але толку. Іра, мама Роми, доведи діло до кінця, і чомусь я вірю ,знаючи тебе, що ти це зробиш. Ти велика Молодчинка, за своїх діток треба боротися
24 Червня 2018, 04:22
Доброго дня всім коментуючим ! Прочитавши безліч коментарів в інтернеті на різні теми, за багато років ще не бачив стільки одностайних думок ! В таких випадках псевдо заступники зявляються, а тут ні,- все ясно, що й друзів нема, або інтернету !!! Й це в моєму рідному селі, де вчився і я біля 50 років тому,при катюзі Луцинській, яку старше покоління добре памятає, але щоб таке робилось зараз ? Молодці дописувачі в наш час таке неможливо терпіти !!! Ірині, дружині мого племінника, й працівника, максимально допоможу ! Не депутатат-статист я, хай пан Василь не ображається, чоловік тиранки , з яким я в хороших стосунках , маю можливість допомогти односельцям й дітям - родичам які там вчаться !! Де просто ШОК ! З повагою Віктор Гемба м Луцьк
24 Червня 2018, 04:47
Доброго дня всім коментуючим ! Прочитавши безліч коментарів в інтернеті на різні теми, за багато років ще не бачив стільки одностайних думок ! В таких випадках псевдо заступники зявляються, а тут ні,- все ясно, що й друзів нема, або інтернету !!! Й це в моєму рідному селі, де вчився і я біля 50 років тому,при катюзі Луцинській, яку старше покоління добре памятає, але щоб таке робилось зараз ? Молодці дописувачі в наш час таке неможливо терпіти !!! Ірині, дружині мого племінника, й працівника, максимально допоможу ! Не депутатат-статист я, хай пан Василь не ображається, чоловік тиранки , з яким я в хороших стосунках , маю можливість допомогти односельцям й дітям - родичам які там вчаться !! Де просто ШОК ! З повагою Віктор Гемба м Луцьк
24 Червня 2018, 05:12
Обїздивши пів світу бачив відношення до своїх дітей батьків , й в нас воно зовсім інше ! Демократніше, по дружньому, не так як в нас було колись ! В школах діти мають більше прав як вчителі ! А тут хвора псує здоровя , на все життя психіку, вчителі не те , що пють, а й пяними знаходяться на роботі ?! А приклад ! Що такий, без авторитету навчить ! Риба псується з голови, це не керівник школи й не педагог !!! В стресі відіслав ненароком два рази комент
24 Червня 2018, 05:19
Чи вважали тираном Луцинську відмінники Гаївської школи Люба Колесник, Ушканов Андрій, Валечко Валя, Бондар Віктор ? Чи рівень твоїх знань був на рівні з ними?
24 Червня 2018, 05:32
Хоч би та молодчинка Іра знову дітей не потравила в садочку, як минулого разу, що аж до лікарні діти потрапили. Тепер прощати не будемо. Пряма дорога в прокуратуру. І не проси.
24 Червня 2018, 11:49
Незнайомко, чи Свєтка дітей в садочку ніхто не травить,і це не правда травиш ти учнів своїм ядом. Всі в районо говорять&quot;школа строшого режиму&quot;. Це свавілля дасть Бог закінчиться. Може знов на лікарняний втечеш. Тільки треба не в обласну лікарню, а в Олику, саме там тобі місце. Тиж деб в гостях не була вскрізь обсираєш свій колектив і прибічників теж. А винен в твоїх Свєта проблемах твій Вася, що не спить з тобою, не задовільняє тебе, от і злість на всіх зганяєш. Приділяй більше часу чоловіку. Щоб на лєво не бігав. І ти будеш задоволена, і учні не будуть нівчому винні. Хай вам батьки щастить
24 Червня 2018, 12:14
Тут дехто звинувачує всіх і вся в корупції і бездіяльності. Так, були письмові скарги на директора але більшість анонімні, були судові засідання але доказів було мало тому що потім люди відмовлялися від своїх слів. Її пробували зняти з посади Таранчук, Барчук, Бацмай була подружкою, тепер Грибук намагається принаймі зачепитися і дати догану. Тож треба допомогти заявами і підписами колективними. А взагалі треба зробити, як в Бодячеві - не пустити людям її в школу.
24 Червня 2018, 12:23
Я застав попередньго деректора та теперішнього, попередній був врівноважений та мав підхід до дітей а теперішня постійно говорила на підвищених тонах часто піднімала голос на дітей не стримувалась нешукала підходу та заохоченя до навчання вилаялась виганяючи з класу. І ще хай подивляця скільки молодих спеціалістів вона зїла, школа занепадає зкожним роком дітей менше і менше бадькі переводять дітей подальше від неврівноваженої, ще одне хай керівництво з ківерець подивляця на закупки дерев'яних виробів бо чоловік щось тісно став співпрацювати з дружиною самого початку а з колишнім навіть чути небуло. Я думаю потрібно усунути такого деректора бо школа це державна установа і кошти на зарплати ідуть з батьківськіх кішень і батькі мають вибирвти кому вчити їх дітей....
24 Червня 2018, 12:45
1 Вересня бойкот біля школи!!! Не дамо тирану знущатись над дітьми!!! Всі на протест!!! Геть тирана!!! P.S. Тільки дітей шкода,що буде свято зірване. Але ми мусимо зняти тирана.Бо далі так бути не може
24 Червня 2018, 13:25
Я не розумію, як всі все знають і дають,щоб над дітьми знущались, яке вона має право.
24 Червня 2018, 13:25
Як варіант не пустити дітей на 1 вересня.<br/>Ця подія викличе суспільний резонанс і приверне увагу влади і преси.
24 Червня 2018, 13:43
1 версня недопустимо психісно хвору людину до наших дітей. Гнати в шию навіть вчителем щоб незмогла порацювати. Досить принижувати дітей і вчителів. Викликайте телебачення зробіть щоб бачила вся Україна. Батьки в супер, тримайтесь
24 Червня 2018, 14:28
Света звільнись не позорся.
24 Червня 2018, 15:11
Шановний Василь Степанюк,читаючи і знаючи цю ситуацію, я Вам рекомендую скласти мандат депутата райради, а вашій дружині призначити незалежну психіатричну екпертизу і визначити чи взагалі вона може працювати педагогом,не кажучи вже про посаду директора.
24 Червня 2018, 15:17
Іди подоброму суко
24 Червня 2018, 16:38
Василь Васильович зробіть гонки своїй дружині як Кашлатому. І все буде добре.
24 Червня 2018, 18:08
Його дружина лупить сковорідкою, то він її боїться.
24 Червня 2018, 19:32
&quot;Сміливий&quot; бізнесмене, Гембо Вікторе! Ти заробив мільйони, але втратив людську подобу і совість, коли піднімаєш з &quot;того світу&quot; чесне ім'я Ольги Федорівни Луцинської, яку згадують до цих пір в селі як вчителя, що давав міцні знання, і ставлять у приклад сучасним вчителям. &quot;Тираном&quot; вона була для таких неуків, як ти і твої племінники, яких збираєшся захищати. Я певна, що начальників освіти з Ківерець ти не купиш за свої брудні мільйони, як купляєш багато дечого. Не всі продаються, як ти думаєш.<br/> P.S. Раджу тобі &quot;сміливий&quot; підприємцю податися на Схід і захищати Україну. Але ти ж на це не здатний.
24 Червня 2018, 20:03
&quot; смілива&quot; односельчанко <br/>Луцинськоі О.Ф. не знаю і не чув,а от коли б вашу дитину примусили безпричинно перездавати ДПА ви співали б зовсім іншу пісню.Крім цього тут коментують не матеріальний стан тієі чи іншоі людини,а вчинки і поведінку держслужбовця.
24 Червня 2018, 21:32
Односельчанці хочеться сказати, що не відписую звично тим хто не підписується ! З боягузами не розмовляю !!! В мене легальний бізнес, плачу податки й достойну зарплату й на протязі 30 років, якщо односельч така розумна з своім статусом, то , чого інкогніто мене поносить? ! Скільки ти допогла арміі ? А я весь час допомогаю , грошима , не фізично як моі племінники бо мені 63 !!! А такі відміники,як мій однокл Ушканов А не на нашому боці ! Ментально ! З мого класу 1970 року випуску багато людей завдячуючи школі й вчителям добились успіхів ! Вони були педагогами справжніми! Але дехто обзивав всяко учнів, половина класу плакало на уроках від образ О Ф Л !!! А на ,що я здатний , то не вам буду хвалитись , бо в хорошій формі я завдячуючи Вчителю Бардабушу І Й , не прорахувався знаючи матем яку вчила вимоглива й справедлива Євгенія Павлівна !! Фізику знаю завдячуючи Мальцеву Ю Д , розмовляв французькою з канадським легіонером теж завдяки хорошій вчительці ! Вдячний я вчителім своім , але було всяко,й не зовсім справдливо педагогічно ! А те, що зараз, то без коментарів ! Це не школа з такими горе педагогами ! Гнати в шию пяниць підтримаю !!А купляти ніхто нікого не буде, бо вона не витримає сама тиску, який буде від жителів сіл навколишніх ! Даже брудні гроші на таку не тратять !
24 Червня 2018, 23:00
Це просто Віктор Гемба завість.І навіть смішно це читати як якісь люди ,які самі нічого недобились пишуть брєдні&quot;<br/>&quot;Сміливий&quot; бізнесмене, Гембо Вікторе! Ти заробив мільйони&quot;ПІДКРЕСЛЮЮ ЗАРОБИВ!!!!Хто недавав тобі ОДНОСЕЛЬЧАНКА???
24 Червня 2018, 23:08
А те шо пишеш про АТО невпевнена шо хтось із твоєї сім'ї був там!!!Ой смішно читати&quot; Односельчанка &quot;ну пишу відкритим текстом це ЖАБА
24 Червня 2018, 23:17
І міліони Віктора немають ніякого відношення до директора школи.Кому вона треба щоб тратити гроші,когось купляти.Вона нестоїть того.А просто батьки давайте підримаєм Іру і наші діти будуть вчитись у своїй школі а не по інших селах
25 Червня 2018, 01:14
Я нікого не захищаю ,але візьміть до уваги ,що племінник Гемби має статус учасника АТО, який йому надала держава Украіїна.
25 Червня 2018, 01:30
А яке це має відношення???взагалі до чого це тут???якщо нікого незахищаєш то непиши лишнього.Іди в Ато сам чи сама і будиш мати таке саме☝️О Боже шо за ЛЮДИ
25 Червня 2018, 02:03
Я живу в Ківерцях,ходив в школу в Ківерцях і дитина моя теж вчиться в Ківерцях. Знаю сім'ю Романа. Хай як там написав на трійку,але повертати до школи і валити на одиницю це жах!!! Та нас навпаки витягували щоб соромно не було. Що це за вчителі,що не дали знань учневі? Навіщо ви ходите на роботу і вам платять зарплату з наших податків? До речі з податків Віктора Гемби також. Розвела диктатуру в школі. Чи та директорка будувала ту школу? Дали посаду то давай дітям знання,піднімай школу. Що на школі пише- Вчитись,Вчитись і Вчитись...
25 Червня 2018, 02:24
Підримую у кожному слові!!!А щоб діти вчились потрібно заоохочення.І щоб вчителі мали підхід до дітей,якщо пішли на таку роботу.А коли наша люба директорка змушує дітей суто до форми бо інакше відправляє додом або туалети мити як в той час молоді вчителя приходять в школу як на дискотеку.І сидять в телефоні.де діти будуть вчитись???.їм також до навчання стає байдуже. Половина персоналу небайдужі до випивки а інші красуються одна перед одною.Чого директор на це незвертав увагі?А вчепилась за пару дітей і просто принижувала.Ото дожились що в школі навіть випускного нема ,як в інших школах святкують як нормальні люди.Нащо такій директор???,
25 Червня 2018, 02:54
Заперечу. Працюючи там, директор і до вчителів ставила дуже строгі вимоги зовнішнього вигляду. То штани не можна одягати, то спідниця задовга чи закоротка. І атмосфера в колективі була дуже напружена. Всі боялися щось говорити, бо хтось почує і &quot;закладе&quot;. Йшов на роботу, не знаючи чого очікувати, з якої причини тебе можуть спаплюжити сьогодні. Від дітей одностайна ненависть. Як бачу, нічого не змінилося.
25 Червня 2018, 03:11
Читаю я за цього, як пишуть &quot;монстра&quot;, та хочу дещо прояснити. Не Степанюк вела всі уроки і занижувала оцінки дітям а вірнопіддані, вона жодного разу не ходила підслуховувати під двері як ведуть уроки, а на це була натаскана Квач,Мариля і усиновлена дочка Бесарабчук Р.І. Наталя та прибиральниці школи.Як складати догани і акти вчила її Литвинчук, яка була головним розробником механізму травлі дітей і непокірних педагогів.Бесарабчук Р.І. забеспечувала &quot;кришу&quot; зі сторони медзакладу через свого Васю.Вони всі добре знали про вади Степанюк С.О. які спричинені особистими сімейними проблемами (але це її особисте і не треба її в цьому ганити і висміювати.Цікаво, як би ви себе вели коли в сімї не все гаразд: чоловік гуляє, дочка мажорка,а син взагалі моральний виродок, якому приносить задоволення від знущання над дітьми.Гляньте фото з його сторінки у Фейсбуці на фоні сатанинської піктограми і вже нічого не треба говорити ), так от ці особини, які ще мають наглість називати себе високим званням Вчитель, їй підігравали і перекручували на свій лад факти, а вона як та вівчарка, нерозібравшись, кидалась на вказаних.Взагалі тим, кого вона, як ви пишите, &quot;вижила&quot; треба подякувати їй, що ви панове успішно пройшли важкий іспит на людяність. Ви заступились за дітей і показали як повинен себе вести справжній вчитель(хоча заплатили за це здоровям і посадами).Знаю, що ніхто не жалкує що пішов звідти ЛЮДИНОЮ і вас такими будуть памятати.Всі ви потрапили в нормальні колективи, зробили хороший карєрний ріст та збільшили свої сімї.На даний момент в Озері не залишилось жодного вчителя, який не замазав себе в цьому болоті і не треба соплити що вас змушували так робити.Ніхто руки вам не заламував, ви самі, щоб зберегти години і місця допомагали творити цей дурдом.У вас був вибір чи бути вчителем - чи шматком лайна.Ви голосували за зразкову роботу директора і роками зберігали її на посаді,а тепер хочете спокою? Взагалі говорити про теперішній колектив це всеодно що обговорювати парад ЛГБД спільноти у Києві.Керівництву району порада - якщо надумали знімати директора,яка допомагає людям чітко відсівати Українців від хохлів, то і розганяйте цих всіх, підкреслюю ВСІХ, хто нині працює і допомагає творити знущання над дітьми.За стільки років там вже все настільки прогнило, що інакшого виходу просто немає.Наберіть молодих вчителів та директора і відродіть хорошу славу про цю школу, яка будувалась великим господарником щоб помирити жителів Озера і Гайового. Батькам - повага, ви велика сила і не шукайте ніяких заступників, крім вас, ваші діти нікому не потрібні.Не виступайте по одинці, інакше все знову повториться, тільки разом.Памятайте ви не тільки заступаєтесь за своїх дітей, а й даєте їм важливий життєвий урок як боротись за свої права і бути ЛЮДИНОЮ.Слава Україні!
25 Червня 2018, 03:22
Звісно,що той учень не піде в 10-й клас,бо йому не дали знань,ще й в кінці випускного класу завалили. І не буде в школі 11 класів,бо не буде учнів. Зроблять дев'ятирічну,потім чотирирічну. Ото керівники!!! І це в нас кругом на посадах такі люди не розумні. Бо в Україні вина в усьому корупції. Проплачує,підмазує чоловік директорки кого треба. І тут добра не буде
25 Червня 2018, 12:49
Ні в якому разі не захищаю особу Степанюк Андрія, але щодо його фону у фейсбуці,то це, я так розумію, пам'ятник засновникам Києва, на якому стоїть Андрій, сфотографований у нічний час. Люди, не позортесь!!! Потрібно добитись, щоб ліквідувати першопричину цього всього безладу у школі, а не &quot;обсирати&quot; все і всіх!!!
25 Червня 2018, 14:09
Усунення директора школи з посади не змінить ситуації кардинально. Заступники директора, голова профспілки - неуки, морально пронгилі наскрізь особи, підлизи, &quot;шістки&quot;. Колектив звик до сексотства, підлабузництва, &quot;прогинання&quot;.<br/>Коли вся адміністрація школи зміниться, коли директрисі не дозволять працювати навіть простим вчителем, коли новий керівник (чужий) запровадить сувору трудову дисципліну (стосується пиятик, відсутності вчителів на заняттях, замін відсутніх вчителів, атестації) - тільки тоді ситуація може виправитись. Атмосферу в школі створюють і батьки, тому вони повинні йти попереду в прагненні навести лад у школі.
25 Червня 2018, 15:20
Цього тирана і диктатора негайно треба звільняти і КРАПКА! Дожилась і докерувалась до такої ганьби! Скандали з цією директоркою тривають вже досить довгий час,прийшла пора змін,змін на краще майбутнє! Нова Українська Школа з Новим( чужим) керівником.А ті сраколизи підлабузники,які їй дупу лижуть,згинуть як роса на сонці.Дуже прикро ,що таку гарну школу,керівниця звела нанівець.Звертаюсь до підлабузників Степанюк С.О.,які активно читають коментарі,займіть правильну позицію в цій ситуації,очистіть своє ім'я!!!
25 Червня 2018, 15:55
Дуже прошу перестати обзивати директора психічнохворою людиною, слабі лежать в лікарні і на це треба професійний висновок фахівців а не образи невдоволених. ЇЇ карєра взагалі викликає захоплення: почала з доносу на піонер вожату в Сокиричах ,яка похрестила дитину.Ту змістили а ту на її місце.А хіба не так вимагала партія? Вона вчинила як правильна комсомолка.А директором стала в розквіті молодих сил а не на схилі як деякі(ну трохи Вася поміг, але ж всі так робили тоді).А в роботі з кадрами їй взагалі не має рівних в підборі правильних людей.Спочатку тебе вивчають, потім дивляться як з тобою треба поводитись:чи ти будеш акти на колег підписувати чи краще будеш доноси робити.А ще добре якщо ти зловживаєш спиртним, ти тоді своя людина, бо з роботи за це не вижинуть, але ти обовязково все підпишеш і дитинку принизиш на яку вкажуть.З молодими кадрами взагалі ас.Їм і поїздочку, як би випадкову(в школі де випадкового нічого не може бути),у святі місця організують і за сина бившого активного коаліціянта зісватають.Ну як тут не підписати акта чи не проголосувати за відмінну роботу директора.Є і родинні династії які повлаштовували туди своїх діток(ну підписали акта що хтось не вийшов на роботу, зато дітки пристроєні в Освенцимі.А самі так тихесинько, на пільгову пенсію як використаний контрацептив втікли.А дітки будуть голосувати правильно, через велику вдячність за місцечко.)Реклама за школу така, що молоді які туди в даний момент йдуть, знають, як треба себе вести правильно, можна навіть і не бути хорошим фахівцем, навідь вчителем іноземної мови з рівнем &quot;читаю і перекладаю слово Yes зі словником&quot;, згодиться.Головне вміти правильно підхалуїтись.А те як директор працює з тими кадрами які незахотіли працювати в цьому райському куточку, то можна пісні писати: і на майбутнє місце роботи керівнику подзвонить, &quot;позитивну&quot; характеристику дасть, на дорозі як побачить - &quot;поблагословить&quot;, грошенят щоб тебе поскорше звільнили з раю в адміністрацію підвезе.Турботлива людина одним словом, а ви кажете монстр, совість майте таке говорити.А тепер про головне - мене дратує, що у всіх бідах звинувачують Степанюк С.О.Навіть з активними членами коаліції тих хто задає тон в цій школі - 5-6 чоловік.А весь колектив - понад сорок.Фізичного примусу до заниження оцінок учням ніхто нікому не робив, завжди був вибір.А що ж робили ці &quot;невинні&quot; що невходили в цю шистірку?Жорстока правда полягає в тому, що вони свідомо занижували вашим дітям оцінки навідь коли їх про це не просили.Так би мовити навипередки, провсяк випадок,щоб не чіпали. Вони і голосували за збереження директора на посаді(а хто зніме коли колектив на 95% за неї?).Так зручно - перед батьками поспівчувають, поображаються на Степанюк(добре що є кого звинуватити у власній підлості), перед коаліцією - свої люди(як Вініпух перед бджолами).А тепер Кривинюка назат захтіли?Монстр не директор і навідь не коаліція, а ви нешановні халуї, саме ваша згода на все і дозволяє витворяти таке з дітьми.І не пишіть що ви невинні, всі знають, хто там працює, що з дітей знущаються і головним чином ви це дозволяєте.Навідь при згвалтувані коли хтось один це робить а десять дивиться і нічого не робить, учасниками злочину є всі, і не розказуйте слізних байок батькам.А Степанюк С.О. пропоную не звільняти а вибрати президентом України на рік часу.Вона, використовуючи свій дар керівника і високу акторську майстерність, відсіє з України всіх халуїв, ватників, хохлів та підхалуйників.Ми посадимо весь цей парад у вагони і відправимо на чолі з нею у Росію(попередньо подякувавши за хорошу роботу).А з тими українцями що залишаться ми збудуємо щасливу державу.
25 Червня 2018, 16:04
Respect попередньому дописувачеві.
25 Червня 2018, 16:07
Шановний 13-й, ти так часто згадуєш факти з історії (хоча й не дуже влучно) у своїх коментарях, що аж виникає питання: а ти раптом ніколи не працював учителем історії?
25 Червня 2018, 16:26
Олександрівна,негоже під різними ніками відгавкуватись! Сиди і читай про себе правду,а то бідна не спиш,після другої ночі коментарі пишеш!
25 Червня 2018, 16:56
Шановна пані Ірино! Я цілком і повністю Вас підтримую і надіюся,що Ви не кинете цю справу напівдорозі! Я надіюся Ви вже почали збирати підписи в райраду,якщо ні ,то робіть це негайно!В статті був натяк від очільника освіти,що серйозніше покарання наступить тоді,коли виявлять ще якісь факти порушень директоркою.Пишіть заяву,описуйте всі факти,в заяві вимагайте звільнення,збирайте колективні підписи! Хай Вам щастить!
25 Червня 2018, 19:27
Сама тонеш, то вирішила ще й весь колектив за собою потягнути.Молодець Свєта це в твоєму стилі.
25 Червня 2018, 20:45
Света не позорся
25 Червня 2018, 20:46
Света не позорся
25 Червня 2018, 21:23
Вона не потоне, ТАКЕ - не тоне.
25 Червня 2018, 22:01
Про Вашу грамотність та знання, які Вам дала Людмила Василівна, свідчить Ваш допис. У родовому відмінну правильно писати «Людмили Василівни», а не «Людмили Василівної». Я вже мовчу про пунктуацію.
25 Червня 2018, 22:28
Так багато тексту пишеш, дивись, щоб тебе не звільнили часом і не вислали куди подалі
26 Червня 2018, 00:29
Ви подивіттся що робиться у школі,це просто бардак!! Погляньте на цю гилку морду директорки,курва ше та. У селі <br/>Озеро кругом таке бляцтво,тому що люди сраколизи. Цей бардак не тільки в школі,а й в сільській раді. Хіба це влада,коли п'є разом з &quot;алкашами&quot; в барі. Погляньте на нього,слова не може сказати. Пик,мик.... <br/>Хочите щось змінити,та хер вам.. <br/>Ви говорите все поза очі,от і все. Так що насолоджуйтесь підарасами...
26 Червня 2018, 00:29
Ви подивіттся що робиться у школі,це просто бардак!! Погляньте на цю гилку морду директорки,курва ше та. У селі <br/>Озеро кругом таке бляцтво,тому що люди сраколизи. Цей бардак не тільки в школі,а й в сільській раді. Хіба це влада,коли п'є разом з &quot;алкашами&quot; в барі. Погляньте на нього,слова не може сказати. Пик,мик.... <br/>Хочите щось змінити,та хер вам.. <br/>Ви говорите все поза очі,от і все. Так що насолоджуйтесь підарасами...
26 Червня 2018, 13:33
Не розумію чому стільки звинувачень і ніхто не починає з себе, шановні батьки коли ви останній раз були в школі і запитували у вчителів як успіхи у ваших дітей, чому ви не запитуєте вчителів чому вони навчили ваших дітей, навіщо шукати винуватих, давайте почнемо із себе!!! Я нікого не захищаю тому що навчалась при директор С. С. О. І Також були інциденти і на заруб. літ. коли приходиш на урок тебе опитують по творі який ти читав паро днів старався і дав правильні відповіді на питання, а тобі ставлять 7 і кажуть що не вірять що ти підготувався до уроку. Прикро що батьки не мали час приходити у школу. А коли тато приходив у школу і обіцяв класному керівнику і деректору спустити їх з другого поверху за спідничку тому що вони мене нічому не навчили, а інші батьки усміхалися і лизали сра..у, ось тепер і маєте що хотіли. Дякую Богу і начальнику військового ліцею що повірив мені і дав кращу дорогу в майбутнє, під час навчання в ліцеї за 2 роки я вивчила більше ніж за 9 років в Озерській школі і закінчила ліцей з середнім балом 9 а школу 5. Пригадала історію коли були батьківські збори в молодших класах і Сахнік О.Л розказували про Наташу Беденюк, а мама Юлі Барбанчук каже я прийшла раз в рік і хочу послухати про свою дитину теж і з того часу говорилося про всіх дітей по списку, так і ми батьки маємо робити а не лизати сра..и і скидати сумашедші гроші вихователям на постіль. Моя дитина на наступний рік піде теж до школи тому шановні вчителі я зроблю все аби побувати на уроках своєї дитини і буду відвідувати вас щодня, загартовуйтесь дорогі наші вчителі. А вам Світлана Олександрівно краще звільнитись самій. Гарного всім дня!!!
26 Червня 2018, 14:11
Прєдлагаю цих недотраханих курей і півнів закидати яйцями на перше вересня.Ми шо тєрпіли вам шоб після Майдану нас так чмирити???!!!
26 Червня 2018, 14:46
До чого тут Майдан?
26 Червня 2018, 18:56
Начиталась... Що робиться в українській школі? Жах... Це матеріал для роздумів всім хто керує освітою району. І не відмахуйтесь, мовляв, нам однаково, всерівно будуть обирати в ОТГ нових керівників. Батьки давно наплювали на роботу вчителя, бо вона, ця робота мізерна. Ви скажете, а як же досягнення дітей на олімпіадах і конкурсах? А це , шановні, в великій більшості випадків, заслуга батьків. Що з дітьми займаються, віддають їх на репетиторство. Вчителі не вболівають за результати в школі, бо знають, діти прийдуть до хати, от тоді хай за Гроші хтось викладається. Вчителі мають хорошу зарплату, в сільській місцевості цих грошей хватає. Ви скажете, що хати не побудує, в Єгипет щороку не поїдеш. Так. Але , шановні вчителі, той хто пропрацював довше мають гарні надбавки. Відпускних чимало і т.д. То пора вже подумати і про знання дітей? про інновації, про зацікавленість дітей на уроці. Багато з вас таких, що вже їм та школа осмердла, вона вижала з вас все, але в 65 - 70 чомусь її не кидаєте. Маєте малі пенсії? То всі такі мають. Пора жити так як виходить.
26 Червня 2018, 22:57
Пані Оксана Т., молодець - підтримую!!!!
26 Червня 2018, 23:42
Шановні дописувачі. Всі ці дні активно слідкую за вашими дописами і не розумію, чому ховаєтесь за ніками, у всіз же є імена і вийшла б змістовна обгрунтована розмова, а не поливання брудом всіх і вся. Я не підтримую директора, але бачу, що людей готових діяти (це ті що не злякались назватись власними іменами, а не &quot;13-й&quot;, &quot;патріот&quot; і т. п. ) зовсім мало, це ж так зручно поливати брудом з кущів говорити правду і власні домисли під ніком. Значить ще боїтесь, що директорка лишиться і як же буде страшно і незручно в кущах. Я підтримую батьків, не хотіла б щоб мої діти навчались в такій школі. Але будьте більш дружними і сміливими та й чесними з собою та іншими- тоді не буде чого боятись. А коли будете називатись своїми іменами то це додасть всім впевненості , що ніхто не відступить і згуртованості.
27 Червня 2018, 01:21
Скільки тем тут зачепили. От , цікаво, як ставиться до цих коментіа освітянське начальство? А шкіл з похабним відношенням до роботи багато. На лінійках по годині вручають грамоти за якісь не зрозумілі досягнення. Якісь журнали їх проводять по якихось неясних програмах. Батьки всі тануть від почутого<br/> Моє чадо таке розумне! Батьки, повірте, щоб ваша дитина тут в Україні стала на твердий грунт треба з колиски працювати! А потім жати з вчителів, щоб все це підхопили і понесли далі і далі.Це не означає навчати дітей тупим заучуванням, Логіка, логіка і ще раз логіка через хороші розвивальні ігри. Тому не штори і всякий бред вимагайти з батьків треба, а посібники. ( якщо самі лінуєтеся їз виготовити. Інтернет тріщить. А то троє канікул- школа порожня, чергування організують щоб на дзвінки хтось відповідав )
27 Червня 2018, 03:51
Читаючи всі коментарі можу сказати що всі хто пише молодці немовчіть. А про цю ситуцію можу сказати одне. Коли декілька років тому була така ситупуія що батьки намагалися вже сюричку скинути з посади навіть дійшло до області, але приїхали представники влади вони на той час були налащтовані серйозно тобто зввльнити, але в один момент задзвонив телефон і ця людина вмить змінила своє рішення а ті хто все це затіяли були вимушені звільнитися. Діти були змушені навчатися у інших школах. Запитуєте що за дзвіно від Василя Васильовича. З його слів він буде платити щоб дури небуло в хаті. Казав як моя дура вийде на пенсію я знею розведусь. Тому після всього що відбулось всі зневірились. Ніхто невірить що відбудуться якісь зміни. Саме образливо що вона в учительськіц налаштовує вчителів проти батьків, обливає брудом батьків. Саме найстрашніше що збирає плітки про батьків. А коли відбуваються батьківські збори обсирає вчителів. Може закати батьків до кабінету і розказувати такі нісенітниці про вчителів і навпаки. А те як вона принижує дітей на лінійці то можна писати поеми. А тепер Світлано Олександрівно читаючи всі ці коментарі відчуйте все те що відчували діти з2014 року. Звертаюсь до Миколи Васильовича Грибука Ви мудрий незаплямуйте своєї репутації через дурк як ваші попередники. Дякую. Вибачте за помилки була на емоціях.
27 Червня 2018, 04:20
В класі 5 учнів які навчалися 9 років. Батьки робили ремонти, купували одяг зошити вчителям платили зарплати. Результа дпа здані на 1,2,3 стоїть питання для чого було ходити в школу витрачати гроші . якщо цигани неходять в школу не витрчаються а результат 1,2,3. Що робили вчителі 9 років за що отримували гроші. Якщо незмогли навчити 5 учнів за 9 років.
27 Червня 2018, 10:22
Пропоную припинити обговорення і почати готовитись до першого вересня.Нагадую - Майдан розпочався з побиття дітей.Крім нас, батьків, їх розганяти ніхто не збирається.
27 Червня 2018, 11:09
Молодці
27 Червня 2018, 11:09
Молодці
27 Червня 2018, 12:36
Ви пишете, що почалось у 2014 році? Почалось давно, ще коли Оксану Галюк вчителі-філологи на чолі з Міськовою виживали зі школи. Це був перший &quot;дзвіночок&quot;. Степанюк стала головою профспілки, прилизалася до Сільванючки, вірніш &quot;забашляла&quot; їй. А потім вже її призначили директором (з подачі тієї ж Сільванюк, Кривинюка). І от тоді &quot;Остапа пенесло&quot;. Можливо вона більш переключилась на учнів, коли виїла заступницю зі школи. Але тиранство триває вже тринадцять років.
27 Червня 2018, 14:45
А на фото така красуня. Їй би пасувала робота бухгалтером на пилорамі. В колі мужчин
27 Червня 2018, 14:47
А на фото така красуня. Їй би пасувала робота бухгалтером на пилорамі. В колі мужчин
27 Червня 2018, 15:58
Добру справу робиш, Ірина! Давно пора навести лад у цій школі, щоб коридорами бігали щасливі діти, а на уроки приходили усміхнені з щирою душею учителі, готові доносити своі знання дітям. Адже найкраща пора то дитинство, тож нехай воно буде радісним з приємними спогадами, а не жахами про школу.<br/> Ірино, нехай Господь допомагає тобі , дає сил і запалу, не зупиняйсь, адже ти відстоєш права своєі дитини, а й права тих дітей батьки яких &quot; бояться власного голосу&quot;. З Богом!
27 Червня 2018, 19:40
А якщо дійсно, закидати їх яйцями, то розголос буде великий і замняти, як завше, невийде.Давайте дружньо замісим їм вчительську паску!!!
28 Червня 2018, 17:49
Давайте не будем всіх вчителів підтягувати під одну лінію і вмішувати пів області. Нам треба щоб одна людина, а саме директор, відповіла за знущання над дітьми. В цій школі є і були дуже хороші вчителі. Нажаль деякі вже відійшли у вічність. А що працюють на пенсії, то таке життя, так держава дбає про наші пенсії і зарплати. Тож маєте ціль і мету то ідіть до кінця. Є така передача &quot;говорить Україна&quot;,ну це на крайній випадок, коли вас не почує влада і пані Світлана. Пані Ірино ідіть до кінця і докажіть, що не все купляється, що ще є в влади совість. Хай щастить
28 Червня 2018, 18:00
Читаючи ваші комен арі,мені дуже соромно,що ви називаєте Світлану Олександрівну тираном.Сама навчалась в цій школі,і кращого педагога,як вона,для мене не було.Це дійсно педагог з великоі букви.У якоі не було ,,любімчиків,,і тому оцінкі були у всіх такі,на скільки ти вивчив предмет.Побільше би такіх педагогів справедливих у нашій державі.А батьків прошу повагі до вчителів,а не зразу бігти і писати заяву,бо іі сина неправильно оцінили,він написав на 3 і заставили перездати і вийшло 2.Просто смішно і соромно за батьків.Потім напевно ця мама буде писати заяву,що іі син хворий,щоб в армію не пішов.
28 Червня 2018, 19:02
Світлана Олександрівна - педагог з великоі букви.Тримайтеся,я вірю,що ви не здастеся,і доведете свою правду.Такі як ви не ламаються.
28 Червня 2018, 19:27
оля не смиши з ней такий педагог як з мене балярина
28 Червня 2018, 20:20
Олю,яку правду має доводити С.О.?Те,що незаконно змусила переписувати учня ДПА, порушивши всі положення? Те,що ненависна до дітей та вчителів?Те,що принижує та тероризує всіх?Те,що виживає зі школи незгідних?Те,що керує оцінками? Це доводити не треба,вона вже давно всім це довела своїми діями!!!І не пишіть дурниць про те, яка вона хороший педагог,ніяких її педагогічних досягнень не видно.А те,що обридла батькам ,як гірка редька,побачив весь район!Хай краще доведе,що в неї ще залишились крихти совісті та честі і звільниться сама!
29 Червня 2018, 00:54
От і доведіть що ви гідні вчити наших дітей - на перше вересня відкрито підтримайте дітей і батьків.Хто так не зробить,то хай потім нам нерозказує байок .Доведіть що ви Вчителі а не Бидло!
29 Червня 2018, 01:17
Підтримую попереднього дописувача.
29 Червня 2018, 02:02
Оля, чи просто Свєта, дивись щоб ти в Сибір не загреміла. Знайшла мені вчительку. Баран з барана.
29 Червня 2018, 16:51
Люди пропитани злобой,ненавистью и завистью.Человек которий счастлив никогда не будет желать кому-то зла,распространять нелепие слухи.Так делают только больние люди,и больние ви к сожалению душой и сердцем.Все що вам залишилось,це ще закидати іі каміням,адже дійсно так ,,обісрати,,так людину,торкаючись іі дітей і чоловіка,можуть тідьки хворі душою і серцем люди,хоча і важко вас назвати людьми.А вам Світлана Олександрівна терпіння і мудрості.Знаю іі дуже давно,і як на мене вона є чудова дружина,мама і педагог з великоі букви.
29 Червня 2018, 17:18
Міськову тоже будуть в перед ногами виносити , а вона ще буде спиратися. Позор щоб такі вчителі робили ще з дітьми вони самі вже діти ім вже іграшки треба , не дітей вчити.
29 Червня 2018, 17:18
Міськову тоже будуть в перед ногами виносити , а вона ще буде спиратися. Позор щоб такі вчителі робили ще з дітьми вони самі вже діти ім вже іграшки треба , не дітей вчити.
29 Червня 2018, 17:25
Визвати журналістів &quot; Говорить Україна&quot; .Хай побачить вся країна який директор
29 Червня 2018, 17:25
Визвати журналістів &quot; Говорить Україна&quot; .Хай побачить вся країна який директор
29 Червня 2018, 23:49
Все що люди написали попередньо про цю людину, це все правда!!! І це що зачіпають іі сім'ю вина теж вона!!! Надто вже вона зла по школі ходить, придирається до всіх і всього, ось і люди шукають причину іі стану і поведінки. Світлана Олексанлрівна вже настільки обридла, що під під руку і язик йде все, лиш би тільки допомогло! Отож, Світлано Олександрівно, пора би вже вам накінець робити якісь висновки!!! Йдіть з посади по доброму, бо буде гірше! Ви вже й так натворили!!!
29 Червня 2018, 23:50
Все що люди написали попередньо про цю людину, це все правда!!! І це що зачіпають іі сім'ю вина теж вона!!! Надто вже вона зла по школі ходить, придирається до всіх і всього, ось і люди шукають причину іі стану і поведінки. Світлана Олексанлрівна вже настільки обридла, що під під руку і язик йде все, лиш би тільки допомогло! Отож, Світлано Олександрівно, пора би вже вам накінець робити якісь висновки!!! Йдіть з посади по доброму, бо буде гірше! Ви вже й так натворили!!!
30 Червня 2018, 00:58
Не
30 Червня 2018, 01:00
Не директор, а ДИКТАТОР!!! Годі диктатурі!!! Негайно звільнити!
30 Червня 2018, 02:39
Коли ця людина починає пресувати якусь дитину то потерпають всі в сімї жертви.Дзвінки з вимогою звільнити батька чи маму зарвaвшогося учня для неї норма.Тепер пожинає плоди свого зла.В знущанні брали участь всі Степанюки,кожен як вмів і хотів - ВИРОДКИ!!! Нехай вам вернеться за кожну дитячу сльозу,за кожне дитяче слово про самогубство яке дитя говорило мамі не всилі терпіти цих колективних знущань!!!
30 Червня 2018, 03:43
Та, що Катя, хто педагог з великоі букви???!!! Ця особа, що отримує насолоду від вкотре поставленоі двійки? Ця, що знущається і принижує дітей і не тільки??? Людино мила, та чОму заздрити? Тому що чоловік іі вважає за дуру і не приховує цього? Та байдуже, що там а неі в сім'і, на роботі вона повинна бути перш за все ЛЮДИНОЮ а не відьмою. І ніхто іі як ти кажиш не обси...ав, просто люди написала правду, тільки правда виявивилась гіркою. Сама ж винна!
30 Червня 2018, 09:29
Шановні батьки, поки ви тут пишете коментарі, директор заміте сліди порушення, чоловік позолотить руку кому треба і все залишиться як і було. Вона буде ходити вам усім єхидно посміхатися, бо знову вас зробила дурнями. Тому переходьте від слів до дій, якщо хочете, щось змінити!
30 Червня 2018, 11:55
Пройшла інформація що голова райради вимагає від батьків забрати заяву.Видно Степанюкі вже котлету відслинили.Не чекайте першого вересня бо буде пізно.Поки ми тут змагались в красномовстві,сімейка ктивно діяла.
30 Червня 2018, 12:31
Та, що Катя, хто педагог з великоі букви???!!! Ця особа, що отримує насолоду від вкотре поставленоі двійки? Ця, що знущається і принижує дітей і не тільки??? Людино мила, та чОму заздрити? Тому що чоловік іі вважає за дуру і не приховує цього? Та байдуже, що там а неі в сім'і, на роботі вона повинна бути перш за все ЛЮДИНОЮ а не відьмою. І ніхто іі як ти кажиш не обси...ав, просто люди написала правду, тільки правда виявивилась гіркою. Сама ж винна!
30 Червня 2018, 14:48
Якщо це правда про те,що голова райради вимагає батьків забрати заяву, то можливо нам таке районне керівництво взагалі нахер непотрібне.Коли вже в районах купка кончаних керівників і депутатів сидять у владних кабінетах лишень для здійснення своїх інтересів і бажань, то про яку правову державу ми говоримо.Чому в райраді патріотичні сили мовчать немов в рот води набрали,адже завдяки Свободі була скинута попередній керівник районного відділу освіти,а тепер по психічнохворому директору школи не можете вирішити чи отримали невеличкий хабар від Васі Степанюка-свого колеги.Шановні депутати,люди мають надію на адекватне рішення з вашої сторони,вас обирали наводити лад в районі.
30 Червня 2018, 14:56
От,Світлано Олександрівно, ви прочитали правду про себе, певно за все життя такого не чули. І ті пару коментарів, які ви написали в захитс себе не допомужуть(бо це брихня). Якщо влада за вами, то хай вам на навчання віддадуть своїх дітей. А ви ще не знаєте який сюрприз вас чекає на 1вересня. Ви станете дуже відомою, ну ви і так відома. Є така приказка:&quot;не копай яму комусь, бо сам впадеш&quot;. А в вас вона дуже глибока. Це ж, як людям за 13років наболіло. Ну батьки, я знаю, ми вже згуртувались, так тримати. І зустрінемось 1вересня. Хорошого всім літа, відпочинку.
30 Червня 2018, 14:58
Я бачу,що без журналістів всеукраїнських каналів тут не обійтись!Батьки <br/>,зв'язуйтесь вже з ними ,хай приїжджать і висвітлюють на всю Україну,не чекайте 1 вересня! А заяву з райради не забирайте!
30 Червня 2018, 18:10
О
30 Червня 2018, 18:13
Ого..то шось вже таке робиться.. Якшо правда шо заставляє районне начальство заяву забирати то шось!! То ж їдьте в область як тут нічого не роблять. Бачите шо район мовчить ідіть до губернатора савченка..мо він поможе
01 Липня 2018, 15:31
Вы можете закидать другого человека. Камнями или цветами. В зависимости от того, что у вас имеется в наличии. Если в душе камни, то камнями. Если цветы, то цветами. И дело не в этом человеке. Дело в вас.
01 Липня 2018, 16:29
На що ця горе- керівниця заслужила-тим і закидають.Нормальна людина при будь -якому конфлікті піде сама,щоб не ганьбити себе,школу,колектив,а ця реально буде закидана камінням,бо спить і бачить себе вічним директором.Нічого вічного немає!!! Навіть самі,здавалось,вічні диктатури в світі падали з ганьбою.Взагалі,на мою думку,батьки мають вирішувати і обирати директирів шкіл,адже їх діти там навчаються,а не люди в чиновницьких кабінетах,яким заплатять чи підмажуть.І нема чого соплі розпускати про квіти чи каміння.Якщо людина нормально прожила життя,вчиняла справедливі та людяні вчинки,то вона буде заслуговувати на квіти,а ця особа,яка гризе землю,щоб залишитись при посаді,переступаючи через думку і бажання батьків,покалічивши психіку дітей, справедливо заслуговує на каміння.І тут не проблема в тому що в людей в душі,а проблема в поведінці С.С.О.І досить уже проповідувати,ідіть і її наставляйте своїми проповідями на шлях істини!!!
01 Липня 2018, 21:46
Вона боїться піти з посади директора. З нею ніхто здороватись не буде. А квітами можна закидати її попередника Кривинюка А. М. Читаючи, це все він, певно, в шоці. Кому школу залишив. Ці російські коменти звичайно пише її рідня. Пишіть не пишіть вже поїзд рушив. Якщо має хоть краплину совісті сама піде. Але її будуть виштовхувати копнями, яйцями і камнями. І чим займеться? ІРА молодець .
02 Липня 2018, 00:11
Жах, що коїться. Волосся стає дибки, читаючи про таку &quot;педагогічну&quot; кар&quot;єру!<br/>Батьки, вчителі, учні, зверніться принаймні на Волинське телебачення!!!!<br/>Просто мітингом нічого не вирішиться, пишіть заяви разом. <br/>Згідна з попередніми дописувачами: куйте залізо, поки гаряче. Дійте вже!
02 Липня 2018, 00:18
Не здивуюся, якщо керівництво гарно замне цю справу. Тим більше, таке не вперше. Тоді можна сміливо йти мітингувати від стін школи до стін Відділу освіти та Райради.
02 Липня 2018, 00:55
А може б вам на гарячу лінію позвонити???бачила в інтернеті десь номер гарячої лінії до правительства,читала відгуки то вроді помагають
02 Липня 2018, 00:55
А може б вам на гарячу лінію позвонити???бачила в інтернеті десь номер гарячої лінії до правительства,читала відгуки то вроді помагають
02 Липня 2018, 00:56
А може б вам на гарячу лінію позвонити???бачила в інтернеті десь номер гарячої лінії до правительства,читала відгуки то вроді помагають
02 Липня 2018, 16:27
Ви написали, що С.С.О. чудова дружина... Хай ця чудова розкаже, як вона їздила в ліс по конвалію з колишнім головою РДА Кричкевичем Л.Д.
02 Липня 2018, 16:47
Нас зараз цікавить професійна діяльність директора, а не плітки про її особисте життя, тому, панове, давайте не будемо виходити за рамки.
02 Липня 2018, 16:49
Може нарешті звернуть увагу на дiтей,
02 Липня 2018, 22:18
Який Кричкевич, навіть бродячий собака на неї не висциться. Хіба рота скочем заклеїти. Там же слова не вставиш- електропізділка. Сам сюрик з хати втікає, щоб не слухати ту піздьош, а син посилає далеко
02 Липня 2018, 22:39
Шановні батьки і небайдужі люди, об'єднуймось і з мітингом під районну раду! Бо начальство ще незнає що робити звільняти чи догану. Сором за таку владу. Що тягнути, питання набуло розголосу замініть директора і все!А ні то люди замінять вас!
02 Липня 2018, 23:44
Догану????За порушення прав дитини (це доказаний факт)????!!!За 80% підписів батьків проти директора ДОГАНУ?!??Шановна владо не підігрівайте і так збурених людей!!!Ви справді не розумієте до чого йдеться???
02 Липня 2018, 23:59
Дисциплінарне стягнення накладається не пізніше одного місяця з дня виявлення порушення. Батьки, робіть висновки. Час спливає. Чигрин з Батьківщини, Степанюк з Батьківщини... Василь Васильович Василя Васильовича не образить.
02 Липня 2018, 23:59
Наприклад моя донька нежаліється на деректорку , каже що як вчителька зарубіжної вона проекрасно виконує свою роботу ,як деректор вона теж нормальна як чогось нехваттає у школі вона буде падати на коліна плакати алеидобється свого , так я розумію що вона поступила неправильно що змусила переписувати дпа , але невже у неї тільки є погана сторона десь має бути і добра невже для кожного ізвас вона робила все погане ,. Кожен ізвас має свою думку і рахує по своєму її як вчетельку я її поважаю ,подумайте над тим що пишете , і чого неможете це сказати її у вічі
03 Липня 2018, 02:36
Які знання вона давала із зарубіжної літератури? Середній бал по класу був 3 — 4. А їй давали за ці «високі» досягнення грамоти від ОДА.<br/>А в очі багато людей їй говорило. Та тільки де тепер ті люди? Де її заступники, де розумні вчителі, учні? Шановна, Ви ніби з Марсу прилетіли. Де те добро в ній? Можливо, Ви не про ту людину думаєте?
03 Липня 2018, 03:49
А добиватися вона дійсно вміє. ДОБИЛАСЯ, що у 2009 школі подарували телевізор, вимахувала на лінійці документами на нього. Але от печалька: ніхто того телевізора не бачив. Чи то собі додому забрала, чи районному керівництву віддала? Те ж саме було з подарованим компом. Але то вже традиція в тій школі. Колись випускники подарували школі дитячі енциклопедії (для бібліотеки), то в бібліотеці їх ніхто не бачив. Ми ж можемо зіпсувати, читаючи...
03 Липня 2018, 12:29
КОМУ ТАК ЗАКОРТІЛО ЗАЙНЯТИ МІСЦЕ ДИРЕКТОРА ОЗЕРСЬКОЇ ШКОЛИ? ХТО ХОДИТЬ ПО СЕЛУ, ПІДБУРЮЄ ЛЮДЕЙ, ЩОБ ВИКОРИСТАТИ У ВЛАСНИХ КОРИСЛИВИХ ЦІЛЯХ? ЧОМУ ТАК РАПТОМ НАЧАЛЬНИК РЕОРГАНІЗОВУВАНОГО МІСЦЕВОГО ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПАН ГРИБУК (ЧИЯ ПІДЛЕГЛА ПРАЦІВНИЦЯ У КВІТНІ ЦЬОГО РОКУ ПОКІНЧИЛА ЖИТТЯ САМОГУБСТВОМ, ЗАЛИШИВШИ НАПІВСИРОТОЮ МАЛЕНЬКУ ДИТИНУ) &quot;ВЗЯВСЯ ЗА ВИХОВНУ РОБОТУ&quot; В ОЗЕРСЬКІЙ ШКОЛІ,&quot;РОЗДУВШИ З МУХИ СЛОНА&quot;? ХТО ТА &quot;ВИСОКОМОРАЛЬНА ІНТЕЛІГЕНТНА АДЕКВАТНА ОСОБА&quot;, ЩО ХОЧЕ ОЧОЛИТИ &quot;ВИХОВНУ РОБОТУ&quot; В ОЗЕРСЬКІЙ ШКОЛІ?
03 Липня 2018, 13:03
А уявіть собі,що ніхто!!!Цього разу вже не скаже ,що хтось захотів її підсидіти!!!Допекла батьків своїми виходками,той і має!!!Батьки ,ви просто супер!!! Головне бути згуртованими і не здаватись!!!
03 Липня 2018, 13:58
O SANCTA SIMPLICITAS (СВЯТА ПРОСТОТА) - ПРОМОВИВ ЯН ГУС (ПРИРЕЧЕНИЙ КАТОЛИЦЬКИМ КОНСТАНЦСКИМ СОБОРОМ ЯК НЕУГОДНИЙ ВЛАДІ ЄРЕТИК ДО СПАЛЕННЯ НА ВОГНИЩІ ) ПОБАЧИВШИ, ЯК СЕЛЯНКА У ПРОСТОДУШНІЙ РЕЛІГІЙНІЙ СТАРАННОСТІ КИДАЛА У ВОГОНЬ ХМИЗ...
03 Липня 2018, 14:02
Прирівняла Яна Гуса до того поторочча. ХА_ХА_ХА
03 Липня 2018, 14:45
КУЛЬТУРА МОВЛЕННЯ СВІДЧИТЬ ПРО ЇЇ АВТОРА, ЙОГО КУЛЬТУРУ, МОРАЛЬ, ВИКАЗУЄ СПРАВЖНІ МОТИВИ ВЧИНКІВ - ЗАЗДРІСТЬ, ПОМСТА, ВЛАСНИЙ ІНТЕРЕС, - ЩО НЕ МАЄ НІЧОГО СПІЛЬНОГО з &quot;ІНТЕРЕСАМИ ДІТЕЙ&quot;, ЯКИМИ, ЯК &quot;ФІГОВИМ ЛИСТКОМ&quot;, НАМАГАЮТЬСЯ ПРИКРИТИСЬ ІНІЦІАТОРИ &quot;ЗВІЛЬНЕННЯ МІСЦЯ ДИРЕКТОРА&quot; ВІД НЕПІДКОНТРОЛЬНОЇ ГРИБУКУ ТА ТКАЧУКУ СТЕПАНЮК ДЛЯ &quot;ВИСОКОМОРАЛЬНОЇ ІНТЕЛІГЕНТНОЇ АДЕКВАТНОЇ ОСОБИ&quot;, ЯКІЙ ТАК ЗКОРТІЛО ОЧОЛИТИ &quot;ВИХОВНІ ПРОЦЕСИ&quot; В ОЗЕРСЬКІЙ ШКОЛІ.
03 Липня 2018, 14:58
Можливо, ви її сестра, маєте повне право. Виж бачите коменти. Ми батьки дітей озерської зош, не здамося, підключемо телебачення, міністерство, але дітей тирану не дамо. Закінчились часи правління Степанюків. Час міняється і все з часом. Незамінимих нема. Діти настражлались. Разом батьки. То велосипед біля школи не там поставив, то зарано в школу прийшов, 10хв до лінійки. Вже не знала до чого вчепитись. Але там діагноз. Ще будем вимагати експертизу на адекватність. Цього так не залишим. Після всіх коментарів булаб розумна сама пішла, це ще раз доказує що неадекватна. Телебачення буде, хай зачіску і макіяж робить
03 Липня 2018, 15:24
Там раніше писали, якому голові була та цяця підконтрольна...
03 Липня 2018, 17:53
Навіщо ще трагедію в райво сюди вішати,на грибука намовляти Проити нього хтось з педагогів бастував??Ні.Ото ж то.Тут проступок директорки розглядають. І як я зрозумів,то тепер Хм.В.В. має крапку в цій справі поставити.Він дядько думаючий.нашо йому за неї розпмсуватися,як вона знов щось виробить і місяця не пройде.Ждем адекватного рішення
04 Липня 2018, 18:43
Звільнення педпрацівника за вчинення аморального проступку: позиція Верховного Суду<br/>Статтею 41 КЗпП України визначено додаткові підстави розірвання трудового договору з ініціативи власника або уповноваженого ним органу з окремими категоріями працівників за певних умов.<br/><br/>Така підвищена відповідальність працівників обумовлена тим, що вони перебувають в особливому правовому стані та виконують специфічні функції, не властиві іншим категоріям працівників; їхні дії чи бездіяльність можуть призвести до порушення конституційних прав та свобод громадян, завдати значної шкоди суспільним відносинам та авторитету як самої держави, так і суб'єктів господарювання.<br/><br/>Так, відповідно до пункту 3 статті 41 КЗпП України вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, не сумісного з продовженням даної роботи, є підставою для розірвання трудового договору з працівником.<br/><br/>До суб’єктів, які можуть бути звільнені за вказаною підставою, належать учасники навчально-виховного процесу, зазначені у статті 50 Закону України «Про освіту», а саме: керівні, педагогічні, наукові, науково-педагогічні працівники, спеціалісти.<br/><br/>Отже, звільнення працівника, який виконує виховні функції та який вчинив аморальний проступок, допускається за наявності двох умов: <br/><br/>1) аморальний проступок повинен бути підтверджений фактами; <br/><br/>2) вчинення проступку несумісне з продовженням роботи, що має виховну функцію.<br/><br/>Таке звільнення допускається за вчинення аморального проступку як при виконанні трудових обов’язків, так і не пов’язаного з ними (вчинення такого проступку в громадських місцях або в побуті).<br/><br/>Верховний Суд України висловив відповідну правову позицію у справі за № 6-3135цс16 щодо підстав звільнення працівника, який виконує виховні функції, за вчинення аморального проступку.<br/><br/>Верховний Суд, зокрема, зробив висновок про те, що працівники, які виконують виховну функцію, – вчитель, педагог, вихователь – зобов’язані бути людиною високих моральних переконань та бездоганної поведінки.<br/><br/>Особистий приклад викладача та його авторитет і високоморальна поведінка мають виключно важливе значення у формуванні свідомості молоді.<br/><br/>Унаслідок цього, якщо педагог недостойною поведінкою скомпрометував себе перед учнями, іншими особами, порушив моральні норми, втратив тим самим авторитет, дискредитував себе як вихователь, він може бути звільнений з роботи за пунктом 3 статті 41 КЗпП України.
04 Липня 2018, 20:00
Жах. Слідкую за коментарями. Два роки тому мала конфлікт з так званим &quot;Директором&quot;, <br/>підкріплений заявою і скаргою в рай ВНО. Затравили внука так , що змушені були перевести в іншу школу дитину. Бездіяльність , агресія , дурість і некомпитентність С.С.О довели дитину до нервового зриву. Всі слова які тут написані про неї відповідають цій особі, Так-так , цій особі , а не педагогу. Згортовуйтесь , батьки, незалишайте долю і освіту ваших дітей в руках у цієї особи. Залучайте засоби массової інформації , телебаченя і добийтеся правосуддя. Я вас підтримую.
05 Липня 2018, 00:58
І що Ви цим хочете сказати? Так, правова позиція вірна, але чи прийме суд як доказ слова людей, які просто написали коментарі? Навіть якщо хтось із них і буде, на розсуд судді, залучений в якості свідка, чи прийме суддя як доказ просто слова, які фактично не підкріплені жодними доказами? Якщо так, то прошу надати посилання на аналогічні судові рішення. Тоді це буде дійсно хоч якийсь аргумент, хоча в нас і відсутнє прецедентне право, для того, щоб роботодавець міг звільнити директора. А поки - не вводьте читачів в оману. Судитись потім не Вам і не їм. А суд, з огляду на її психічний стан, буде однозначно. Окрім того, питання- якщо її рішенням суду поновлять на роботі чи принесе це бажаний наслідок і ХТО буде оплачувати компенсацію за вимушений прогул? Я сподіваюсь, не потрібно озвучувати правову позицію, оскільки її можна з легкістю знайти самому і чітко прояснити, що здійснюється оплата за рахунок особи, яка підписала рішення, розпорядження, наказ про таке незаконне звільнення
05 Липня 2018, 14:59
Директора ще декілька років тому потрібно було звільняти за аморальну поведінку, коли вона билася з колишньою заступницею на очах в учнів, тоді і докази були, відео, яке діти знімали.
05 Липня 2018, 15:05
Читаючи попередній коментар,зрозуміла,що ніхто звільняти її не збирається,через те,як виявляється нема доказів!Тоді в мене питання до Грибука і юриста відділу освіти: ви знали добре ,що в Озері неадекватна,буйно помішана особа на посаді директора,яка протягом багатьох років виробляє казна-що з дітьми,чому ви до цього часу не зібрали доказів її безпредєлу? ЧОМУ? Ви боїтесь мати з дурою діло? Притримуєтесь позиції &quot;моя хата скраю&quot;? Хочете відбутись доганою,мовляв,що змогли,те й зробили? Запам'ятайте,поки вона буде залишатися на посаді директора в школі,доти і будуть вибухати конфлікти все з більшою і більшою силою! А саме страшне в цій ситуації,що заручниками стали ДІТИ ! Робіть що хочете,але поряд з дітьми її залишати не можна!!Як варіант, заберіть на роботу в відділ освіти методистом або заступником Хмілевського!Вона буде ближче до вас і ви швидесенько знайдете докази для її звільнення! Шановні батьки,бачу,що хочуть залишити її &quot;виховути &quot; ваших дітей і надалі.Пікетуйте школу не тільки 1 вересня ,а до тих пір ,поки вона не буде звільнена!
06 Липня 2018, 00:03
Якщо нема доказів (підстав) звільнити за аморальну поведінку,то є ж передбачене законом якесь покарання за те,що змусила &quot;зовнішнє&quot; переписати..А директори, як на посаду приймаються ??Контракт,договір?Порушень ніяких з її сторони не було???Невже нема підстав для розірвання трудових відносин??
07 Липня 2018, 14:19
Все ясно.Це чудо нікуди йти не збирається,підключило юристів і готується до суду(ще наші суди не одного тітушку і беркута не посадили,дивись і яника вернуть і зарплату компенсують).Полюбому вже шукає примирення з батьками щоб забрали заяву.Зняла декілька копій підписів батьків щоб потім, при зручній нагоді помститись(навіть не сумнівайтесь що верне-чекайте удару по дітях,по роботах,по бізнесах,по особистих стосунках і по родині.) Воно почало переводити дискусію в площину розмов про &quot;ХТОСЬ ВМИСНЕ ПІДСИЖУЄ,всеж добре було&quot;.Підключило дописувачів сраколизів щоб дякували їй за хорошу роботу(тільки хвалять анонімно бо як криси людей бояться).Ніякого суду,бо це гра на її тереторії і воно до цього прагне.Тільки страйк і розголос на всю Україну.Не пускаймо дітей до школи і самі ведемо себе дружньо,відступати вже нікуди.Хай начальство нам дасть нормального керівника,бо за стільки років знущань ми його заслужили!!!
07 Липня 2018, 19:18
Всіх зі святом. Таке бидло не може кирувати. Суд також будем пікетувати. А та мама, яка забрала сама дитину в Сокиричі, зара сраку лиже. Таня не вислужишся, вже Кашкарова торти випікала, а в кінці сину поставила 1.Цеж тварюка, а не людина. В неї немає жодної подружки. Ми збираємось з телебаченням до райради. Випхаєм копнями, як паршивого кота.
08 Липня 2018, 00:01
Люди що ви пишете. Що небудь.
08 Липня 2018, 00:01
Люди що ви пишете. Що небудь.
08 Липня 2018, 00:02
Люди що ви пишете. Що небудь.
08 Липня 2018, 14:03
Вже буде чотирнадцять тисяч переглядів та енна кількість коментарів.Цеж скільки людських душ ця істота покалічила щоб так люди реагували.Позор для всього району а не директор школи.
08 Липня 2018, 16:54
І ви думаєте зві звільнять просто так, ще батькам довго треба пікетувати і звертатись аж до мінестерства щоб щось подіяло. Тож всі продажні тварі
08 Липня 2018, 16:56
Пишемо правду, а не що небуть. За більше десятка років наболіло.
17 Липня 2018, 16:11
Степанюк пішла на лікарняний під час відпустки, щоб не виходити на перше вересня на батьківський бунт.Буде знову з себе жертву корчити а в дома з сімейкою будуть насміхатись з нас.Завтра приїздить у Ківерці Констанкевич,треба їй озвучити наші вимоги.
18 Липня 2018, 03:22
Висновки підтвердились.Правда цього разу сюрик не хвалився а бідкався,що три тисячі у.о. вже не гроші як раніше,хоча голова райради їх старанно відпрацьовує.Виявляється що всі ці біди з дітьми , з його слів, це роздування з мухи слона.Наші діти тобі не мухі!!!
18 Липня 2018, 03:42
Що у вас там відбувається???!!!Читаю коменти і таке враження,що директор займається не вихованням а професійним булінгом.А районна рада не осередок патріотів а притон для корупціонерів.Вони що забули які події в державі відбулись чи може вони Дункани Маклауди???!!!
21 Липня 2018, 18:07
Батьки, що чекаємо, Ірино, давайте продовження, чи і тебе Сюрик купив. Так залишати не можна. Де преса, телебачення? Ми готові йти до кінця. Чому мовчить райрада. Їдемо в Київ. Чому зупинились. Вона (сюричка) цвіте і пахне. Знає, що їй нічо не буде. Не чекайте вставайте дружно!!!!
22 Липня 2018, 15:38
А я чув, що ВОНО хворіє, «на лікарняному». А кажете, що цвіте й пахне.
22 Липня 2018, 17:16
Правильно.Коли людина іде на лікарняний під час відпустки то дні лікарняних додаються до відпустки.Тобто коли їй на рободу 20 серпня то додайте ті дні і вийде якрас після першого вересня вихід.Виж не будете місяць страйкувати бо дітям вчитись треба,тай не буде перед кім.Ця акторка ще такий цирк покаже,навідь не сумнівайтесь.
23 Липня 2018, 04:07
Та я жартував. Я добре знаю її натуру. Як вона в траурний одяг швидко вбиралась, коли перевірка якась їхала.
23 Липня 2018, 11:42
А хіба тільки передягалась?да таку показуху ліпила при любій нагоді а потім щей сміялась з лохів керівників району як вона їх на жалость пробила.
23 Липня 2018, 12:54
Правильно було підмічено вся її робота з дітьми і підлеглими це суцільний булінг а вона професійний булер.Це ж яку ненавісь треба було мати до дітей і до людей щоб колись квітучу школу за Кривинюка перетворити на таке болото людських душ.
23 Липня 2018, 13:29
Для неї піти з посади це страшний сон.На роботу ніхто ніде не візьме бо всі за неї знають.З села хоть вибирайся, бо кожен кого вона принижувала і цькувала їй в очі так подякує,а може і не тільки в очі.Вона піде на все щоб залишитись але і обовязково помститься всім хто заяву підписав.Це вже полюбому сюрики в дома обговорили як ко покарають.І шо знову дітей по інших школах роздавати?Да знас люди вже сміються.
23 Липня 2018, 13:48
Якщо вона не піде чи її не знімуть дітей не пустимо.Пікетувати можна і в неї під хатою.Внас шо тухлих яєць нема чи фіри гною під ворота.Як їм нема шо робити то хай з чоловіком двір прибирають а не гроші возять і з нас сміються.бачишно цвіте і пахне вона на лікарняному.В Сокіричі свої їдь і там квітуй потвора безсердешна.
25 Липня 2018, 02:50
Пікетувати школу, і жодного вчителя не впустити. Так вона докотилась до того, що дітей машиною ввечері возить по селі. А батьки шукають і мовчать, це ж викрадення. Вона нічого просто так не робить, все з вигодою. Чомуж рай рада мовчить їх треба питати, керівництво. Дуже довго рішення приймають. Ідем під раду. Покажем, що ми груддю ляжем за своїх дітей. Хватить знущань!!!!
25 Липня 2018, 20:06
А вони нічо не можуть зробити. Бо вона у відпуску
27 Липня 2018, 14:53
До Я
27 Липня 2018, 15:27
Вчителів ще пришлють а діток ми ще нарожаємо.Главне щоб вічний директор була при посаді.Чи може поки я тут пишу половина вже покаялась?То хоть підкажіть де покаяніє приймають,може і мені сюрик грошей дасть а вона повозить бесплатно?
01 Серпня 2018, 02:00
Ніхто не дає задню. Батьки, нікому не вірте і не продавайтеся. Вона в відпустці, а закону такого нема, щоб в відпустці звільнити. Ще нас чекає один удар. Ми разом поборимо все . Батьки, будьте готові. Вірте, ми переможемо нікого не слухайте. Разом ми сила<br/>.
01 Серпня 2018, 02:08
Мало грошей в сюрика, щоб всіх підкупити. А який дурний продасть себе за свою дитину. Це треба бути повним ідіотом. Ну є одна танька. Забрала сина, а тепер сраку лиже. Свілана, май гордість, тиж бачила скільки підписів проти. А ще багато поприїжджали з за кордону. Тиж скотилась нище плінтуса. Ти хоч побачити пікетування? Побачиш, дура<br/>.
01 Серпня 2018, 02:58
Катання неповнолітніх дітей без відома батьків да ще й на якусь там фотосесію однозначно є викраденням.Вже одна вчителька не так давно викрала свою ученицю щоб на органи продати.Добре що все минуло а якби дтп сталось чи ще щось?Не відомо що в неї в голові але відомо на що вона здатна.Накажіть дітям в ніякі машини не сідати і від неї триматись подалі.
01 Серпня 2018, 11:57
Молодці!!!Повага всім хто не продався.Нехай Бог допомагає Вам і вашим діткам.А директорка хай не думає що її хтось виїдає,це їй почало вертатись все те що вона сіяла довгі роки своєї &quot;роботи&quot;.Тримайтесь Люди!
02 Серпня 2018, 21:26
Якби дійсно хотіли покарати то офіційно викликали б з відпустки і вирішили б проблему до першого вересня.І вже малиби нового директора і спокiйно працювала б школа.Тянуть час в сподіванні що батьки втихомиряться.Цікаво шо буде райрада говорити пресі коли прославиться з нею через страйк по всій Україні.
04 Серпня 2018, 15:03
Ніхто не втихомиреться, ми мовчали довго. А влада хоче прославитись, коли батьки будуть бастувати, то прославиться. Всі батьки, що підписались підуть на страйк може й більше.
04 Серпня 2018, 16:49
Для кого страйк? Ви думаєте вона прийде на 1 вересня? Посидить вдома і все вляжеться. Батьки не будуть місяць страйкувати. Нічо не зміниться
05 Серпня 2018, 01:00
Зміниться.Якщо діти не приступлять до навчання і буде розголос,а ще й вчителям не дадуть в школу зайти,то точно зміниться.Якщо в неї хоч трохи мізків залишилось то звільниться сама. Тільки не йдіть до нашого &quot;гуманного&quot; суду.Страйк і тільки.Ігнорте її дe тільки бачите.До дітей з такими нахилами до морального садизму,точно пускати не можна.
05 Серпня 2018, 02:26
Повага вам.Вона звичайно не відступить але стільки батьків проти,посадовці злякаються і знімуть.Всім батькам хочеться, і не тільки тим хто підписався, щоб їхніх дітей нарешті вчили не сцикливі шистьори,садисти і алкаші а нормальні вчителі.
05 Серпня 2018, 02:44
Да. Побачимо чи всі такі бойові в реалі а не за ніками. Мало віриться шо щось буде
05 Серпня 2018, 18:44
А вже і варіантів немає.Або вигнати чорта або буде ще гірше.Ще такого ненормального директора в районі не було,ви ж гляньте скільки переглядів.Скандал вийшов за межі району і діло навідь не в заниженій оцінці.Як взагалі в нашій гарній школі таке поторочча взялось і стільки років проробило.Правду кажуть нема гірше з хама пана.
05 Серпня 2018, 19:09
В інших школах батькі ненахваляться своїми директорами і вчителями а в нас бійся шось не так сказати щоб дітей не покарала.А то ще й сам получиш.Думаєте ті шо в Польшу їздять вона вас там не достане.Візьме до пана позвонить чи на таможню що шось таке вeзеш і будеш мати звідки не гадали.Ума і подлості їй хватить.
07 Серпня 2018, 05:00
Дійде до того, що будем вимагати мед експертизу, чи взагалі вона адекватна, чи має право знаходитись з дітьми, а тим більше їх вчити. А Озерські батьки взагалі перелякані, та чупакабра посадила їхніх дітей і возила кругом озера. Навіть дітям обіцяла, що вона відмінила шкільну форму. Може, ще буде вказувати чи нам дихати чи ні. Батьки, де ваші заяви в міліцію, це викрадення ваших дітей. Ця шиза може що хоч. Так у відпустці, а так то ходить контролює, чи фарбується забор. Краще їсти зготуй чоловіку і сину, а то їздять до Захаруся чи Стахника, щоб поїсти. Їх вже називають голодні. Батьки далі тримаймося разом!!!!!!!!! Все буде ок.
07 Серпня 2018, 10:40
Батьки, будьте толерантні.
07 Серпня 2018, 11:09
Це хіба директор школи?Ми свого директора і вчителів згадуємо тільки хорошими словами за те, що давали віру в наші сили.Знаєте як помагає слово доброго,справедливого вчителя,навідь якщо і його в живих вже нема?А наші діти шо згадають,як їх на кожному кроці принижувала неадекватна зі своїми тупими шистьорами які зроблять все, щоб роботу не втратити!?А як це на їхньому майбутньому відібється хтось задумувався!!!??? Зняти цю потвору і перезавантажити всю школу!Толерантними?!Коли твою дитину калічать з року в рік а ти мовчи ще й зарплату їм плати?!
07 Серпня 2018, 14:59
Хто голодний то бігом всі до захаруся люди займітся роботою а не брєд нисете
07 Серпня 2018, 17:27
Щодо викрадення дітей... Ти шо п'яна, чи дурна?
07 Серпня 2018, 17:46
Тут всі неадеквати пишуть бо розумні люди таке не будуть робити створіть окремий сайт і пишіть оде про одного все знайки
07 Серпня 2018, 19:35
Таке враження що ці три дописи зробили батько,син і мама Степанюкі-сюрикі.Видно в точку попередникі попали,затрусило Адамсів.
07 Серпня 2018, 21:21
Вчителі-пенсіонери ідіть вже на пенсію, ходіть до церкви, ну не сприймаєтесь ви вже дітьми. Ваш час пройшов. В школі повинні працювати чесні і незалежні вчителі і кваліфіковані.
09 Серпня 2018, 22:04
Нас ніхто не купляв. Наші діти, їх, спокій, здоров'я ми не продаєм. Не їздіть і не перестрівайте батьків Озера і Гайового. Ми маєм свою думку. Терпіли роками, але терпець обривається. Батьки, не пвддавайтесь на нісенітниці Степанюка. Ми разом сила
09 Серпня 2018, 22:36
Підтримую і поважаю.Сюрикам дві вимогі:1)звільнитись з школи негайно,2)з села вибратись щоб вами тут не смарділо.
10 Серпня 2018, 00:19
Таня ти на відео так яро захищала &quot;людину з великої букви&quot;-це просто жесть.Циган ніхто не виправдовує але причина проста - син закінчує на вчителя музики і тобі пообіцяли роботу для нього.А ти в нього запитала чи він буде робити на людину яка йому, насміхаючись з тебе, занижувала оцінки?А те що він для сина директора був хлопчиком для побиття?Ти в нього питала що він відчував коли той сопляк його чмирив що тижня а людина з виликої букви дебілом називала?Дякуй Богу що в тебе,після всього цього,росте нормальний син і не позорь своїх дітей викриками&quot;це все наклепи&quot;.Ти думаєш твій &quot;захист&quot; поможе його туди всунути як колись Сахник так &quot;пропихнув&quot;своїх?
10 Серпня 2018, 02:34
Таня ще пару місяців тому на директоршу перла а тут опа,продалась.А Вішнеру як рота закрили:сюрик перетер з його начальніком і сказали дятькові &quot;рипнишся - звільню&quot;.А лісова мафія слів на вітер не кидає.
10 Серпня 2018, 02:53
Про яке відео йдеться?скинь ссилку
10 Серпня 2018, 03:29
&quot;Шкільні перепетії в с.Озеро&quot; на фейсбуці.Знімав Аверс.
12 Серпня 2018, 01:42
Сюрик знов похвастався шо з депутатами і головою ради порішaв і Свєткі дадуть максимум догану а коли захочуть зняти то будуть утримуватись від голосування.Казав шо і хату продасть аби помогло і бабла в нього більше як в людей терпіння.
12 Серпня 2018, 02:33
Це правда,нам готують провокацію в раді.Голова покликав одну Іру на засідання щоб її заговорити.Там вже будуть чекати дехто з батьків(Хомячка і Мандричка точно) і вчителів(Литвинчук,Бесарабчук,Вишневська вже записались).Вони хочуть показати тіпа гляньте є проти одна мама яка не займається з дитиною і є за аж он скільки достойних.Бесарабчук з Хомячкою подпісі збирають для того по селу а сюричка з дітьми нафоткалась,коли викрала їх і катала,шоб тіпа гляньте мене не бояться а люблять.А там казала Ірці депутати голову задурять і голова максимум догану дасть.Ще сміялась шо якщо ці лохі будуть просити голосувати шоб її зняли то Васька домовився шоб більшість утрималась.
12 Серпня 2018, 02:35
Звідки така інформація і що плануєте?
12 Серпня 2018, 02:56
Всього сказати не можу але ви не повірите одна з її дуже близького оточення нам помагає.Між ними єдності не має,всі бояться що якшо будуть за неї підписуватись то вилитять з роботи в догонку.Ми ще їм такі характеристики дамо шо їх в ніякі школи не візьмуть.До ради якщо і підемо то з пікетом під двері,бо реально нема до кого.Там сюриків цілий зал і говорити вміють не тошо ми.Зпочатку хай її знімуть тоді переговори інакше школу блокуємо і дітей всіх заберемо.
12 Серпня 2018, 03:11
Молодці!Ваша сила в єдності.Не яких переговорів,тільки звільнення.Попросіть допомоги ще в атошників бо самим мамам з дітьми буде важко.Доречі чи це правда що це чудо перед Майданом,на догоду Коліснику,в партію регіонів вступило?
13 Серпня 2018, 05:07
МАНДРИЧКА! ПЕРЕСТАНЬ ЛИЗАТИ ЖОПУ)))ЦЕ СМІШНО ВИГЛЯДАЄ!!!!!!!!!!!! УСІХ ПЕНСІОНЕРІВ НА ПЕНСІЮ І ДИРЕКТОРШУ З НИМИ(((
13 Серпня 2018, 12:33
Вже йдіть до Савченка!!Не ждіть тих зборів в райраді,якщо точно знаєте,що справу заминають!!Збирайте батьків і в область,бо діла не буде ..з таким ЧП повинні були вже давно з відпустки відкликати...
13 Серпня 2018, 14:55
Батьки,дійсно гуртом на прийом до Савченка, подавайте скаргу і вимогу про звільнення в Міністерство в Київ,розказуйте кругом як Сюрик заминає справу,буде не легко,але не здаватись,та сімейка аферистів надіється і жде коли вам надоїсть і ви плюнете на те все.Але свої подальші дії не обговорюйте в інтернеті!!!А на рахунок тих вчителів як Литвинчук,Бесарабчук,Вишневську,які там зібрались в раді очко за кончіту рвати, то візміть зловіть їх по одній і без свідків натовчіть морди,або зайдіть в школу і вилийте гівно з туалету на голову при всіх,щоб знали всі решта педагогів яка участь жде і їх!Поліція в цьому випадку максимум дасть 51 грн штрафу
13 Серпня 2018, 16:03
Ті що бігають по селах Озеро і Гайове і говорять брехню будуть і так покарані. Ми всі ходим під Богом. Думаю правда восторжествує. А ви пані Бесарабчук ніж брехати по селі, краше помоліться за здоров'я вагітної дочки, Бог бачить усе і сюрик тут не купить. Треба поїдем в Київ. Не перегинайте палки
13 Серпня 2018, 22:02
А можна потім якось взнати хто з вчителів продався за підпис
13 Серпня 2018, 23:04
Я думаю,що ніякої проблеми не буде взнати,хто з працівників школи підписи свої поставить за диктатора..А от проблема відстояти своє право на нормальний психологічний клімат в школі у батьків буде...за чутками вже в четвер у райраді..Я читаю коментарі до цієї статті,хоча сама ніякого відношення навіть до району вашого не маю.. Але скажу,що батткам варто добре підготуватися,а краще проконсультуватися в юриста...а ще краще,то прийти з юристом в раду,а не самим.Думайте,батьки!Удачі!!!Хоча вихід є завжди,навіть коли не в вашу польщу рішення буде:не пускайте дітей в школу!!
14 Серпня 2018, 02:49
В нас МАЙДАН!!! Хватить з наших дітей калік робити!!! Зняти цього Путіна в спідниці а тоді переговори!!!
14 Серпня 2018, 03:12
Список вивісимо у всіх людних місцях.Хто підписався - в нашій школі, як і в освіті,робити не буде - це вимога номер 1 до нового директора і до відділу освіти.Є всього 5 жалюгідних підписів і величезна маса відмов.Може комусь і смішно але відмовитись ставити підпис за цю гадину для нас подвиг і ми його робимо.Вірю в кожного з нас.За дітей!!!
14 Серпня 2018, 21:19
Підписались:Бартащук, Климко, Бесарабчук, Кунц, Лівинчук Валік, Міськова. І ще пару людей з сіл, які відношення до школи не мають. Бо ніхто з дітей в школі не вчиться. Казав сюрик що всіх підкупили батьків, то чого він не купить. Бо наші діти не купляються і не продаються. Це те саме, що дитину віддати на органи. Хватить царювати. Хай сюрик її терпить, його черга.
14 Серпня 2018, 21:52
В нашому окрузі робиться бардак. Нехай Обласна Рада візьме до уваги ще ГАЇВСЬКИЙ медпункт ато коли не зайдеш Наташкі Цицихи (Стахнички) немає то на виклику то поїхала на нараду то по уколи так каже, а її бачать в Луцьку на базарі, або вирішує свої проблеми, а як є то тільки до обіду Добру роботу має і зарплата непогана біля 5 тисяч. Добре що санітарка міряє тиск людям. Нехай охорона здоров'я тоже зверне увагує, ато тільки вміє обсирати людей.
14 Серпня 2018, 21:52
В нашому окрузі робиться бардак. Нехай Обласна Рада візьме до уваги ще ГАЇВСЬКИЙ медпункт ато коли не зайдеш Наташкі Цицихи (Стахнички) немає то на виклику то поїхала на нараду то по уколи так каже, а її бачать в Луцьку на базарі, або вирішує свої проблеми, а як є то тільки до обіду Добру роботу має і зарплата непогана біля 5 тисяч. Добре що санітарка міряє тиск людям. Нехай охорона здоров'я тоже зверне увагує, ато тільки вміє обсирати людей.
14 Серпня 2018, 21:53
В нашому окрузі робиться бардак. Нехай Обласна Рада візьме до уваги ще ГАЇВСЬКИЙ медпункт ато коли не зайдеш Наташкі Цицихи (Стахнички) немає то на виклику то поїхала на нараду то по уколи так каже, а її бачать в Луцьку на базарі, або вирішує свої проблеми, а як є то тільки до обіду Добру роботу має і зарплата непогана біля 5 тисяч. Добре що санітарка міряє тиск людям. Нехай охорона здоров'я тоже зверне увагує, ато тільки вміє обсирати людей.
14 Серпня 2018, 22:44
Шановний дописувач, на даний момент я у відпустці і що робиться на ФАПі незнаю. А взагалі мої пацієнти мною задоволені. Чого цей сміливець не скаже в очі. А зарплата набагато менша, дай Бог, щоб була така, як ви написали. Жодному пацієнтові, хто звертався не відмовила і за жоден виклик не копійки не взяла за 20років. Навіть не працюючи в Озері обслуговувала виклики і в Степанюків також, коли Васильовича мама хворіла, коли собака людей кусав чи в день чи вночі . Я розумію всім не вгодиш. Приходьте на прийом після 3вересня всіх прийму,пораду дам кому до якого лікаря звернутись. Всім гарно провести кінець літа.
15 Серпня 2018, 01:50
Перегони набирають обертів,
15 Серпня 2018, 02:26
Мої руки нічого не брали, як в Ющенка і її батька. Тільки як іде слухати дітей то бере. Село то велика сила один одному передасть. Чесна не сміши. т. Таня Бартосевич ото була медичка.
15 Серпня 2018, 04:11
Батьки, то святе, не чіпайте, розберіться з одним. Якщо маєте притензії до мене прийдіть і поговорим. Приведіть ту людину з якої брала гроші. Більше на анонім не відповідаю. Бог вам суддя і відповім тільки перед ним
15 Серпня 2018, 04:13
Ще можем іти на детектор брехні. Хто згідний. То що Таня підем?
15 Серпня 2018, 07:56
Не реагуйте на випади цієї малохольної сюричкі і малочисельної групи її посіпак.Вони намагаються перекласти з хворої голови на здорову і збити людей з теми.Сюрики як завши, замість вибачатись і бути чемними,поливають всіх брудом і мстять.Заступатись за своїх дітей не гріх а наш обовязок.Не відступайте, перемога вже не загорами а ті що там підписуються і підписи збирають хай не думають що за них забудуть - без роботи будете точно.
15 Серпня 2018, 12:09
Таню (Мандричко), не переживай! Свєтка Тобі &quot;віддячить&quot;. Усім, хто робив їй добро, вона &quot;віддячила&quot;. Кому -через місяць, кому - через два, кому - через рік... Усім &quot;віддячила&quot;. І Тебе подяка чекає. Побачимо тільки коли...
15 Серпня 2018, 12:26
Ірина Гемба ти молодець мусиш довести до кінця цю справу. А Свєтку і Наташку запрягти в одну упраж бо один одного варті шо та обсирає всіх і Наташка така сама в очі одне поза очі ядом. На рахунок медпункту то вона постійно в розєздах, або до обіду, коли Василівна приїжджає перевірка то сидить. Я недалеко живу і бачу. БАТЬКИ ВИ МОЛОДЦІ ДОВЕДІТЬ СПРАВУ ДО КІНЦЯ
15 Серпня 2018, 13:02
Бесарабчук і Литвинчук можете вже виробляти закордонні паспорти,вас зачекались польські туалети. Сюричку з собою заберіть теж, а то вздовш траси милостиню не крепко назбирає, хібашо копняків.
15 Серпня 2018, 14:17
Хай Цициху Наташку ще візьмуть. Ото вже себе любить &quot;ВСІ ПАЦИЄНТИ МНОЮ ЗАДОВОЛЕНІ&quot; Сміюся не можу
15 Серпня 2018, 18:39
Ну ладно ті підписались. А за Климко і Бартащука я в шоці. Як могли продатись?
15 Серпня 2018, 20:01
А Марина і Неля ще краще зробили,телефони відключили і на Світязі поховались.Ждуть чия візьме, за того і будуть.Нелі може й поможе а Марині пора вже підшукувати роботу,але точно не в школі.
16 Серпня 2018, 00:02
Шановна Степанюк! Цим дописом ви себе видали. Вас заїло, що Марина не підписалася за вас, хоча Міськова так за нею бігла, що мало коліна не позбивала. Не думайте, що ви цим дописом когось залякаєте.
16 Серпня 2018, 00:04
То хороші с...колизки. І підлість у них в крові. І тупість теж. Але як Богомазюк і Вишневські не підписались. Вони ж вміють підписувати. Чи ціну називають?
16 Серпня 2018, 02:02
Всі, хто не підписались- молодці!!!
16 Серпня 2018, 03:31
Це хто хто за тобою бігав?Тиж на Міськову рівнялась а Степанюк вилизувала і шистерила на всіх, а тепер во прикол - ЖЕРТВА і ХЕРОІНЯ. Тиж за лишню годину і пів ставки маму рідну продаси.Тепер коли Степанюк кінець вже перекрасилась і вже тіпа з людьми?Ти ще тупіша ніж ми думали,але чемодани готуй.
16 Серпня 2018, 03:41
Богомазюк хоч і пив але совість залишив.Федорович, ну шо тут казати , був колись хороший вчитель, поки це падло його не зломило.Через те і глушить що бачить це все а зробити не може.Те що підписався це не добре, але як людину, на яку колись рівнялись, шкода.Вишневська вже збиралась і навіть неодноразово співчувала Степанюк але тут опа, люди масово поперли плюс в дома чортів дали і пані-пристосуванка просто здала маму Свєту, яку &quot;так по людськи шкода , їй так не легко...&quot;
16 Серпня 2018, 03:46
Ткачуку і Грибуку велика повага.Шкода що райрада так не заступилась за дітей і батьків як вони.Степанюка відкликати і жодного голосу за цю силу яку він представляв.
16 Серпня 2018, 03:56
Те що тепер відбувається в школі можна описати так- &quot;криси в паніці покидають корабель&quot;.Бідні так намучились з вибором &quot;за&quot; чи &quot;проти&quot;.І тут нарешті вже можна не ховатись і бути &quot;проти!!!&quot;, але от біда, люди добре памятають як ви,подруги, були надактивно &quot;за!!!!!!!!!!!!&quot;.
16 Серпня 2018, 04:46
З цими крисами буде розбиратись новий керівник.Якщо призначать чоловіка,да ще й ласого до жінок,то вони йому всю камасутру зроблять а підкінець підставлять під чотким руководством людини з великої букви.Але не для того щоб її назад вернути а самим очолити школу.Напевне сюда треба термінатора щоб порядок навів бо буде знов те саме,інакше вони не вміють і не хочуть вміти.Батькам низький уклін і ваші діти повинні вами пишатись.
16 Серпня 2018, 12:12
Ця потвора, горгона не стала зразу такою. Її ростили, леліяли і райво під керівництвом Бацмай, Кацевич, і служба у справах дітей (Скубій). Коли ми, батьки, зверталися туди, то завжди все заминалося. Усім було &quot;наплювати&quot;, що наших дітей доводили до суїцидів... Усі &quot;зальоти&quot; директора поверталися перевірками, на яких &quot;з'їдали&quot; неугодних вчителів, працівників школи. Тож села мають &quot;подякувати&quot; і методистам з відділу освіти, і санстанції, і медикам (вчителі потрапляли в реанімацію), і сільському керівництву (толерантному !!! голові та депутатам). Уявляю, скільки б ще Степанюк заробив би, набудував би, дай йому нормальну жінку, за яку не прийшлося б платити щомісяця хабарі направо й наліво. Вже напевно купив би місце й в облраді. Цікаво, якою буде сесія? Василь Васильович чесно відпрацює аванс чи совість прокинеться? Якщо ні, то чекайте сюрпризів на 1 Вересня. Я чекав цього довго. А криси, щурі, щуренята були і будуть, така людська природа. За своє комфортне існування у цій школі треба було платити. А плата - втрата людських морально-етичних якостей. Забухав - підпишись, не прийшов на роботу - полижи ... , бовкнув щось неугодне - підглядай і підслуховуй під класними дверми. Діти все бачили, школа з першого класу вчила їх бути підлими. Повторюю, чекайте сюрпризів!
16 Серпня 2018, 12:51
Призначена була при Таранчуку.
16 Серпня 2018, 13:03
Забув, точно.
16 Серпня 2018, 14:10
Відбулося вже слухання в райраді??Який вердикт???Бо вже,як на голках сидимо...
16 Серпня 2018, 14:14
А чи прийшли всі депутати? Чи Степанюк проплатив за неявку? Чи буде кворум?
16 Серпня 2018, 14:23
Які там новини? Озовіться!
16 Серпня 2018, 14:25
Чого Бартащук так вчинив????Невже підписався під тим ганебним папером????Не можу повірити....
16 Серпня 2018, 16:11
https://volynua.com/2018/08/16/news/golova-kivercivskoї-rajradi-sklav-povnovazhennya/<br/>Голова райради склав повноваження.
16 Серпня 2018, 16:32
285 коментарів, це про щось та й говорить...
16 Серпня 2018, 16:35
Зняли вже неї чи нє?
16 Серпня 2018, 23:03
Батьки стали свідками гарно проплаченої сюриками вистави.Догани не дали,ще будуть вивчати,тянути.А чого ні,за 20 тис.дол. можна і як Людвіг Аристархович,консєрж з нашої раші,&quot;ой а кто ето надєлал?&quot;
16 Серпня 2018, 23:15
Як таке може бути???На дітях можна вправлятися і за це ніц не буде???Батьки не здавайтеся!!!!
16 Серпня 2018, 23:19
Хай би й сто тисяч доларів то так спозоритися?тож всі бачать до чого іде.дітей попереводять і самеї школи небуде.завал повний
16 Серпня 2018, 23:19
Ого 20 штук вгатили сюрики?Так коли степанючка їх відбарабанить,якщо більшу половину дітей вже готовий прийняти Глинський в Тростянець?А скільки ще в Ківерці піде?Та школа залишиться як в Чорнобильській зоні,без живої душі,зате з вічною директоркою Сюричкою.А Бесарабчучка взагалі вбила наповал на рахунок того як масово з Ківерець в &quot;найкращу &quot;школу доїжджають учні,брехуха тай годі.
17 Серпня 2018, 00:11
По 20 штук він кожному депутату забашляв. Продажні тварі як і скрізь в нас в країні. Дістало!!!!
17 Серпня 2018, 01:53
Вас же попереджали що так і буде.Ви вже переконались, що там нема з ким і перед ким переговори вести, бо заговорять.Далі буде ще цікавіше.Вона буде директором і при 5-ти учнях і сміятись з вас істеричним сміхом.А коли нависне загроза звільнення то чекайте на диверсії щодо шкільного майна.В гарному стані не здасть нікому.
17 Серпня 2018, 02:28
Мандричка на відео це жесть:&quot;це все наклепи,це всі тут куплені&quot;.Люди плюйте цій суці в її тупі очі замість добрий день.Результати в них підтвердились в зно, діти на тебе як глянуть так їм охота до всього відпадає, то чож не підтвердять що їх шугали а не вчили.
17 Серпня 2018, 11:33
Не переживайте,батьки!Діло таки зрушилося,повірте.Решта справа часу.Головне не здавайте позицій.Район теж хоче все зробити законодавчо вірно,щоб потім її оскарження сили не мали.Не буде район себе отак на всю Україну ославляти через неї,не така вже цяця.І Янукович злетів,як люди взялися.Стійте на своєму,бо правда за вами!
17 Серпня 2018, 12:27
Ти так довго чекав,мовчав, підйомні навідь вернув, бідний.Тепер шо смєлості набрався і на Свєтку женеш?
17 Серпня 2018, 12:32
Зая ти думаєш костюма з туфлями купив, проектіків написав, за спинами сховався цих мамаш і я тобі так просто школу подарую?!
17 Серпня 2018, 12:58
Такі всі за майдан,а не вашими руками банду геть і ще крепшу посадили?Думаєте тут не те саме?Вас використовують
17 Серпня 2018, 13:10
О, собаки обізвалися!!!
17 Серпня 2018, 14:06
а ти провокатор
17 Серпня 2018, 15:13
Батькі не слухайте ці несінітниці,дійте.
17 Серпня 2018, 15:42
Ей.чудо горохове,ти малость попуталась!Школа не твоя приватна власність шо ти хочеш даруєш хочеш нє.Вона державна не забувай!Да ,а тебе звідти будуть виносити в гробу вперед ногами,але не як директора,а як сторожа,бо дітей позабирають і школу прикриють. І залишиться там тільки вічний сторож Сюричка
17 Серпня 2018, 16:01
До чого тут Пальче і Дерно,ше Олику доточіть і їдьте полікуйтесь.Не пешіть брєд всякий.
17 Серпня 2018, 16:10
Брєд про Пальче, Дерно пишуть малохольні Сюрикі,вони в агонії.Молодці батьки,головне не здаватись і використовувати всі можливі і неможливі методи в боротьбі.Позитивний результат буде,можливо не відразу,але він 100%буде,адже перемагає той,хто бореться!
17 Серпня 2018, 16:16
самі закинули провокацію і самі ж на неї обізлилися)))) ахахаха)))
17 Серпня 2018, 17:01
Звичайно, результати підтвердились на ЗНО. Які знання можна здобути в школі, де пенсіонери доживають (&quot;навчаючи&quot; дітей), де перевага надається трудовому навчанню? І це в старших класах, коли треба всі сили кинути на мову, математику... Але ж голові профспілки - шкільній трієчниці Руслані Бесарабчук (яка десь &quot;побачила&quot; в Озері учнів-ківерчан) потрібні були години. Бо за просто так &quot;шісткою&quot; не хотіла бути. От Литвинчук і порадила отому чудові запровадити в школі технологічний профіль. Браво!
17 Серпня 2018, 17:43
давайте перестанемо прикідатися що ми не знаємо хто доїзждає з Ківерець в школу або це пишуть люди які не знають всіх дітей школи та й взагалі мало причетні
17 Серпня 2018, 17:54
до речі цікави факт видатний математик родом з Човниці Михайло Кравчук в школі теж був трієчником. Еншнейн, Едісон, Черчиль, Корольов... Так що твоє ствердження що Бесарабчук шкільна трієчниця ні про що не говорить. Скільки трієчників повідкривали свої фірми і добилися успіху і не заявляли що їм занижували бали. Їм просто не до цього
17 Серпня 2018, 18:12
Хахах смішно читати таке, ви якраз і прикидаєтеся. От напишіть прізвища тих дітей, щоб не бути голослівним. Ви добре знаєте, що з Ківерець доїжджають тільки вчителі. Для чого цей цирк.
17 Серпня 2018, 18:13
Опозорили земляка, Михайло Кравчук закінчив Луцьку гімназію із золотою медаллю. Корольов екстерном здав іспити в школі. Едісон через скарлатину в дитинстві частково втратив слух, тому в нього були проблеми з навчанням. Ну, а якщо вже брехуху Руслану прирівняли до генія Ейнштейна, то я мовчу. Бачив я, як вона пише... І, як сіє розумне, добре, вічне в голови дитячі, теж чув...
17 Серпня 2018, 21:07
Задумайтесь,чому вже декіілька років поспіль в нашій школі немає 10-11 класів і ніхто на це не звертає уваги, Діти не можуть дочекатися щоб швидше закінчити 9, А пані Бесарабчук хай назве так багато учнів-ківерчан,Ну й чого може навчити наших дітей ця брехуха,
18 Серпня 2018, 01:11
Шановна Людмило Василівно. Знаю вас як розумну жінку і хорошого вчителя, але не можу зрозуміти як в школі вже скільки років поспіль не було відмінників, медалістів ( крім дітей директора), і більшість учнів закінчували ( залишали) школу з низьким іноді середнім рівнем успішності хоча в інших навчальних закладах показували високий рівень знань, а ви ще цим ніби пишаєтесь, розповідаєте що те що ви їх за 9 років нічого не навчили вони доводили при здачі ДПА. Ви, мабуть, забули для чого вчитель працює? Він має навчити, а не поставити низький бал. Немає дурних дітей - є ліниві, педагогічно запущені( дітки з вадами розвитку мають інд. навчання або в спецзакладах) -і є бездарні педагоги, які самостверджуються за рахунок приниження дітей, обзиваючи та чинячи на них моральний тиск , ставлячи низький бал при цьому не маючи бажання, а часто й вміння, навчити. Я вас памятаю як хорошого вимогливого Вчителя, то що сталось? В наш час, коли ми вчились в школі у вчителів було завдання НАВЧИТИ. І вони його виконували. Не всі були відмінникі, але на тверде 3 знали навіть ті хто вчитись не хотів і кому навчання давалось важче. І всі поважають директора Анатолія Миколайовича, з повагою згадують Віталія Олександровича, Юрія Васильовича. А що є зараз? Директор і педагогічний колектив яких люди зневажають? Великі сумніви в професійності всього пед колективу - всіх на здачу екзаменів на профвідповідність.<br/> А якими &quot;наколотими мандаринами&quot; накормили Таню)))), ну думай деколи що говориш, брехати треба правдоподібно для цього ж тебе запросили. І памятайте, що б не сталось завжди треба залишатись ЛЮДЬМИ.
18 Серпня 2018, 01:12
Шановна Людмило Василівно. Знаю вас як розумну жінку і хорошого вчителя, але не можу зрозуміти як в школі вже скільки років поспіль не було відмінників, медалістів ( крім дітей директора), і більшість учнів закінчували ( залишали) школу з низьким іноді середнім рівнем успішності хоча в інших навчальних закладах показували високий рівень знань, а ви ще цим ніби пишаєтесь, розповідаєте що те що ви їх за 9 років нічого не навчили вони доводили при здачі ДПА. Ви, мабуть, забули для чого вчитель працює? Він має навчити, а не поставити низький бал. Немає дурних дітей - є ліниві, педагогічно запущені( дітки з вадами розвитку мають інд. навчання або в спецзакладах) -і є бездарні педагоги, які самостверджуються за рахунок приниження дітей, обзиваючи та чинячи на них моральний тиск , ставлячи низький бал при цьому не маючи бажання, а часто й вміння, навчити. Я вас памятаю як хорошого вимогливого Вчителя, то що сталось? В наш час, коли ми вчились в школі у вчителів було завдання НАВЧИТИ. І вони його виконували. Не всі були відмінникі, але на тверде 3 знали навіть ті хто вчитись не хотів і кому навчання давалось важче. І всі поважають директора Анатолія Миколайовича, з повагою згадують Віталія Олександровича, Юрія Васильовича. А що є зараз? Директор і педагогічний колектив яких люди зневажають? Великі сумніви в професійності всього пед колективу - всіх на здачу екзаменів на профвідповідність.<br/> А якими &quot;наколотими мандаринами&quot; накормили Таню)))), ну думай деколи що говориш, брехати треба правдоподібно для цього ж тебе запросили. І памятайте, що б не сталось завжди треба залишатись ЛЮДЬМИ.
18 Серпня 2018, 01:50
Золоті слова
18 Серпня 2018, 15:03
Назвіть хоть одну дитину яка їздить з Ківерець в Озерську школу. Руслана. Ви що бухі були???
18 Серпня 2018, 15:03
Назвіть хоть одну дитину яка їздить з Ківерець в Озерську школу. Руслана. Ви що бухі були???
18 Серпня 2018, 15:59
Запитай свою дитину, яка вчиться в цій школіі чи хтось з однокласників чи друзів їздить з Ківерець. Або твоя дитина мало з ким дружить і не знає. Або ти просто пхаєш носа куди тобі не треба.
19 Серпня 2018, 11:35
Ви в курсі, що в Тростянець зареєстрували вже 40учнів, ще з понеділка стількіж і озерську школу закриють. Тоді хай Степанюки подумають до чого довели село. І правільно хтось писав, що буде сторожом. Ото доказ як директор любить дітей і якого районного депутата ви обирали. Бачите, як робить людям добро
19 Серпня 2018, 14:31
Шановні батьки! Читаю,що дітей почали забирати!Прикро ,що владні амбіції однієї особи,довели до такого сільську школу,одну з найновіших у районі.Але,на мою думку,це є один із методів боротьби,хоч як би це дико не звучало,але так воно і є! Якщо ви вирішили переводити дітей,то працюйте з рештою батьків,щоб в школі не залишилось учнів!Тоді її скоротять і підписанти-підлабузники залишаться без роботи.Всі школи району в курсі цих ганебних подій в Озері і їх навряд візьмуть ще десь на роботу в школу.От так ви отримаєте перемогу!
19 Серпня 2018, 16:35
І що район спокійнесенько прикриє таку школу заради збереження місця директорці???НОНСЕНС..Які ще треба докази,коли дітей забрали і охочих ні відвідувати,ні працювати (окрім прибічників Степанюк) НЕМА????Район,робіть щось..Бо ще такого не було,щоб заклад розлетівся через директора,яка навіть на засідання,що з нею пов'язані, не з'являється .Якщо не знаєте,як чинити,то вчиніть ПО-ЛЮДСЬКИ!!!!
21 Серпня 2018, 19:31
Шановні жителі села Озеро, завтра об 11.00 год. в районній раді відбудеться засідання комісії з освіти, на якій розглядатиметься питання по директору ЗОШ. Приїжджайте і захищайте права дітей.
21 Серпня 2018, 23:51
А там дадуть комусь висловитись? Вже на сесію їздили сюрик сказав приїхали придурки. Все куплено. Значить переводьте дітей в інші школи. Батьків не чує область, не чує район, ніхто. Ви просто прості смертні. Мені шкода вас і ваших дітей
22 Серпня 2018, 00:18
Батьки,їдьте ОБОВ'ЯЗКОВО!!!Вашими силами і лише ними справа рухається!Чують вас,повірте!!!Просто дотримуються певних процедур!І засідання завтра буде дуже відрізнятися від попереднього . ..Їдьте!!!
22 Серпня 2018, 00:41
Авжеж,на це й розрахунок,що батьки зневіряться.Буде так,як вирішать батьки!Повірте!Просто треба час і терпіння Не відступите-результат буде за вами.Удачі!
22 Серпня 2018, 04:33
Хочете знати своїх &quot;героїв&quot;?<br/>Ось вам:1.Котельчук Тетяна Сергіївна,<br/>2. Мандрик Тетяна Сергіївна. Здивовані? Я теж. Таня, в тебе роздвоєння особистості? І підписувалась теж двома руками?<br/>3. Бесарабчук Руслана Іванівна,<br/>4. Котельчук Юрій Володимирович (до речі, чоловік тієї ж Котельчук-Мандрик),<br/>5.Горохоль Павло Іванович ( а його дитина в школу ще не ходить),<br/>6.Климко Наталія Адамівна,<br/>7.Зварич Інна Михайлівна,<br/>8.Сливінська Катерина Василівна,<br/>9.Лавренченко Оксана Степанівна,<br/>10.Хом'як Людмила Іванівна,<br/>11.Хом'як Валентин Васильович (чоловік Людмили Іванівни, одна сім'я),<br/>12.Бартащук Ігор Федорович,<br/>13. Бартащук Галина Михайлівна (дружина Ігоря Федоровича, одна сім'я),<br/>14.Возна Світлана Андріївна,<br/>15.Бартосевич Тетяна Василівна,<br/>16.Шижук Галина Віталіївна,<br/>17.Дембіцька Вікторія Василівна,<br/>18.Мосійчук Василь Данилович,<br/>19.Кунц Ігор Петрович,<br/>20.Кунц Юрій Ігорович,(житель с.Муравище),<br/>21.Литвинчук Валентин Михайлович,<br/>22.Ученко Інна Марківна,<br/>23.Литинчук Людмила Василівна,<br/>24.Козак Ольга Віталіївна,<br/>25.Міщук Валєра Борисович, (не має ніякого відношення до школи),<br/>26.Прострельчук Любов,(жителька м.Луцьк, доглядає батьківську хату, в с.Озеро, сусідка Бесарабчук Р.І.),<br/>27.Волинська Світлана Володимирівна,(не має ніякого відношення до школи),<br/>28. Ляшук Дарія Едуардівна, (не має ніякого відношення до школи),<br/>29.Дмитрієва Ірина Франківна,<br/>30.Хом'як Надія Михайлівна,(не має ніякого відношення до школи),<br/>31.Стахник Софія Василівна,(1935 р.н., ні діти, ні внуки в школу не ходять),<br/>32.Топольницька Ірина Олегівна,<br/>33.Бабій Зоя Петрівна,<br/>34.Захарусь Ольга Ярославівна,<br/>35.Захарусь Андрій Михайлович,<br/>36.Дідич Світлана Іванівна, (не має ніякого відношення до школи),<br/>37. Вишневська людмила Вікторівна.<br/>Зібрали &quot;мох і болото&quot; аби набрати &quot;кількість&quot;!!!
22 Серпня 2018, 06:56
Ці &quot;герої&quot;-крапля в морі проти 80 підписів батьків і більше 20 підписів педагогів і працівників школи,які теж вже підписали &quot; проти&quot;.Час розставить все на свої місця!
22 Серпня 2018, 10:24
У цьому &quot;списку героїв&quot; є й такі, що цього звернення (адресованого Ткачуку В.Є., а звертаються до Василя Васильовича Хмілевського) і близько не бачили. Сьогодні люди, почитавши, здивувались!!! Але то не дивина: директор вміє підписуватись за всіх, на те й він директор, і за підлеглих, і за односельчан.
22 Серпня 2018, 10:33
Ато ті Захарусі, що теж ніякого відношення до школи не мають?
22 Серпня 2018, 10:41
Ось вам ще доказ попушення прав людини:підроблені підписи.Нехай ці люди напишуть заяву в район і вкажуть цей факт!Обов'язково!Та й поїхати з батьками сьогодні можуть разом!А чого їх ім'я паплюжать?
22 Серпня 2018, 14:00
а серед тих, хто давав інтерв'ю багато хто має відношення до школи? От ти зараз скажеш їх діти вчилися там 8-10 років тому (серйозно? 8-10 років і ви ото згадали полізли в камеру?). Там більшу половину не то шо не вчила нинішня директорка, вона взагалі відношення не мала до тих хто засвітився на ютубі. От хто пішов для кількості. То таке саме відношення мають ці люди у вашому авторському списку героїв. Вони чи їх діти так само навчалися в школі.
22 Серпня 2018, 14:16
ти ж і є автором цього списку то шо ти хочеш кому доказати
22 Серпня 2018, 18:59
То шо там постановила комісія?
22 Серпня 2018, 19:20
що все буде добре
22 Серпня 2018, 19:39
Надіємось все буде добре в користь батьків?
22 Серпня 2018, 19:46
а відео буде?
22 Серпня 2018, 20:23
Одне і теж саме. Смердить слухати і дивитися. Візьмись одне з другим до роботи. Ато страдають хірньою. Шо батьки шо степанюки. Кримінал тоже найшли. В Україні дійсно біда а то доказують один одним незрозуміло шо. Нестрадайте маразмом
22 Серпня 2018, 20:37
Можливо, вам і смердить, а якби ваша дитина там вчилась, то яб побачила як би ви реагували. Ви б її вбили.
22 Серпня 2018, 20:42
кохана ми вбиваємо наших дітей))))))))<br/>краще візьміться за розум і за здоров'я бо на відео одна ширше другої
22 Серпня 2018, 22:55
Не ведіться батьки на ті слова.діло продвигається.не зразу буде результат.але до того йде.стидно не вам має бути це точно.недалекі люди обзиватися почали.хай.собаки гавкають караван іде.
24 Серпня 2018, 03:26
Щотам вирішилося питання чи воно ще на лікарняному. Бо казали що 22 серпня мало все вирішитися.
25 Серпня 2018, 12:41
Які там новини.
25 Серпня 2018, 14:44
В понеділок збори в школі. На 17 год. Приходять всі бажаючі
26 Серпня 2018, 19:46
Це добре.З батьками нарешті почали рахуватися.Відстоюйте свою правоту і все складеться.
27 Серпня 2018, 23:48
Як пройшли збори???
28 Серпня 2018, 13:37
Який результат зборів?
28 Серпня 2018, 15:12
Напишіть як справа йде?Чи щось вирішили на користь батьків та дітей?Чи тепер в будь-якій школі директори можуть таке собі провертати,бо &quot;не наказуємо&quot;?!!
28 Серпня 2018, 15:15
Батьки дзвоніть на урядову гарячу лінію!!!Дуже дієвий засіб!!!
28 Серпня 2018, 16:51
Ти звідки знаєш що дієвий?
28 Серпня 2018, 17:28
Урядова гаряча лінія ,то навправду хороша штука!Ми в Луцьку неодноразово з батьками таким чином питання вирішували.Головне,щоб правильно сформулювати проблему і не анонімно!Спробуйте ще й ви.Раптом теж допоможе.
29 Серпня 2018, 11:19
Ото відео! Неля Квач проти Степанюк. Заради цього варто було переглянути. Вона ж була правою рукою в тому булінгу. Хоча ні, у тої горгони Свєти було досить щупалець вартих одне одного. Свєтка скаже &quot;фас&quot;, то Неля з Мариною наввипередки летіли, щоб вислужитись. А тепер вони проти, Неля не хотіла цим займатися! Насмішили. Тепер стілець захитався, то боїться за посаду. &quot;Власть мєняєтца&quot;- і шапку іншим боком. Хоч дві Вишневські послідовні у своїх вчинках. Раніш служили вірою і правдою, то й тепер не зрадили, підписали петицію, складену Степанюк. От що значить &quot;інтелігентна сім'я з педагогічними традиціями&quot;.
29 Серпня 2018, 11:21
https://www.youtube.com/watch?v=nPDMsqBPwkg
29 Серпня 2018, 11:29
https://www.facebook.com/uavolyn/videos/322385308328035/
29 Серпня 2018, 12:22
В цій школі погрязли в болото усі хто працює і більшість це усвідомлює!!! Неля не тримається за посаду,відео її промови обрізане,а насправді,хто був на зборах,чув як вона сказала,що якщо зі школи підуть діти,піде і вона і ще багато педагогів!
29 Серпня 2018, 12:39
Правду каже цей Вова. Квач продажна людина. Куди влада туди й вона. Бесарабчук взагалі шедевр видала. Короче вчителі опозорились по повній. Що такі вчителі можуть навчити наших дітей? Тут треба все викорінювати, бо замінивши одну людину кардинально нічого не зміниться. Ці вчительки що служили Степанюк будуть і з іншим себе так поводити а при нагоді перші будуть кричати що нова влада погана. Неля піде? Якби мала йти то давно б пішла. Як скоротять бо мало учнів в школі отоді піде. Булінг-леді))))) це ж треба було таке видати
29 Серпня 2018, 13:35
Та попри все Неля залишилась людиною,видно на відео що це вдалось їй нелегко а брехливі прибічники не мають ніякої ні совісті ні в голові мізків за честь своєї покровительки залізли в таке лайно що за їх брехню батьки піднімуться ще більше,хто допустить щоб такі брехухи вчили дітей.
29 Серпня 2018, 13:47
Неля залишилась людиною. Хі-хі. Самим не смішно? Неля - ще одна &quot;людина з великої букви&quot;. Вчасно зрозуміла, куди вітер дме. Або хтось пояснив, бо з її IQ (айкью)...
29 Серпня 2018, 13:50
Шановні дописувачі! Ви спочатку реальними діями допоможіть батькам зігнати Степанюк,а тоді,якщо маєте якісь зауваження до роботи педколективу,приходьте і заявляйте відкрито в очі! А то,я так зрозуміла з дописів,сидите на сайті і критикуєте всіх і вся,не володіючи повною інформацією щодо того,що відбувається в школі і пишете від імені батьків,боячись назватися справжнім ім'ям! Не зганьбилися незгодні вчителі,це факт! Відкрито виступити проти Степанюк-це подвиг!А ніхто не задумувався над тим, як їм зараз там,після зборів, працюється?Як починає директорка мститися?Скільки нервів і здоров'я вони там залишають?А все для того щоб ,в першу чергу, допомогти батькам! Так,вони і раніше можуть розрахуватися,але в цьому випадку прийдуть нові педагоги,яких директорка введе в блуд і вони одностайно,при нагоді, будуть голосувати в підтримку Степанюк!
29 Серпня 2018, 14:39
Квач відкрито виступила! Здоров'я залишила? Допомагає батькам? Квач не зганьбилася! Скільки вчителів пройшло через школу, скільки боролося з режимом, скільки звільнилося, не витримавши тиску. Було багато таких, що прогиналися, але пізніше все одно не витримували та йшли зі школи. Бог усім суддя, як і Степанюк вважає. Але виступити зараз, коли два села нарешті піднялись з колін, не є подвигом, а простим розрахунком з її сторони. Бо вже всім зрозуміло, що переможе правда. Виступати треба було раніше, п'ять, десять років тому. А ті, хто й зараз за директора, просто дуже-дуже вдячні і відпрацьовують. Так що, шановна попередня дописувачко (Квач Н.), не переконали Ви мене.
29 Серпня 2018, 14:56
А де всі хто пробував з Степанюк боротися???
29 Серпня 2018, 15:08
Уважно читайте мій допис! Там імена не згадуються! Мова ведеться не за конкретно Нелю Квач,а за увесь незгідний трудовий колектив,який є молодий і не працює в тій школі 5-10 років,тому і не міг піднятися раніше,не перекручуйте фактів! Я не Неля,ви помилились!
29 Серпня 2018, 15:16
Якщо маєте особисту образу до Нелі Квач,то вам варто сказати їй це в очі! Повірте,стане легше!
29 Серпня 2018, 15:24
Во во .Гарне запитаннячко.А де всі хто пробував боротись з Степанюк?А сидять в інтернеті і поливають гряззю не Степанюк, а всіх на світі.Злякались борці прийти на збори і розсказати все шо було?
29 Серпня 2018, 15:46
Зняли... Дякувати Богу.
29 Серпня 2018, 15:49
Дурдом! Читаю і балдєю! Оце вже й українська порода! Виступиш проти-погана,виступиш за-тоже погана!!!!Люди лікуйтесь!
29 Серпня 2018, 16:09
&quot;Відкрито виступити проти Степанюк-це подвиг!&quot; ??? Не прибідняйтеся, теж мені подвиг! Не робіть з себе мучеників. Захотіли одним місцем всидіти на 2 стільцях і бігом перебігли на сторону більшості як сраки попідгорали, а раніше вас все влаштовувало, бо було вигідно вам, ви ж за години рідну матір продасте! Ви це й доказали, то підлизувалися до директорки, то перші почали виступати проти. <br/><br/>Я нічого не говорю про тих, хто був одразу проти &quot;політики&quot; Степанюк. В них своя думка і вони її досі дотримуються. Огидні ті особини, що були кращими подружками, першими донощиками, щоб продвинутися на посаді як славетні завучки, а як запахло жареним так різко стали проти? Далеко так в житті підете? Вам ніякий керівник не буде добрим. Почніть з себе! Ви дітей не принижували, ніяк не називали? Дали їм відмінні знання, особливо з англійської мови, да Марина? Це я образно. Таких марин через одного по кожному предмету. Де ваші результати? Де переможці олімпіад, конкурсів, змагань? Директорка занизила оцінки?? Завжди можна доказати протилежне показавши високі результати на олімпіадах та інших конкурсах! На результати олімпіад директор аж ніяк не впливає? Нашо ви ходите на роботу? Штани протирати і жалітися шо мала зарплата? А що ти робиш щоб мати більшу!? Була б ти класним вчителем одна з другою до тебе діти самі ходили б на репетиторство.<br/><br/>Краще б ви вивчили свій предмет кожна, а то вчителька біології не може розв'язати задачку зі збірника завдань до ЗНО і задачку не високого рівня. І замість того щоб розібратися і на наступний день допомогти учневі просто хіхі-хаха. Да Неля Іванівна? Ще скажіть що такого не було. А нинішня вчителька укр мови Валя, сама може перевірити зошити??? Там після неї ще треба перепровіряти. <br/>Але ж вчителі герої, наважилися! Давайте не будемо відносити до героїв перших трусів, які першими почали тікати з тонучого корабля. <br/><br/>Вивчіть хоча б свій предмет хоча б на рівні шкільної програми і декілька моментів поза програмою зацікавте дітей вчитися!!! Оце буде дійсно подвиг.
29 Серпня 2018, 16:56
Моя вам порада: не живіть життям інших, краще займіться своїм. Живіть і будьте щасливою. А то вам все погане
29 Серпня 2018, 17:02
Олександрівна остинь.
29 Серпня 2018, 17:59
Як в тебе все просто. Чуть що то текст написала Олександрівна.<br/>Та якби вона мала час цю всю маячню читати і писати то певно видала б свій стиль.<br/>А так ти зовсім мимо ну зовсім.
29 Серпня 2018, 18:03
видно добре зачепило бо тут завжди пишуть шо написала олександрівна коли шось правдоподібне появляється
29 Серпня 2018, 18:25
Нельку в директори! ахахах)))
29 Серпня 2018, 18:57
ви серйозно Неля молодець??? та вона за свою сраку переживає і щоб чоловікову карєру незачепили після цього !!!! думала що все пройде коли на світязі з маринкою відихала і телефони повідключали! таких продажних треба зразу гнати від наших дітей, а й справді що вони можуть навчити дітей як тільки ходять і хваляться своїми манікюрами і каву пють . а руслана молодець зразу видно педагог з великої літери: та блін яка різниця яка дитина національності вона в першу чергу ДИТИНА і як може відміниця вчитися на девять, якщо відміник має вчитися на 10,11,12 !!!! та причому чи вона співає, танцює чи ще щось!!вже просто так дістали , що вже нема меж ! а ти таня що ти мелеш іди з тієї братії поки непізно , причому тут порядок в школі до дітей. вже просто хочеться плюнути вам всім продажним в лице ,
29 Серпня 2018, 18:59
А рейтинги не погані зробили для мєсного Сєв Кав TВ. Підняли з колін так підняли:)
29 Серпня 2018, 19:00
вот і вилізло все гамно з тієї школи, чому діти мають страждати !!! молодці батьки що добилися про її звільненя
29 Серпня 2018, 19:04
це так цікаво як розказував перший раз таранчук що ніяких скарг раніше на директорку небуло, а потім різко вони всі появилися , смішно аж слухати ,що побачили що пахне жареним і почалося щось вирішуватися, правильно бійтеся ато порозжералися там при владі і за гроші рідну матір би продали .
29 Серпня 2018, 20:00
І що тепер більше 50 заяв забирати з тростянецької школи? Бідного Глинського в дураках лишили
29 Серпня 2018, 21:06
Просіть Кривинюка про те, щоб повернувся. Нехай ще і наші діти повчаться при розумному керівнику. Нехай і в наших дітей залишиться згадка про щасливі шкільні роки!!!
29 Серпня 2018, 21:14
Не звільнили її!!!А тільки рекомендували винести питання про її звільнення на наступну сесію
29 Серпня 2018, 21:37
Анаступна сесія аж у жовтні
29 Серпня 2018, 21:49
Не слухайте люди! Звільнили її, за статтею 47,і хай тепер не пише всякі нісенітниці від розпачу. Ти ж знала що кінець рано чи пізно буде саме такий!
29 Серпня 2018, 21:57
а ти знаєш чому він пішов?<br/>видно, що не знаєш от і мовчи сиди тихенько
29 Серпня 2018, 22:10
Її не звільнили,вона на лікарняному.звільнення носить рекомендаційний характер.все ще попереду.наказу про їі звільнення нема
29 Серпня 2018, 22:20
Да вже є виправлення в статті на сайті району.Її не звільнили.Сесія в жовтні.Отакі ігри для батьків роблять
29 Серпня 2018, 22:55
Мандричк а ,а скажи де вона на лікарняному? Район ж відмовився їй відкривати лікарняне,бо нам вона дуже треба.
29 Серпня 2018, 23:05
Просто побоялися, що батьки перекриють трасу, ось і придумали для батьків відмазку. Шановна владо! Ви, напевно, забули про Майдан. Кому ви служите?
29 Серпня 2018, 23:09
Та що ж то за чудо таке робиться??Хоче видно всеукраїнської слави,бо районної мало?Значить буде всеукраїнська!А хіба зараз лікарняний проблема,ще й зі знайомим лікарем в області??серце латає
29 Серпня 2018, 23:39
Розрахунок іде на те,що батьки відступлять,набридне їм з несправедливістю боротися і все стихне.до жовтня далеко.діти лишаться в школі і вона собі спокійнесенько вийде з лікарняного на роботу далі вправлятися на дітях
30 Серпня 2018, 00:16
Вона допече людей,що її дійсно хтось відправить на лікарний,справжній лікарняний)))
30 Серпня 2018, 02:12
Не ваша справа, куди Марина і Неля поїхала у своїй законній відпустці, і не мусять перед вами звітувати, а тим більше відповідати на дурні ваші дзвінки. Беріть чоловіка, дітей і їдьте туди ж, ніхто вас не тримає. А якщо маєте претензії до них як до вчителів, скажіть їм це в очі, не гавкаєте тут під анонімом, як паршивий собака.
30 Серпня 2018, 02:44
Неля, заспокойся. Ти вже висказалась, твою глибокофілософську промову всі почули. Всім байдуже до твоєї відпустки. Не кіпішуй, краще почитай біологію особливо за 10-11 клас. Попробуй пройти завдання до зно, більше користі буде. Може вивчиш та й репетитором станеш. Подумай.
30 Серпня 2018, 04:14
Всі багато про всіх пишуть. А справжня защита Свєти є Чигирин. Недаремно Вася пів вівторка в неї просидів. А вона на зборах так співала, що не знає Свєту. Брехуха стара. Не вірте її кожному слову. Щей Валік стару бабу привіз геть без розуму, щеб Софійку з кінця села захопив.батьки ідіть до мети
30 Серпня 2018, 11:41
Ха ха. С.О. кінець дуууже близько, ці образливі дописи від вас і вашої сімейки вам вже не допоможуть. Прийдеться пакувати чемодани. Щастю батьків, дітей і всій школі немає меж. Здоров`я вам і щастя
30 Серпня 2018, 11:57
Вашу промову теж всі чули, цілу ніч напевно писали, а каяття в ваших очах ніхто і не побачив. Просіть у Бога прощення за стільки скалічених дитячих сердець. Життя як бумеранг, все до вас ще вернеться.
30 Серпня 2018, 14:07
Яку мою промову? я туди відношення взагалі не маю. Просто прикалуюсь з вас дураків, а ви й ведетеся))))))
30 Серпня 2018, 20:16
Все буде добре!
30 Серпня 2018, 22:16
А ви знаєте що тепер більшість предметів (годин викладання) будуть вести директорські посіпаки???Вчителі,що виступили проти директора лишилися без годин,а значить без роботи
31 Серпня 2018, 00:51
Ай нічо нічо, ті вчительки назад прилижуться до керівництва і будуть мати свої години. Схема працює. Інфа 100% =)
31 Серпня 2018, 01:15
А ніхто не збирається прилизуватися.Час її владарювання минає,авторитет їі полетів.А от години отримали саме ті,що підлизалися-підписалися.Отримали з порушенням вимог законодавства,без відповідних освіт,просто за підпис.Так що не підлизуватися,а воювати потрібно.Бо тут знову порушення наявне.
31 Серпня 2018, 01:38
А навіщо нам в селі її трудовий профіль? Ми своїх дітей і самі научимо трудитися.Це тільки щоб Бесарабчук мала побільше годин.Діти клумби сапають, а вони в своєму кафе сидять.
31 Серпня 2018, 01:52
Батьки можуть самі написати відмову від педагога(спираючись на відгуки дітей),який не дає знань дітям! І обрати того фахівця,який батькам і ДІТЯМ буде до душі!Слово за батьками!Хто буде вчити ваших дітей обирати вам!
31 Серпня 2018, 01:55
Профіль потребує змін однозначно!Будем міняти!
31 Серпня 2018, 01:59
В нашій школі проводять анкетування серед дітей.Діти анонімно обирають собі вчителя серед претендентів.Це просто:предмет,хто претендує(освіта вказана) і все,вибір за учнями.
31 Серпня 2018, 12:30
В цій школі директор не рахується з думкою батьків та учнів,ніякого анкетування при ній і бути не може,бо так не вигідно імператриці,де ж батьки будуть керувати,а не вона, це для неї неприпустимо!
31 Серпня 2018, 12:38
Вона не з ким не рахується. Вміє тільки принижувати та поливати брудом. Особливо в кого інша думка і своя голова на плечах
31 Серпня 2018, 12:50
Можна і собі перестати рахуватися з таким горе-керівником..що вже нарешті і спостерігається!Більше сміливості і рішучості!Невже без неї школа заглохне?Не вірю!Коли будете діяти спільно педколектив(адекватний) та батьки,то буде результат!
31 Серпня 2018, 12:52
В школі діє Рада школи?Хто голова цієї ради?
31 Серпня 2018, 15:44
Яка ще Рада школи? Ти шо фільмів передивився?
31 Серпня 2018, 22:01
При кожній школі діє рада школи,до складу якої входятт вчителі,батьки та учні.Головою Ради школи обирають здебільшого когось з батьків.Повірте,що це норма!!!В районі кожна школа має свою Раду!!!А ви навіть про таке не чули???В мене шок!!!Навіть найменша школа району обирає свою Раду,збирають не лише загальні збори батьків,а й засідання Ради школи(здебільшого до зборів загальних)!!!Щоб Ради школи не було,такого бути не може!!!!Значить вона є лише на папері!!!
01 Вересня 2018, 15:07
Там є рада школи. Батьківський комітет
01 Вересня 2018, 17:22
Хто голова Ради школи?Але батьківський комітет і Рада школи це абсолютно різні речі.Повинно бути те і те.Зрозуміло,що є батьківський комітет і є його голова.Але й Рада школи повинна бути теж!І голова Ради школи -це не голова батьківського комітету
01 Вересня 2018, 21:21
Є нове відео на каналі Нова Волинь.Ото батьки молодці!Невже у вас все вийде?А я чогось сумнівався)))
01 Вересня 2018, 23:39
Ну що випустили свою агресію.Страшно усвідомлювати що живеш,розмовляєш,вітаєшся з людьми з такою чорною душею.Так всі герої, підтримуємо Іру.А чому ніхто не запитує в Іру,де вона була 9років що її син нічого не знає?Учителі винні?А де батьки здали в школу і забули перевірити як дитина зробила домашнє завдання,як вона поводиться в школі.А ти Віктор Гемба ,захисник племінника ,чому ти зараз вирішивтак ревно допомогти,чому не найняв для нього репетитора,щоб підтягнув до ЗНО.
02 Вересня 2018, 00:11
Це не Іру захищають,ви шановна помиляєтесь.Це захищають саме своїх дітей.І добре що ця мама не побоялася,і всі батьки незважаючи ні на що об'єдналися.А вам здоров'я і ще раз здоров'я.
02 Вересня 2018, 02:31
Винні учителі . Міськова яка дала вам знання і багато хто з вас поступив у виші завдяки цим знанням. Мене вона не учила , але мені дуже приємно навіть поруч стояти біля цієї Учительки. І на сьогодняшній день може дати для дітей які бажають мати хороші знання більше як молоді. А такі учителі як неля та марина і їх зграя інакше вас не можу назвати можете дати тількихороші навики в підлосиі,зраді,мстивості. От як ви С.О.звільните техпрацівники небудуть прибирати учителям не потрібно буде готовитись до уроків, ну зовсім інакше буде.Оцінки будуть які діти захочуть, батьки будуть щасливі. Вона монстр. Бо вимагає вона те ,що кожен керівник робить на своєму місці, щоб підлеглі виконували свої обовязки. Але представники двох сіл як зграя шакалів«інакше назвати не можу виходячи з ваших коментарів» вибачте можливо хто і має претензії обгрунтовані до С .О. Напали на одну людину і хочуть крові. Всі ми люди і маємо властивість помилятись. Але ж Христос простив розбійника на хресті. А людина котра ходить в храм і водить діток говорить ,що не простить.Вибачте цього зрозуміти не можна , я б не хотіла щоб в скрутному становищі ця людина була поруч. Мабуть з С .О. булоб безпечніше .Ви всіх брудом полили Бесарабчук до якої мабуть кожен другий звертався за допомогою і вона впенена вам не відмовила бо це така Людина. Навіть підняли ту тему з її життя за яку карають законом. Але ж підлість не має обличчя вона ховається за ніком. Не даєто спокою навіть тим хто покинув нас і відійшов у вічність.Що ж ви за люди такі?Ви пишете що С .О. скалічила серця ваших дітей . Та ви самі їх калічите тим що вони читають цей бруд ,що чують длма від вас. Вони виростуть і все те що вони чули бумерангом повернеться у ваш бік . Повірте знаю із свого досвіду Хочете дорогу перекрити?Люди копайте картоплю дощі на носі. Ви Наташу Стахник і Бай положіть поперек траси фіг хто проїде і все.Одна буде мати час порахувати бали в своєї дитини ,а то місцем недорахувалась місцем перерахувалась.А друга зшадає за що дитину їїпопросили забрати. Ви б краще свою рушійну силу направили в добрі справи .В нас в селі потрібна допомога Світлані Пянко.Якщо ви частіше будете говорити про милосердя, любов до ближнього з вашихдітей виростуть хороші Люди і Діти. Ну і на кінець.неля,марина і ваша клоака . Беркутівців які зрадили Україну росія «оцінила»високо відправили в Сирію на вірну смерть. Ніхто не хоче мати поруч підлу та зрадливу людину їх використовують як непотріб. Так що тримайте ніс за вітром в яку сторону буде дути. Вибачте можливо когось незаслужено образила. Я намагалась бути коретною. Можете писати свої дописи брудні, я більше це мракобєсіє читати не буду це змарнований час і здоровя а його у мене не так і багато. Як я уже писала Свєті Пянко потрібна допомога давайте обєднаємось в добрій справі це нам зарахується.
02 Вересня 2018, 03:27
Ото прорвало!Видно вже добре приперло і діла погані.То ж як треба людей зневажати шоб оте писати!Молодець Іра ,молодець Гемба бо помагає,молодці всі батьки і вчителі які викорінюють те зло зі школи.А трасу перекриєм як буде треба і тебе питати не будемо!
02 Вересня 2018, 11:30
Мабуть обділили годинами? тому і прорвало,чому сама ховається під ніком,і цей вчитель мае вчити дітей????сіяти зерно правди ,коли стала на сторону превселюдних брехунів,які переступлять через усе аби залишитись при владі.А де ж ваші діти вчаться впевнено кажу що не в Озері в школі?
02 Вересня 2018, 12:19
Оце так!Це ж як треба було докеруватися,щоб школу в цілій області &quot;суворого режиму&quot; звали?Щоб діти втікали в інші школи,з доїздом??Щоб ніхто з педагогів не хотів йти туди викладати?Щоб довести батьків і дітей до такого стану,що потрібна юридична допомога?Що проти такого керівника більше 80!!!! людей проти?Що прогриміли на всю область?Що район мусить розгрібати плоди такого керування,а Грибуку попало найбільше??Що дозволяють собі ділити дітей за національною ознакою(доречі цю педагогиню можна притягнути до відповідальності за їі вислови)??Що дозволяють собі ображати мам за фізичними ознаками??!І в своїй промові Богом прикриватися??Неуцтво,невігластво і брак виховання!А район ще в рішенні коливається...Батьки,нікому не дозволяйте ображати своїх дітей.Контролюйте відтепер кожного вчителя,прислухайтеся до думок учнів!Не тиранія і деспотизм просуває школу.Вільний творчий колектив зі здоровою атмосферою,співпраця з батьками!!!,повага один до одного,професіоналізм дасть набагато більший результат!Удачі вам!
02 Вересня 2018, 13:55
Ніхто не має права ображати дітей, навіть директор школи. При Кривинюку такого не було, ніхто з батьків і вчителів не мав жодних претензій до нього, був порядок, була злагода, була повага, взаєморозуміння, взаємодопомога і гордість за школу. За порадою до директора ходили, за допомогою, і не боялися, що тебе обізвуть, принизять і насміються. І найголовніше, діти були щасливі, задоволені і навчені, всі без винятку, без поділу бідний-багатий, циган-не циган, діти директора-простий учень. Людина без серця, без підходу до дітей, без розуміння, без поваги до оточуючих не може бути очільником школи. І не пишіть шановна дурниць, ще й з помилками. Чомусь ніхто з батьків не має претензій до когось з вчителів, окрім директора, а Марина і Неля (з великої букви імені людей пишуться, якщо ви не знаєте), які так вам заїлися, і решта вчителів, молодці, що підтримали батьків, і виступили відкрито проти аморальної поведінки С.О. Разом ми сила!!! І знову запанує щастя і залунає дитячий сміх в рідній школі.
02 Вересня 2018, 14:00
Послухайте тих дітей, які на камеру заявили про приниження з боку директора. А якби це були ваші діти?
02 Вересня 2018, 14:45
Ті діти які заявили про приниження не вчаться в школі вже давно, а ті вчителі як Марина і Неля яких ви хвалите шо вчителі з великої букви сидять по барах, сауна і викладають в соціальні мережі шо вони можуть навчити дітей? Такі як Марина Терлецька ходять на роботу в таких платях шо ледь сраку закриває, фліртує з чужими чоловіками на робочому місці при дітях це вчителі з великої букви? Люди думайте шо ви пишете. І я не розумію причому тут чоловік директора що він вже вам зробив? Нема до чого причипитися? А ви мама Романа мали б встидатися шо ви саме ви не навчили сина шо він вас виріс такий вибачте тупий і вчителі тут не причом як вони можуть його вивчити якщо він дуже не знає як спілкуватися з старшими він матюки тільки знає. Вчителі просто не всилі таких виховати і вивчити до таких тільки треба грубу силу використовувати.
02 Вересня 2018, 15:11
І знов обзиває дітей тупими,і знов базарна мова про вчителів,які не вгодили.Ще й закликає застосовувати грубу силу до дітей!!Яка в неї хвороба?Хто знає?
02 Вересня 2018, 15:28
Коли її знімуть з посади,вона лишиться вчителем в цій школі?
02 Вересня 2018, 15:54
Руслану треба викінути зі школи за расизм. Яка різниця чи дитина Ромської національсьті чи Українець для оцінок?
02 Вересня 2018, 17:45
Пролетіла ти Таня Мандрик чи Котельчук з посадою секретарки як фанера над Парижем, от і пінишся.А та Людина, до якої всі так звертаються, сама додумалась ноутбук заховати, щоб зірвати свято знань, чи хтось підказав?І ще, чого причепилися до Марини, вона ж тільки організатор школи і ніяких предметів не викладає.
02 Вересня 2018, 19:56
Фільтрує з чужими чоловіками на робочому місці)))....ха ха ха. Скільки це треба мати в голові, щоб таке писати. Мандричка вгомонися, займися собою і своєю сім‘єю. Дивись, щоб твого чоловіка не звабила. Ха ха ха. Шоб так низько впасти, і так поливати брудом людей, та ще й безграмотно. Запишись до Литвинчук на пару занять з української мови, щоб тут не «шобкала», не «шокала», без помилок писала і розділові знаки ставила. А то вирішила заблискати тут розумом, а не виходить. І пам’ятай приказку, мій язик - мій ворог. Можеш не ховатись за ніками, одна ти тут така безграмотна борчиня за невинність С.О.
02 Вересня 2018, 20:13
Ховатися за ніками? То нічого шо ви всі тут так робите і грамотність вас тож не на 5 балів. І обирається всіх ви так само і не знаєте всієї ситуації говорячи фігню, а грубу силу мають батьки вдома застосовувати а не вчителі
02 Вересня 2018, 20:30
Ви хоть знаєте як ваші діти ведуть себе в школі? Як вони поводяться? Як посилають вчителів? І чиє це виховання? Не батьків часом? Причому тут вчителі як вони можуть них щось навчити? Цим мають займатися батькі. Результат на яву. Яке виховання такій і результат.
02 Вересня 2018, 22:32
Здивований тим,що батьки коментують грамотніше і мудріше за педагогів-заступників тирана.
02 Вересня 2018, 22:34
БатькИ,такИй,викИнути і так далі...Читайте правопис,шановні педагоги!!!
02 Вересня 2018, 23:06
А гарно спалилася ти, Мандричко! А за свої слова, знаєш, треба буде відповісти. Не кашляй
03 Вересня 2018, 15:42
Ну як там Свято першого дзвінка пройшло? Не було ексцесів?
03 Вересня 2018, 21:52
Все на найвищому рівні
03 Вересня 2018, 23:06
Гарно і урочисто!
04 Вересня 2018, 01:11
Марія Василівна гарно організувала свято!
04 Вересня 2018, 15:59
То та, що &quot;ходить на роботу в таких платях шо ледь сраку закриває, фліртує з чужими чоловіками на робочому місці при дітях&quot; (цитував попереднього дописувача)?
04 Вересня 2018, 16:19
Ага,та тільки правди в тій цитаті нуль.А от що голова профспілки,яка дітей за національною ознакою ділить,викликала дільничного після лінійки,бо її ображають,то правда
04 Вересня 2018, 17:27
&quot;Переписувати завдання учнів можуть змусити тільки у тоді, коли їх спіймають на гарячому під час написання ДПА: якщо школяр користувався допоміжними матеріалами чи якимось іншим нечесним способом намагався виконати роботу. Тільки у цьому, за словами Миколи Васильовича, випадку його можуть змусити виконати завдання вдруге.&quot; Цікаво, на які нормативні документи посилається завідуючий відділу освіти, стверджуючи таке? Це СПРАВДІ МОЖЛИВО?<br/>P.S. Дописувач ЦІКАВО, Ви задали, накінець, дуже розумне запитання. Ці всі відра взаємних помий нікому не будуть цікаві в СУДІ. Зняти з посади директора школи педагога ще можна, а от з посади вчителя... Та ще й ВИМАГАТИМЕ законну повну ставку... Тут уже хочеться побажати дипломатичного такту новопризначеному директору. А чи є претендент на це пекло? Наперед мої співчуття...
04 Вересня 2018, 17:50
Якщо звільнять з роботи по статті &quot;за аморальну поведінку&quot;, то займати посаду директора,вчителя вона вже не зможе.Тут ключове слово &quot;якщо&quot;
04 Вересня 2018, 20:01
САШКО, Ви наївна людина. Невже Ви вірите, що хтось підпише наказ із таким формулюванням? В суді цей керівник буде об'єктом насмішок. Довести &quot;аморальність&quot; в суді... Вона що: давала сеанси стриптизу на лінійці чи травила анекдоти про Вовочку в курилці? А на звинувачення типу &quot;занижала оцінки&quot; можна реагувати &quot;виявляла принциповість&quot;, &quot;принижувала дітей&quot; - &quot;проявляла вимогливість&quot;, &quot;принижувала техперсонал і вчителів&quot; - &quot;вимагала виконувати посадові обов'язки&quot;. Українська мова багата на терміни...Та й порушення закону, яке ЗАФІКСОВАНЕ, лише одне - невиконання Положення про проведення ДПА. Світлані Олександрівні за це міг дати догану і сам завідуючий відділом. Повірте, вона б мовчала. Заодно слід було б добавити по догані і двом іншим вчителям, які &quot;повторно прийняли ДПА&quot;. Щоб цікавились нормативними документами... А мотиви типу &quot;нас заставили&quot; перефразувати на &quot;відсутність громадянської позиції&quot;. Не повинні ж вчителі тільки вміти розкривати дужки, але вмійте відстоювати і свої переконання та вчіть цьому дітей. А Миколі Васильовичу уже було б зекономлено пару гривень преміальних... Ні, не для себе. Для освіти району, за яку відповідає...
04 Вересня 2018, 22:26
Щоб вона не доводила б в суді,нехай навіть і виграє,то невже не розуміє ,що місця в школі для неї нема.Батьки не пустять її в школу і крапка!
04 Вересня 2018, 22:41
Та я й сам підозрюю,що не так все буде йти &quot;по маслу&quot;,як батьків переконують.Розумію,що діяти будуть в площині закону.Але є одне &quot;але&quot;.Поки йтимуть суди,вона посади директора не обійматиме (боюся помилитись)?Коли повернеться до роботи ,навіть в якості вчителя,батьки напишуть масову відмову від її педпослуг.Коли ж їй повернуть посаду директора,то дітей у школі лишиться третина(батьки слово триматимуть,повірте).То невже район,область допустить повторний бунт,зниження статусу школи до початкової при такій густота населення сіл?За її &quot;директорування&quot; по шапці получили чимало людей.Ви думаєте,що і далі її будуть захищати?Хіба ще матеріально трішки &quot;подоять&quot;.Час покаже.Я оптиміст,вірю у краще!
06 Вересня 2018, 00:32
Як я вас розумію, догадуюсь хто ви. Батьки точно не відступлять, чекають, коли виздоровіє. Вона просто не там лікується, її місце в Ліпінах
07 Вересня 2018, 16:57
Що там чути у школі?Є якісь новини?Що діти кажуть?
07 Вересня 2018, 21:32
Якби ви мали до того відношення хоч якесь, то самі б знали. А так не пхайте свого носа куди не треба
08 Вересня 2018, 02:21
Якщо ми прогуділи і прославилися на всю область то і терпіть незручні питання.А в школі нічого,спокій.Діти кажуть різне і мають різне відео в своїх телефонах.Чекаємо розвиток подій
08 Вересня 2018, 11:27
А все ж таки ситуація навколо школи продовжує вражати. Ні, нового нічого... З десяток років куча учнів, вчителів, батьків та й місцева влада терпіли такий стан речей, аж поки одну маму не прорвало. Судячи з усього, вигоди від цього в неї мінімум, але вистачило мужності... Повторимо за Шевченком<br/>&quot;Найшовсь таки один козак<br/>Із міліона свинопасів...&quot;<br/>А ось цього Світлана Олександрівна не чекала. Не вірила, бо дуже добре знала своїх односельчан.<br/>На сьогоднішній день картина типова. Тих, хто &quot;при дєлах&quot; - куча, а іншим - &quot;не пхайте свого носа&quot;. Звичайно, попереду ще святкування &quot;ПАБЄДИ&quot;, бо, зрозуміло, що директора поміняють. Але під час &quot;тріумфу&quot;, коли &quot;дєлові&quot; обпльовуватимуть усіх навколо, і будуть <br/>&quot;&quot;Кричали женщины &quot;Ура!&quot;<br/>И в воздух чепчики бросали&quot;,<br/>давайте зрозуміємо, який стан речей ви маєте зі школою. Ні, не особисто Ви, Марк чи Сашко, а уся громада села. І заглянемо трішки наперед...<br/>Слово ГРОМАДА я вживаю не випадково. Вам, певно, відомо, що 1 січня 2019 року в Україні повинна ЗАКІНЧИТИСЬ адміністративна реформа. Тобто утворитись ОТГ. Нехай, як зазвичай в нас в державі, це ще триватиме з рік. Але утворення ОТГ невідворотнє. З Ківерцями, з Тростянцем чи самі...?<br/>Утримання школи - справа дорога. І зараз в бюджеті району освіта - найжирніший пиріг. І що світить середній школі села Озеро в цій перспективі? При отриманні освітньої субвенції більш-менш самодостатньою школа може бути при 250-300 учнів. Запам'ятайте це число.<br/>Самі ви середньої школи не потягнете. Ще ж треба буде і садочок утримувати, освітлювати хоч якісь дороги, а ще ці дороги і ремонтувати... Середня школа при один-два десятикласники - впевнено НІ.<br/>З Ківерцями тягатись вашій школі буде дуже важко. Не віриться, що з міста будуть їздити учні на навчання в Озеро. Радше навпаки.<br/>Тепер підійшли до головного. Залишається Тростянець. Дві середні школи така ОТГ не витримає. Фінансово. Хотів би помилитись, але середня школа буде одна. І постане дилема вибору.<br/>А тепер подивіться фрагмент &quot;Нової Волині&quot;, особливо 40 секунду, і ви зрозумієте, що вибору немає. В руках у Глинського папірець, який перекреслює старшу та й, напевно, середню ланку школи в Озері.<br/>В нього БІЛЬШЕ УЧНІВ. А якщо ще добавити 40-50 учнів з Озера, то школа стане більш-менш самодостатньою. Хто буде проти?<br/>Поки ви любувалися школою, квітниками (!, оце досягнення ШКОЛИ), терпіли беззаконня (сільська рада, а-у-у) в Тростянці тихою сапою займалися школою. І директор, і вчителі, і сільський голова... Не буде великим відкриттям, що і Валерій Євгенович інколи в сторону цієї школи дихав нерівно... Але там робили щось. З перспективою на майбутнє. Їм вистачило розуму не верещати &quot;Ату пенсіонерів!&quot;, а мудро використали життєвий досвід пенсіонера-педагога. Якщо ж і були якісь недоречності, то виважено їх вирішували. Помиї із школи не виносили. Допомагали чим могли селу, село платило вдячністю школі. Я далекий від того, що там ідилія. Але висновок напрошується один - ваша школа ЧЕСНОЇ КОНКУРЕНЦІЇ із Тростянцем не витримає. Крапка.<br/>Що чекає в перспективі? Не знаю. Я не оракул. Але все ж Сашкові-оптимісту дам прогноз. Школа в Озері буде. Початкова. Кожному класу буде відведено по окремій кімнаті з ігровою зоною, зоною відпочинку. Уявляєте: один клас, а для нього три класні кімнати! Поруч із школою - чудовий дитячий садочок. Місця вистачить. От тоді, Сашко, і обласна, і районна влади будуть возити по відремонтованій трасі Луцьк-Маневичі в Озеро екскурсії із усієї України. Показувати одну з найкращих сільських початкових шкіл.<br/>Для чого? Щоб вчилися...<br/>ВЧИЛИСЯ, щоб думати,<br/>ВЧИЛИСЯ, щоб мріяти,<br/>ВЧИЛИСЯ, щоб досягати.
08 Вересня 2018, 17:11
Не розумію позицію батьків. Виходить діти йдуть у школу не познання, а по якесь вражаюче відео! А ще до читача: до чого ця ваша мова? Розумію одне, таким людям як ви все погане. Люди, вірте у краще і залишайтеся людьми. Досить цих коментів і так стільки бруду вилито.
10 Вересня 2018, 17:28
Заробітну плату педагогам шкіл в ОТГ платитиме держава.А от уже техпрацівникам - самі ОТГ.
10 Вересня 2018, 20:28
Дійсно, правда, наша директор на зборах прозвітувала тільки про красу школи і квітники. Тільки жодного слова про те, за чиї кошти пофарбувались класи і коридори. Але зате ворота, то спонсорська допомога. Але запам'ятайте, той спонсор даремно нічо не робить. А за успішність наших дітей жодного слова. Чого на дошці пошани три учні. Ну звичайно, діти в районі ніде участі не беруть ні по фізкультурі, ні по олімпіадах, ні по художній самодіяльності. Як дітей принижують в школі, такі вони і є. Завжди казали, що вчитель, то друга мама, але мама б не бажала такого своїй дитині. В нас мачухі, а не мами. То ще довго та мачуха буде на лікарняному? Ми надалі разом, батьки. Будем робити кардинальні зміни.
11 Вересня 2018, 17:27
Сьогодні в директора днюха.
12 Вересня 2018, 17:27
То вітай
12 Вересня 2018, 19:01
Я їй не друг. Хай привітають її ті подружки, що зрадили.
16 Вересня 2018, 23:25
Світлана Олександрівна вітаю з Днем народження. Міцного вам здоровя . Хороших ,надійних друзів. Підтримки близьких і рідних. Всіх вам благ.
17 Вересня 2018, 01:56
Доброго вечора. Не думала що знову загляну на цю сторінку,але цікавість перемогла. Ну що ж мені приємно ,що дехто з вас припускає, що я учитель. Ні, я далеко від цієї професії. Через те можливо і помилки у моєму тексті були . Ну ви вже вибачте,за помилки ,але не за те що імя марина і неля написані з маленької. Я знаю зі школи хоча , закінчила її дуже давно , що імя пишуться з великої букви. Але імя цих особин я не можу писати з великої. Що нелька дорвалась до влади?.Можна тепер відігратись на тих , хто має свою власну думку. Ви ж не можете допустити ,
17 Вересня 2018, 02:19
Доброго вечора. Не думала що знову загляну на цю сторінку,але цікавість перемогла. Ну що ж мені приємно ,що дехто з вас припускає, що я учитель. Ні, я далеко від цієї професії. Через те можливо і помилки у моєму тексті були . Ну ви вже вибачте,за помилки ,але не за те що імя марина і неля написані з маленької. Я знаю зі школи хоча , закінчила її дуже давно , що імя пишуться з великої букви. Але імя цих особин я не можу писати з великої. Що нелька дорвалась до влади?.Можна тепер відігратись на тих , хто має свою власну думку. Ви ж не можете допустити ,що в людей є власні переконання,які стадним інстинктам,не піддаються. «Своїм» півтори ставки , а «інакомислячим» і ставки нема. Розказувати як під сходами бар зробили що там пють , так там пили чай травяний. А ти минулого тижня де пила ,що батьки шукали і не знайшли? А точно ти ж святу воду пила. А марина стала учителем широкого профілю на всіруки майстриня ,і фізкультуру проведе . <br/>Ну і на кінець люди ви такі засліплені злом ,що ніхто із вас не згадав про милосердя. Це саме страшне . Дай Бог вам мудрості.
17 Вересня 2018, 21:45
З цієї школи треба в шию гнати всіх. Це таке гадюче гніздо з міліонами яєць, які вилуплюються. Нелька, це тимчасове. Прийде людина в якої всі будуть однакові, дасть Бог. На все воля Божа.
18 Вересня 2018, 01:53
Якщо ти не вчитель то звідки знаєш що пили в барі під сходами? Свєтка не виправдовуйсяшо чай травяний пила і не здавай себе бо на злодію шапка завжди горить.
18 Вересня 2018, 23:34
Коли вже лікарняне те закінчиться?Що ж то за хвороба така?А директор школі треба неодмінно нова незаангажованість і принципова людина!Школа &quot;вистрадала&quot; собі толкового керівника!А вчителя зарубіжної найти не проблема!Наші діти заслуговують на хороших добрих і розумних вчителів!Час все розставить на місця...колись з того лікарняного таки доведеться вийти до батьків і дітей!Чув що кадрові переміни близько.Чого голову профспілки не міняєте?Тут батьки вам не поможуть,пора самим ворушитися.Часу лишилося небагато...
19 Вересня 2018, 13:35
А чому часу лишилось не багато?
19 Вересня 2018, 23:08
Тому що скоро буде кінець світу,планета Нібіру летить до землі. Що не чули?
20 Вересня 2018, 01:28
Віталька а ти так хвилюєшся що С. О.на лікарняному так довго. Помоєму ти був довше. І таке враження що ти оприділився ,ж твоєю довідкою точно бути учителем зарубіжної, знання трохи слабші, але в нельчину зграю підеш.
20 Вересня 2018, 10:10
Чого ж так нервувати?Лікуйся вже!А то що ж ти будеш робити коли вийдеш?Нелька тепер рулить,прикинь!А ти в її &quot;зграю&quot; не входиш ще й батьки дождатися тебе не можуть А що вже собі зламала що аж в травматологію занесло?Ходиш по селі без гіпсів,щодня після уроків до тебе біжить на консультацію твоя зграя.Виходь вже нарешті,хватить ховатися
20 Вересня 2018, 12:10
Жалюгідно спостерігати за потугами директора,котра (навіть за рахунок своєї репутації,гідності,честі,високого звання вчителя)намагається втриматися у своєму кріслі,лишитися &quot;царському&quot; в школі і надалі &quot;стояти в горлі&quot; дітям,батькам,колективу,району...
24 Вересня 2018, 19:03
Тож казала Люда Хом'як, що вийде 1жовтня. Світлана Олександрівна, менше довіряйте своїм шавкам, бо мелять по селах що попало. Ну в них тільки вісім клас освіта, а як ще їх вчили такі вчителі, як ви то можна казати, що початкова освіта. Скількиб не сиділа на лікарняному, ми про тебе не забули.
29 Жовтня 2018, 14:41
чигрин скільки тобі заплатити щоб ти почула людей і перестала брихати нам в очі....
29 Жовтня 2018, 17:42
Люди не здавайтесь і нікого не слухайте. Не може місцева влада розібратись то Київ поможе
29 Жовтня 2018, 18:17
А директорка ніби то вийшла на роботу сьогодні
29 Жовтня 2018, 20:51
Якби в МОНУ знали скільки директорів -&quot; самодурів&quot; працює по школах, то вони б зрозуміли чому в нас такий стан освіти. Директори іноді уявляють себе &quot;богами&quot; на місцях і знущаються над підлеглими. Вчителі бояться, бо не хочуть втрачати роботу. Прикро, що самодури калічать дитячі душі і долі персоналу.
30 Жовтня 2018, 00:58
Невже думає,що так з рук їй мине те її директорування...тут у Харкові вчительку за те,що торт дитині не дала звільнили..А район захищає просто генія булінгу!Йдемо на 1+1 і супутні канали.Нема допомоги в районі ,то до Києва дійдемо!!
30 Жовтня 2018, 01:14
Люди не здавайтесь. Директорка вже вийшла на роботу, казала що зі &quot;своєї&quot; школи тільки вперед норами, то може винесете?
30 Жовтня 2018, 09:07
Тягнуть тягнуть з вирішенням питання про її звільнення.Думають втрясеться,батьки поприсідають.На що надіються?Що слава за районне керівництво по Україні розлетиться?Бо директорці втрачати нічого,репутація в кота під хвостом.А тут,коли по всіх каналах говорять за знущання в школах над дітьми,за цькування дітей,то вони як думають?Ківецям і Озері просто повезе?Батьки вспокояться,забудуть,всядуться?НЕ ВИЙДЕ!До району довіра впала,все...йдемо далі
30 Жовтня 2018, 09:10
Вчителі з батьками,дійте!
30 Жовтня 2018, 12:11
після вчорашнйого цирку що зробила чигрин.недовіра до районой влади впала до нуля.бреше людям в очі.колишні збори і голусуваня батьків і працівників школи зробити недійсними і переступити через усіх тоді присутніх це вже все.як мона такому бидлові правити районом.ви що там ахринєлі...............
30 Жовтня 2018, 13:42
ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм
30 Жовтня 2018, 15:40
31 жовтня з 14-ї до 16-ї години відбудеться виїзний прийом громадян з особистих питань головою обласної державної адміністрації Олександра Савченко в Ківерцівській міській раді у кабінеті міського голови. Бігом на пікетування.
30 Жовтня 2018, 16:40
Не на пікет треба бігти а на прийом
30 Жовтня 2018, 16:55
Так Чигрин же в інтерв'ю запевняла нас усіх,що її (директора) перший день ( після лікарняного) на роботі буде останнім!!!Це що за маніпуляції з народною довірою!!Це що за фальшиві обіцянки!!За дурнів нас маєте???
30 Жовтня 2018, 16:59
До Савченка на прийом попередньо запишіться,бо не попадете....будьте готові до &quot;очередной басни&quot;
30 Жовтня 2018, 20:51
От я і кажу, що треба зустріти Савченка пікетами, а не чекати прийому
31 Жовтня 2018, 20:25
Не ждіть сесії-підтасовки,перекривайте трасу,кличте 1+1..
16 Листопада 2018, 12:42
ця влада вчора довела всім що за гроші в.в.степанюка буде лезати жопу йому довго.чигрин тамара ти забрехалася на всю украйну.може хватить чудити ти піднімаєш народ проти себе.вибори ідуть хто за тебе суку брехливу буде голосувати.по всім телеканалам говориш по різному вскрізь одна брехня.ти що хочеш людського суду жди сюрпризів...
16 Листопада 2018, 15:49
Дуже цікаво як обідили прибиральниць що вони усім колективом присутні на відео? хто ж школу прибирає? Теж булінг до них був? Може &quot;шарпали&quot; їх як розказували в одному з сюжетів? Може зауваження зробили їм і так залякали шо вони аж похворіли? Може оцінки занижували їм? Може сказали що будуть як їх батьки на базарі все життя торгувати? Хто їх ображав? А батьки дітей молодших класів взагалі до чого тут? Хіба в них є зарубіжна література, щоб могли мати якісь претензії? А Демчук шо має магазин в Озері? Хто його образив і як? Нічого що його діти літом приходили постійно гратися до директорки додому? Виходить гляди моїх дітей а тим часом я буду проти тебе підписи ставити, засвічуватись на екрані місцевого тв? Квачиха, яку ж та ж Степанюк зробила заучем і по суті вона зараз виконує обовязки директора? Хто її обідив? Завжди була &quot;правою рукою&quot; а потім стала перша проти. Нагадує Тимошенко. Подивіться хто там на відео. Це тупо масовка. Проблема не в тому звільнять не звільнять а в тому шо не ясно хто роботодавець і нема крайніх! Тобто в районній раді проблема у відділі освіти проблема! Нема крайнього. Дайте нормальні докази та й звільніть якщо є за що і все. Фініто ля комедія. Не треба буде запрошувати журналістів влаштовуваце це &quot;Маски шоу&quot;. Але ж судячи з відеоматеріалу там доказів взагалі нема і вони дивуються чому це не знімають директора а як це так? Всі ваші докази це: а моїх там хтось колись десь зачіпав, а мені хтось шось сказав, а в мене мала оцінка (це при тому що ім'я своє написати без помилок для того учня нездійсненний подвиг), а я вчилася тут 10 років тому і тоді все було нормально а зараз я згадала. Стадо баранів. Хоч би одне було розумніше. Всі ваші аргументи можна легко спростувати. Даєш дітям вивчити 1 параграф приходять через місяць незалежні вчителі з цього предмету і просять розказати цю тему. Справились - молодці! Ви праві були, вам занижували оцінки. Не справились - ото ж не позортеся. Але ж навіщо? Можна ж просто зібратися покричати, наробити шуму - так же цікавіше. Як ви таким чином збираєтесь щось добитися. Наприклад на відео де в школі учні і батьки говорили свої претензії ще була Чигрин і Степанюк. То була представлена тільки сторона обвинувачення. А важко було показати дві сторони?! Щоб столо ясно хто тут прав. а хто не прав. Звичайно якщо показати тільки 1 сторону і масовку, то таке й враження скледеться. Всі ці ваші відео і статті показують тільки вашу тупість і на скільки ви всі не маєте ні індивідуальності ні власної думки. Завтра скажуть йти топитися, то ви всі підете. Не знаю чого але піду, ну бо всі пішли. Мені по великому рахунку пофіг, я суджу тільки по відео і статтях. Всім миру і розуму.
16 Листопада 2018, 17:33
Урядова «гаряча лінія» 0-800-507-309<br/>Одним із важливих пріоритетів у роботі Уряду є розвиток взаємодії з громадськістю та налагодження суспільного діалогу. Вирішенню цього завдання активно сприяє урядова телефонна «гаряча лінія» 0-800-507-309 - телефонний центр спілкування Уряду з громадянами, що дозволяє їм оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади. <br/>Звернутися на урядову «гарячу лінію» може кожний громадянин. Крім того, приймаються заяви, пропозиції, скарги від представників підприємств, установ та організацій, суб'єктів підприємницької діяльності. <br/>Усі заяви, які надходять на «гарячу лінію», приймають фахівці Урядового контактного центру та невідкладно надсилають органам виконавчої влади відповідно до їх компетенції, які розглядають звернення та надають заявникам письмові відповіді. <br/>Важливо знати, що реєструються та розглядаються лише звернення, які стосуються компетенції органів виконавчої влади. <br/>Урядова «гаряча лінія» працює з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 21:00 години, в суботу з 8:00 до 19:00 години. Неділя та святкові дні — вихідні. <br/>Дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні, за дзвінки з мобільних телефонів абоненти самостійно сплачують відповідно до тарифів оператора мобільного зв'язку. <br/>Зателефонувавши на урядову «гарячу лінію» 0-800-507-309, потрібно повідомити своє прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання і адресу, контактний телефон та чітко викласти суть порушеного питання (скарги, зауваження, пропозиції
16 Листопада 2018, 21:51
Чому ж ваша директорка не іде на контакт ні з батьками, ні з телебаченням все ховається під вазоном на поверсі в Чигрин. А докази в нас є повірте. Вас чекає великий сюрприз і правда про викладачів нашої школи з великим стажем, як правильно треба &quot;вчити&quot;учнів. Шукайте валер'янку собі. Про цих вчителів буди знати вся Україна
16 Листопада 2018, 23:34
Ви пишите про батьків молодших класів? Вони побачили як поступалися з дітьми старших класів, їм цього хватило. Ну звичайно, мандричці всеодно в неї старший син як тато бухарить по Луцьку, хом'ячки старший син нахуй посилає її при всіх, бабу і прабабу матюкає, бігає за ними з вилками по вулиці, то їм звичайно немає різниці хто їхніх дітей вчить . То на них треба викликати Скубій. Та якщо рідньому брату обрізати світло в якого троє неповнолітніх дітей то це немає ніякої совісті
17 Листопада 2018, 11:32
світлана олександрівна. вам мало доказів а те що вчителі та учні втекали з цієй школи.цеж нормальна статистика.де 10 11 класи.коли був нормальний за остані роки випускний.учні самі не хочуть випускних. а бестрій покинути цю школу.ваша сторона захисту мандричка.ней скажіть хай піде втопиться да воно і піде.є такі батьки з якими ви в нормальних більш менш стосунки.а в них є знайомі або друзі з якими виж воюєте.цеж ви передбачали що вони між собою спілкуються.а за всі докази що були сказані на шкільних зборах де вони.чегрин перестопає через усіх.правельно сказанощо у вась вась криша района рада.і взагалі як ви спортили репотацію свому чоловікові. він же далі балатується в депутати. вибори для його будуть позорні. а за дітей на вашому дворі цеж брихня.степанюки да відкрийте очі вам жити з людьми.
17 Листопада 2018, 12:29
Вони не відкриють очі, степанюк на пілорамі повісить новий список кому нічого не робити. А свєта хоче закордонне телебачення, бо вася тільки питає яке телебачення звонить якшо україна, то їй не підходить. Вася, а за що будеш жити якщо не будеш двом, рахуй селам нічо робити в тому то і є їхня проблема що вони не розділяють роботу і особисте життя, а вскрізь всі винні. Схаменіться!!!!!
17 Листопада 2018, 14:20
Василь Василіч респект і уважуха...Так підставляти бют ти молодець.Ще в прахтиці не було щоб депутат за якого голосовали два села багато років і ти йх тупо кинув. Тиж маєш іти сам за народ.А ти що чудиш. Твій захист створений на жалюгідній брехні. Тільки подивитися на той список хто підписався за вас цеж брєд. А ті що виступають на захист твоєй жінки це тільки послухати вони самі незнають що мелють.Це всі люди що пішли за вас.самому тобі не смішно.,.Що ти хочеш довести свойм виборцям що я переможу вас.Ти молодець. Але готуйся до гіршого вибори ідуть. а люди будуть плювати в твою сторону.А на рахунок Андрія Демчука він завжди тримається своєй думки і спілкується є людьми.І він зробив правельний висновок про вас.Тебе василь люди поважали.а ти впав на очах нижче плінтуса як сказала славнозвісна подруга твоєй жінки мандричка тобто котельчук. Непозорся такими людьми.Тепер зрозуміло з якими людьми твоя дружина дружить. пролікуй і буде все добре.на хворих не ображаються.А люди молодці що не зупиняютья.хай вся крайна знає свойх геройв...
17 Листопада 2018, 16:10
Все буде добре,закон на боці батьків.Правда переможе.Головне,щоб не здавалися і доб'ється справедливості.От побачите! Джерело влади в Україні є народ(Конституція)!Не давайте чиновникам це забувати!
17 Листопада 2018, 17:38
Я просто дивуюся звідки батьки і вчителі сили беруть?Не знаю,чи сама змогла б стільки часу відстоювати те питання.Напевно,просто перевела б дитину в іншу школу.А тут така спільна протидія директорському свавіллю!!!Ви молодці,що думаєте не тільки за себе ,не тільки за свою одну -єдину дитину!Ви вболіваєте за долю тих діток,які вчаться там,які ще тільки колись будуть там вчитися,за працівників школи,які хочуть дійсно продуктивно працювати з учнями,за батьків,які потерпіли від нерозсудливих дій директора!Ви не боїтеся йти проти районних і обласних чиновників-самодурів!!Ви-приклад іншим батькам,які бояться заступитися за свою дитину.Ви мусите перемогти і ви переможете!Бо по-іншому і бути не може!Бо поразка означатиме,що директорам і вчителям можна буде чинити з дітьми,батьками,колективом все що завгодно і нічого за це не буде????А так бути не може!Ви мусите все здолати і вийти переможцями,бо за вами ДІТИ!!!!Передивилася купу відео про вашу школу,про сесію району....ніхто з чиновників (окрім Грибука) навіть не згадав про дітей!!!!!Ні словом!!! І ще...юристка районо така молоденька ,але така розумашка!!Молодець!Борітеся-поборете!!!Сили і віри вам!!!
17 Листопада 2018, 23:18
Шановна громадо! Є пропозиція завезти під райраду ,а також під школу багато використаних автошин і зробити цим брехунам міні майдан районного масштабу. Якщо не вплине обласного і.т.д. Пропоную вдатись до більш радикальних дій! С.ка доведе людей! Я й так дивуюсь як та ку.ва та її прибічники ходять серед людей і не оглядаються...! ТЕРПІННЯ В ЛЮДЕЙ не вічне. Яник теж вважав себе незамінним...
18 Листопада 2018, 00:36
Вже зьїхали з глузду шини палити не біля школи а біля будинку Стахника Віталіка
18 Листопада 2018, 00:36
Вже зьїхали з глузду шини палити не біля школи а біля будинку Стахника Віталіка
18 Листопада 2018, 01:19
Таня Матвіюк ти що геть з глузду з'їхала пропила свій розум і відправ свого пєтюньчика в Польщу бо твої плани зірвуться
18 Листопада 2018, 11:31
дибіл крепко нелітай бо долітаєшся ак той самальот що ти його здай
18 Листопада 2018, 11:48
Мандричка, ти привикла підписуватись трьома прізвищами. Тепер підписалась Матвіюк Таньою. Як біля Стахника будем шини палити, то твій батько голу сраку попече бож всім на дорозі показує. Полікуйтеся всім сімейством
18 Листопада 2018, 20:20
Люди,не реагуйте на припадки двох цих мамочок,ви ж подивіться на їх поведінку, послухайте їх мову і цього досить щоб зробити висновки про розумовий розвиток цих персон! Вони занадто мало мають сірої речовини щоб усвідомити, що їх використовує директорка...Але ніхто не візьме до уваги їх слова, адже багато чиновників після спілкування з ними зробили висновки про розумові задатки цих дам.Шановні батьки та працівники школи, набирайтесь сил для подальших дій,адже не можна опустити руки!Ця справа повинна закінчитись на вашу користь,хоч це не буде легко,але Степанюки не всесильні, в них також є слабкі сторони.Не всі в райраді підтримують директорку,буде позитивне рішення на вашу користь!!!!
18 Листопада 2018, 20:27
Народ однозначно треба радикальніші дії,палатки,шини ,плакати з антиагіатацією партії Батьківщина і телебачення під райраду.Ви бачили як ті два з Батьківщини підпригнули як хтось сказав щоб за цю партію не голосували,а вибори то на носі....
18 Листопада 2018, 21:55
Ти вважаєш, якщо чоловік не очолив рух проти жінки, не кричав перший, щоб її звільнили, не перекривав трасу і не втілив решту ваших тупих ідей, то це він впав нижче плінтуса? От ти особисто вважаєш правильним виступати проти своєї жінки, сприяти її звільненню? Ти так до своєї відносишся?.... Ти думаєш він сидить і чекає щоб його вибрали депутатом знов? Що від цього є якась вигода? Та йому взагалі пофіг вибереш ти його чи ні. Чи ти думаєш депутатам районного рівня зп платять величезну? А нічого, що ті всі гроші він віддає односельчанам як допомогу на лікування і не тільки. Просто не афішує цього. А вони думають, що це партія чи ще там хтось виділяє для них. Жодної гривні з тих грошей він ніколи на себе не використав. І головне: скільки класів ти закінчив? Бо рівень твого письма ледве на 4-класника тягне. Раджу спочатку розуму набратися, а вже потім щось писати. <br/>Чекаю відповіді!
18 Листопада 2018, 22:07
Ні,я думаю ніякий чоловік не буде публічно проти жінки виступати, але нормальний чоловік,побачивши що може підставити і депутатів і партію зганьбити,взяв би за шкуру вдома цю жінку і змусив би написати заяву на звільнення за власним бажанням,тим паче,маючи такі зв'зки прилаштувати її на більш кращу роботу проблем для нього не було б ніяких.Як наслідок-люди задоволені,відсутність розголошення конфлікту,збережена повага громади як до депутата,так і політичної партії,яку він представляє
18 Листопада 2018, 22:51
Ви уявляєте,що то буде,як директорка вернеться в школу (при умові,що її оповідають)!Боюся уявити!Вона ж довго в адекваті не витримає.Відчує безнаказанність і почне проявляти своє нутро в десять разів сильніше.Це ж і до біди недовго!Діти тепер вразливі,не знаєш чого чекати..вчителі нормальні розбіжаться,бо віру в справедливість втратять і почуватимуться беззахисно.Більшість батьків дітей просто заберуть зі школи!!От тоді,як вона перегне палку і &quot;кришу їй зірве&quot;,то діяти якось начальству доведеться,але щоб пізно не було!Дітей шкода..
18 Листопада 2018, 23:58
Ха, давно не читала цих коментів. Нічого нового. Бруд ллється річкою. Працюю 30 років в одному з сіл району. Ніколи не чула ніяких пліток чи то про школу, садок чи ФАП. Щаслива...<br/>Шкода ГРИБУКА. Попав він.Прийдеться звільняти, в нього трудові книжки директорів шкіл.
18 Листопада 2018, 23:58
Ха, давно не читала цих коментів. Нічого нового. Бруд ллється річкою. Працюю 30 років в одному з сіл району. Ніколи не чула ніяких пліток чи то про школу, садок чи ФАП. Щаслива...<br/>Шкода ГРИБУКА. Попав він.Прийдеться звільняти, в нього трудові книжки директорів шкіл.
19 Листопада 2018, 00:21
Ви направду давно не читали інформації про цю ситуацію.Трудові директорів шкіл віднедавна у районній раді
19 Листопада 2018, 00:40
Оксана Гуменюк із Звірова, от не можу зрозуміти , яким боком тебе ця історія чіпляє, ти постиш всі новини по цій справі. Ентузіазму багато в тебе , от і направляй його в потрібне русло.
19 Листопада 2018, 13:10
От ви і справді не маєте ніякого відношення до школи,якщо не знаєте яким боком ця історія чіпляє Оксану Гуменюк!!!
19 Листопада 2018, 13:35
Ківерчани або ті хто підтримує батьків. Допоможіть на завтра зібрати шини біля райради.
19 Листопада 2018, 14:02
На котру годину.?Великі підуть?
19 Листопада 2018, 16:48
вже хочу подивитися на це шоу! :)
19 Листопада 2018, 16:53
На яку годину сесія? На Чегрин вили брати?Не шоу а акція протесту проти брехунів.
19 Листопада 2018, 17:36
Закон України &quot;Про освіту&quot;<br/>Стаття 25. Права і обов’язки засновника закладу освіти<br/>1. Права і обов’язки засновника щодо управління закладом освіти визначаються цим Законом та іншими законами України, установчими документами закладу освіти.<br/>2. Засновник закладу освіти або уповноважена ним особа:<br/>затверджує установчі документи закладу освіти, їх нову редакцію та зміни до них;<br/>укладає строковий трудовий договір (контракт) з керівником закладу освіти, обраним (призначеним) у порядку, встановленому законодавством та установчими документами закладу освіти;<br/>розриває строковий трудовий договір (контракт) з керівником закладу освіти з підстав та у порядку, визначених законодавством та установчими документами закладу освіти.<br/>...<br/>Закон України &quot;Про загальну середню освіту&quot;<br/>Стаття 8. Заклад загальної середньої освіти<br/>2. Заклад загальної середньої освіти діє на підставі статуту, який затверджується засновником або уповноваженим ним органом.<br/>...<br/>Закон України &quot;Про загальну середню освіту&quot;<br/>Стаття 26. Трудові відносини в системі загальної середньої освіти<br/>1. Трудові відносини в системі загальної середньої освіти регулюються законодавством України про працю, Законом України &quot;Про освіту&quot;, цим Законом та іншими нормативно-правовими актами.<br/>2. Керівник закладу загальної середньої освіти призначається на посаду та звільняється з посади рішенням засновника (засновників) закладу або уповноваженого ним (ними) органу.<br/>Керівник державного, комунального закладу загальної середньої освіти призначається на посаду за результатами конкурсного відбору строком на шість років (строком на два роки - для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше) на підставі рішення конкурсної комісії, до складу якої входять представники засновника (засновників), трудового колективу, громадського об’єднання батьків учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти та громадського об’єднання керівників закладів загальної середньої освіти відповідної адміністративно-територіальної одиниці. До участі у роботі комісії з правом дорадчого голосу можуть залучатися представники громадських об’єднань та експерти у сфері загальної середньої освіти.<br/>Одна і та сама особа не може бути керівником відповідного закладу загальної середньої освіти більше ніж два строки підряд (до першого строку включається дворічний строк перебування на посаді керівника закладу загальної середньої освіти, призначеного вперше). Після закінчення другого строку перебування на посаді особа має право брати участь у конкурсі на заміщення вакансії керівника в іншому закладі загальної середньої освіти або продовжити роботу в тому самому закладі на іншій посаді.<br/><br/>У разі надходження до засновника закладу загальної середньої освіти обґрунтованого звернення піклувальної ради або органу самоврядування закладу загальної середньої освіти щодо звільнення керівника цього закладу засновник зобов’язаний розглянути його і прийняти обґрунтоване рішення у найкоротший строк.<br/><br/>Це те, що написано в законах України. А далі те, що в статутах шкіл району.<br/>Засновник школи - Ківерцівська районна рада.<br/>Затверджує статут районна рада сесією. Директора призначає (звільняє) районна рада за поданням відділу освіти РДА, попереднім погодженням голови РДА, з урахуванням думки трудового колективу...
19 Листопада 2018, 17:38
Ще роз'ясню, що установчим документом школи є статут.
19 Листопада 2018, 17:43
Я не маю відношення до освіти ніякого, тому цей дурдом мене бентежить. Скільки це буде продовжуватися. Одна тема - Озеро. Це що одна проблема в районі ? Оксану Г знаю а чого вона переймається так не можу зрозуміти. Якась невтішена чоловіком чи що? То хай заходить на каву!
19 Листопада 2018, 18:32
Бентежити має того,хто має відношення до освіти,не подобається вам тема села Озеро-не читайте і не коментуйте,займіться більш цікавим заняттям,яке принесе вам задоволення!А на рахунок Оксани Г,то можу сказати,що ви далека для неї людина,тому що хто її добре знає,той в курсі чому їй не байдуже це питання.Ви людина, яка справді ніким не втішена,раз із заздрістю зазираєте в чужі сім'ї!!!!
19 Листопада 2018, 18:51
напешіть хто знає коли сесія???
19 Листопада 2018, 18:51
Чи буде завтра сесія?На котру годину?Хочемо приїхати
19 Листопада 2018, 19:18
Втебе є діти?Моя думка що нема.Проблем є багато. Ця влада взагалі нічого безплатно не може рішити.Порозбігались як криси по лікарняних совість лікувати.І ще хотівбе я з тобою зустрітись один на один поспілкуватись на цю тему.Може і в тебе щось заболілобе.<br/>Діти на першому місці а потім все остальне...
19 Листопада 2018, 20:19
ОКСАНУ Г. ВИ НЕЗНАЄТЕ.ЯКБИ ПРИ ВЛАДІ ХОЧАБ20%БУЛО Б ,ТАКИХ ЯК ВОНА ТАКОГО БАРДАКУ БУЛО МЕНЬШЕ. ВОНА ЧЕСНА І СПРАВЕДЛИВА. В НЕЮ Є СВОЯ ДУМКА ІЖИТТЄВА ПОЗИЦІЯ. А ВИ ТРУС , ХОВАЄТЕСЬ ПІД НІКОМ
19 Листопада 2018, 20:29
Певно ти баба а не мужик..І певно колись тобі оксана г якусь правду врізала в очі.Вона це вміє робити.зате чесно шо думає те каже .за очима не говорить.а її тут без неї обсуждати то і не помужськи.знаю і сімью її.гарна родина.а дивиться вона крім свого чоловіка тілько на котів.ти ж слідиш за її сторінкою мав би бачити.а як район тепер про Озеро гуде то шо думав ніхто і писати про те буде?бо ти так схотів?слабацюра схавана під придуманим Олексою
20 Листопада 2018, 02:44
Сесії не буде, батьків кинули під ноги. Ківерчани, дивіться кого в голови отг будете обирати. Дуже прикро, що є такі люди та ще рвуться до влади, Вам пані місце на кухні варити борщі, а не керувати районом. Як ківерчанин, раджу. Ви свою партію підставили на всі сто. Таке враження, що у Вас немає дітей, бо серце материнське сховано дуже далеко.
20 Листопада 2018, 09:48
Хтось дууууууже хоче,щоб батьки втомилися, руки склали і відступили.Великі надії на це покладають.Ну скільки ще по лікарнях будуть відсиджуватися?Для чого тоді у владу лізти було,як від незручних питань тікають?Не здатні на вчинок-пора мандат скласти!За мовчазної згоди і бездіяльності районних депутатів,булінг по відношенню до дітей переріс у булінг по відношенню до усієї громади!Невже,вам,районному керівництву ,отак славитися на всю Україну це норма???Чи ж варта та людина ,щоб так увесь район прогримів??Невже стільки грошей заплачено за ваше мовчання ??Чи це просто позиція ваша така? Агов,районні депутати!Вас люди обрали для чого???
20 Листопада 2018, 10:54
Всі ви батьки.Ви повині зрозуміти нас.Ми вас оберали для чого?Впершу чергу ви маєте слухати свою громаду.Не беріть приклад з того бидлюка який сказав чекали пів року і ще зачекайте.Це не мужик це созданія.Чигрин з Степанюком вже себе показали на всю крайну.Партія задоволена?НЕ робіть дурниць в кожного є діти.
22 Листопада 2018, 23:07
Василь як Василь... Все житя проживе на шутках.Але це вже не шутки, набридає слухати ц ю брехню.То доказів не вистачає то ще щось заболить.Сам був на зборах в школі,які виж самі зробили. Закон толпи за 12 років тебе ще тоді не переконав???Терпіня в лдей закінчилось,або сама піде ,або винесуть тіпа з вашой школи.
22 Листопада 2018, 23:15
ВАСЬКА умнічка. хоть на старість прославеться на всю крайну.Тримайся ще пару каналів осталось.Свати в шоці.
23 Листопада 2018, 00:50
Пушкіна посадили віддуватися.І при репортерах уже й не заперечували,що райрада має повноваження звільнення директора.Вже на Грибка стрілки не переводили.Питання:що озвучувала юристка райради?Куди в Міністерство дзвонила (на відео сесії видно,що і пригадати не можуть одразу)?Це що за непрофесіоналізм?Чи й тепер нас за лохів тримати будете?Не вийде!Згодилися прикривати директора,то тепер чекайте наступні сюрпризи!
23 Листопада 2018, 13:31
А в чому смисл не пускати дітей в школу саме тоді коли директор на курсах? Тобто по факту фізично в школі її нема. Заради сюжету?
23 Листопада 2018, 17:31
Коли вона вийде може на роботу ,забастовка буде ще більша.Сюжет тут ні до чого,хай всі побачать нашу законо послушну владу,що Чигрин закриває тупо на всі докази очі. В цій ситуацій треба ГНАТИ не директоршу, а славнозвісну на весь район брехливу Чигрин Тамару Г. Вона думає що всі заспокояться,та ні навпаки ситуація накалилась і ще більш. а доказів назбиралось ще більш.Ждіть сюрпризів...
23 Листопада 2018, 18:11
дякую за відповідь
28 Листопада 2018, 15:56
Прочитав статю в газеті Вільним шляхом.Оказується що все що тут в коментарях писалося про нашу славнозвісну владу тобто ...Чигрин Тамару... що все це правда.Хто поставив таке чудо правити районом? Невже всі депутати окрім степанюка слипі і не бачать що в них коється в районй?Вам ПІДАРАСАМ народ повірив, проголосував за вас, а ви жопи лижите один одномуМОЛОДЦІ ви ще до цих пір гралися з народом,і ми вам вірили.Все терпіню нема меж.Та брати шини і в ківерці до СУКІ чегрин...ГАНЬБА ГАНЬБА...
29 Листопада 2018, 19:50
Увага!!! Увага!!! Завтра райрада буде вирішувати питання по ситуації в школі с.Озеро. Запрошую усіх небайдужих на 09:30,прийняти участь. Побачимо як влада підтримує народ. Хто може візьміть стару автогуму, сірники знайдуться.
29 Листопада 2018, 20:55
Хочеться вірити,що ще раз через людей НЕ ПЕРЕСТУПЛЯТЬ!!! Терпіння то не вічне...
29 Листопада 2018, 20:58
Ну районні обранці-депутати,покажіть чи ви з народом
30 Листопада 2018, 19:53
Хочемо подяковати нашим депотатам за правильний вибір . Громада задоволена.Справедливість є і буде.
30 Листопада 2018, 20:58
А вчителем вона всеодно буде працювати у вашій школі?
30 Листопада 2018, 23:13
А чи всі ми живемо в громаді по справедливості? Може тепер викличемо телебачення до тих, хто незаконно виозить ліс? Ато чомусь коли везе простий дядько возом патики або учасник АТО, який пройшов пекло, то їх відповідні служби штрафують, Так що тепер злодії начувайтеся,буде і телебачення і перекриття траси,
01 Грудня 2018, 02:41
Зловити з лісом в Степанюка біля воріт на пилорамі і визвати телебачення, як депутат скуплює крадений ліс. От тепер начувайтеся, буде не тільки телебачення
01 Грудня 2018, 03:16
ІДепутат хоч скупляє, а інші крадуть і мають за то групи і безплатні проїзди або в Єгипті розгулюють,Ото крадуть,Злодії злодіями, а носи деруть,,Там біля колишньої школи організували перевалочний пункт, Ой буде телебачення,,,
01 Грудня 2018, 14:17
Ще це питаня не вирішене.Вишневська Басарапчук Літвинчук готуйтеся .Час прийшов до вас,ви пішли проти людей. А народ злопамятний.
01 Грудня 2018, 16:05
Ура!!! Ура! Дякуємо батькі вам, що цю наволоч Свєтку звільнили. Вона ж хвора на голову, як її могли допустити до дітей? Це ж сизофреник. Її треба тримати в клєтці. Іра і Костя вам уважуха. Ми всі разом МОЛОДЦІ!!!
01 Грудня 2018, 17:22
Олексанлрівна та взялаб і ти Василя і злітали десь за кордон на відпочинок .За те бабло що він на тебе потратив можна було б відпочити рік.А нервів потратили ще на більшу суму.Один в полі не воєн, і це закон життя.
01 Грудня 2018, 17:39
Телебачення треба вести на стару школу скільки там лісу лежить хай побачать що кожен день фури відправляє хай по живуть за свої групи що повиробляли а не крадуть ліс і закордон виїжають стахники ждіть телебаченя
01 Грудня 2018, 17:39
Телебачення треба вести на стару школу скільки там лісу лежить хай побачать що кожен день фури відправляє хай по живуть за свої групи що повиробляли а не крадуть ліс і закордон виїжають стахники ждіть телебаченя
01 Грудня 2018, 18:28
Та зірка України тобто теран Світлана Олександрівна має подавати на суд і думає шо виграє. Даже не надійся
01 Грудня 2018, 21:23
Навіщо ти вписуєш в цю ситуацію свій бізнес ?Всі знають хто в тебе працює.Діалог за шкільну був проблему.Ситуація вирішена, громада задоволена рішеням депутатів.Хочеш війни????????????? Значить жди. Ми ждали довго. Питань до ВАСИЛЯ небуло ніколи, а зараз виборці поняли хто він.ВАСИЛЬ схаменись.Подай перший руку людям,і це все забудеться...........А Свєта як педагог отримає кращу роботу.Моя порада Василь слухай односельчан.
01 Грудня 2018, 23:20
А чого ж так забоялися крадії лісу? Всі в селах знають за які заслуги ви так жируєте, А якщо вже так воюємо за справедливість в наших селах, то давайте всі будемо жити по-чесному. А то одні в АТО, а другі наживаються. І чого це ліс тільки ваше багатство? Мабуть та директор менше шкоди принесла, ніж ви завдали збитків. І в якій ще державі можна такими дозами красти і ще й за це отримати пенсію і допомогу? То може все-таки запитаємо в телебачення чи подзвонимо на гарячу лінію,якщо начальство лісове не хоче бачити.бо ж простих трудяг то відразу всі бачать,З
02 Грудня 2018, 00:39
Ох ти Сюрачка й подла нечисть!!!Засралася по самі вуха,вгрузла в своє ж гамно і всіх хочеш туди засунути?Не вийде!!! Твоя сімейка тоже крім школи грішки має,так шо сильно не розпльовуйся ядом, бо скупка краденого лісу карається законом ой як строго,дивись не вгрузни в своє ж гамно знов!!! А то знов прославишся на всю Україну і в мені ще відомий дууууууже цікавий факт твоєі сімейкі,дивись а то і його напишу шоб всі знали
02 Грудня 2018, 02:03
гавнисте село і люди сволочні.
02 Грудня 2018, 15:51
Ми на всі сто згідні з дописувачем за справедпивість. Бо якщо боротися за справедливість то всюди.І чого Стахники так розпереживалися. Буде контроль з боку односельчан кругом.Села давно гудуть про ваші махінації і оборудки.А тепер начувайтеся.І писала це зовсім не Сюричка... А ГРОМАДА.
02 Грудня 2018, 16:18
Як будете боротись за справедливість кругом то про пилораму Сюрика не забудьте!!!
02 Грудня 2018, 18:06
Не реагуйте на випади цієї малохольної сюричкі і малочисельної групи її молорозвинутих, відсталих придурків. Вони намагаються перекласти з хворої голови на здорову і збити людей з теми.Сюрики як завжди, замість вибачатись і бути чемними,поливають всіх брудом.
02 Грудня 2018, 22:31
Про пилораму Сюрика не забудемо. туди ж Іван Стахник ліс сплавляє. А ще не забудемо про медпункт в Гайовому, бо туди медик геть дорогу забула. На виклики не ходить, то навіть елементарну довідку взяти проблема. Звернемося в райраду, в ЦРЛ, на телебачення,перекриємо трасу...
03 Грудня 2018, 00:28
Я житель Луцька прочитав останні коменти і зрозумів, що в селі районний депутат втратив авторитет, за ним люди не підуть, там став авторитетом якийсь Стахник, раз за ним пішло стільки людей. То, видно, депутата жаба задавила. Треба визнавати свої поразки, президентів зніиають і нічого, а то всього навсього директора. І що вона справді така була як пишуть?
03 Грудня 2018, 11:24
Люди добрі незважайте на тих хворих на голову людей тобто Свєту Сюрикову і її хвости, якщо я не помиляюся звати Люда Хом'як з золотими зубами, вона ж як кричала нічого не можна було зрозуміти, що воно кричить слова ковтає справді, як та ІНДИЧКА аж смішно, що їй таке прозвісько дали))) вона ж малорозвинута, тупа, неадикватна видно що в лісі жила і в Маневицькому інституті вчилася якого там не має (це вона так говорила, що там вчилася). А ще Танька Мандрик Паранька що вивчила одне слово ''НАКЛЕП'' на сесії два слова до купи не змогла зв'язати, даже прочитати з листочка, на рахунок макової соломки що вона і її батьки торгували то це всі знають і їй хату купили за мак. соломку. Ходить, як бусель <br/> ''ЧІКАТІЛО''! згідна з прозвиськом на всі 100%І знов, ж тупа як попередня Індичка,а ще в Свєткіній групі є Зоя Бабій, яка обанкротила пошту, що мама всю худобу продала, щоб з боргами розрахуватися. І звільнили її по статті! Ооо я пам'ятаю, як там завжди було стадо мужиків і її чувпли зі всіх сторін хто, як хотів була як поляк каже курва, бля... ь, а зараз '' ЖИРАФА'' пішла проти всіх батьків. Ви Індичка, Чикатіло, Курва вас совість є? Як такими безсердечними можна бути це ж наші діти. Чого ви проти них пішли? Але про, що говорити в одної мізки, як в індика в другої, взагалі їх немає, а третя мізки прогуляла, прокурила, пропила, а саме головне проїб..а. Людоньки робіть висновки!!! Яка Свєтка такі і її шавки.
03 Грудня 2018, 12:47
Зоя Бабій це ж її фамілія була Качмар. Це вона робила на пошті? Якщо вона!!! То була гаряча дівчина. Так, так я пам'ятаю, ох були часи молодості. Бачив її в Ківерцях так змінилася стала, як бабця стара. Ну ви неображайте так людину курвою можна ввічливість Хвойдою.
03 Грудня 2018, 12:53
Непотрібно писати дурниці.Зберіться в лісі і розберіться самі.Весь район вислухав всі аргументи Степанюків. так було дуже смішно.Свєти захист поставлений на жахливій брехні,І це була вся шайка яка була на захесті? Батькам честь ви добилися правди.Хай тепер судеться,ще суд посміється з них. Почула що школа ожела ,що діти прийшли як на свято.Олександрівна змеріться все у вас з чоловіком буде добре.І у вас будуть внуки,що ви розповісте ним? Люди не обсерайте тут один одного,виж самі батьки і це читають діти нажаль.Це моя порада для вас.
03 Грудня 2018, 13:06
Ви говорите, що Стахник-авторитет.А ви знаєте хто це такий? Це Людина з жовтою карточкою, по кличці-божевіл,А карточку заробив крадучи багато, багато,ну дуже багато лісу. І замість тюрми-жовта карточка і пенсія і опікунство. і дитячі і субсидія
03 Грудня 2018, 15:03
Якщо він такий поганий, то чого його підтримало стільки людей, а депутата не підтримали. Щось тут не те. Не сваріться, все перетреться. Головне, щоб був мир
03 Грудня 2018, 16:00
До чого тут Стахник Степанюк.Ви взагалі що пишете?Ваші коментарі та образи проводьте дезь далеко в лісі.Ці люди за наш ліс воюють не один рік.Ніхто за Стахниками не іде.В людей своя позиція до ситуацій в школі.Якби не ділились з начальством то і взагалі нічого не малибе.Лісу вже майже нема , а ікру з маслом жерти хочуть.Стахник не є авторитетом для двох сіл.Просто Свєті треба на комусь злість зігнати, вод та Стахник попав.Жалко хлопця.З всіма людьми вже вона попробувала ,ОБІСРАЛАСЯ на всю державу.А по одинці вона профі, попередні роки це довели всім що позиція Свєти іти всіма неправдами до мети.Повірте з Царя в холопи ох як тяжко переходити,але звикнеш.Як написав дописувач що в школі свято.Як можна було батькам терпіти та дивитися стільки років на цей беспрідєл це шок.А тепер маємо те що маємо.
03 Грудня 2018, 17:14
Я так зрозумів що написано про команду Свєти,це що шутка?Чи хтозь просто паклюжить йх?А вчительки які за Свєту що тоже не дружать з головою? З такою командою тільки на вибори в ОТГ. Ото направлять.
03 Грудня 2018, 17:45
2 дні в мене не було інтернету на вихідних, заходжу сюди, а тут какашками закидали кого тільки можна. А чому суть товаріщі? Тема звільнити директора, так? Звільнили. Здавалося б, ну все, добилися чого хотіли - живіть щасливо святкуйте, гуляйте, йдіть на всі три сторони. До чого це обсирання? При чому тут всі ці люди? То можливо шкільний скандал був лише зацепкою? Хто може пояснити ( бажано грамотно)?
03 Грудня 2018, 20:42
Її дочка працює в Озері вчителем музики. От так її обходить ця історія. Вочевидь її капець як ображали ту дочку Лесю, так як і всіх решту сказочніків. От і постить всі новини по цій темі, то ж певно її дочку там ображає тиран впродавж 14 років ахахаха))))
03 Грудня 2018, 21:22
Народ,як мене тішить те,що Сюричка казиться,бруду на всіх виливає тоннами,але то таке,всі хто її знає ,той не здивується,так як нутро в неї гниле ,навіть цікаво мені було б хоча б краєчком ока заглянути,що вона виробляє в хаті,мабуть стіни трясуться,гамно з рота виливається рікою,високоморальність зашкалює,шавки отримали команду фас і швиденько активізувались і інтернеті.Звертаюсь до Сюричкі і її всіх захисниць-потіште мене знову,а то життя таке нудне,от тільки зайду читати ваші брудні коментарі-аж життя стає яскравішим та веселішим і настрій моментально покращується.Я надіюсь,що ви зрозуміли мене і не зупинитесь коментувати))))))
03 Грудня 2018, 21:53
думаєш вчителькою лишишся ?не вийде.ми почекаємо
03 Грудня 2018, 22:07
НЄ вчителькою для неї бути надто принизливо ,вона ж дама голубих кровєй.Знов зникла бо до судів готовиться поновлюватись буде всіх адвокатів на ноги піднімає директором сильно бути хоче.
03 Грудня 2018, 22:14
Вас що всіх після звільненя деректорши прорвало?Чи ще з пятниці празнуєте?Ало народ проснітся,це не арена бою.Не топіться в власній злісті ще не далеко до дна осталось.А то можна подумати що Свєтці в дурку пора та ще два села здоріло.Схаменітся місця всім не хватить.Вже люди серіали не дивляться,а спостерігають за цими коментами.Народ або пишіть щозь в тему ,або непишіть взагалі.Да тут серіал про це в се можна знімати,акторів хватить.Да ще і бабла накосим не мало.
03 Грудня 2018, 22:16
А що ще гроші не всі потратила?Як суд відновить,то думаєш пустимо в школу?
03 Грудня 2018, 22:26
Дибіли, вам цілого світу багато, а половини замало. Будьте обачні бо власною жовчю вдавитесь.
03 Грудня 2018, 22:51
Індик диндик ходить та ходить<br/>За собою Чікатіло водить та водить<br/>А за Чікатіло Курва ходить та ходить<br/>І Козу Свєтку водить та водить. Бляха зоопарк!
04 Грудня 2018, 22:38
Шановні коментатори 07.12.18р відбудеться перевірка реальних назв коментарів по ІР-адресі і соц мережах.ВИНИХ ПРИТЯГНЕМО ДО КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДІЛЬНОСТІ!!!!!!!!
05 Грудня 2018, 00:42
І перевірки нетреба і так шакалів вже власна жовч душить
05 Грудня 2018, 10:22
Цікавенька адміністрація... Той, хто писав це фейкове повідомлення нібито від імені адміністратора видання, хай спершу вивчить український правопис. А тоді вже може залякувати дописувачів. Можливо, хтось і &quot;поведеться&quot;
05 Грудня 2018, 13:18
А ви бачили хоч одну статтю цієї редакції без помилок? Я особисто пишу в коментарях про їх помилки, тільки вони їх швидко видаляють і редагують текст. Не важливо хто це написав, але однозначно правильно зробив.
05 Грудня 2018, 13:36
Як міськова навчила так і пишем.Діло взагалі не науці ,а в людяностті насам перед.
06 Грудня 2018, 12:14
&quot;Добра, хороша, приємна, здатна зрадити любого, бо слабка і любить лише себе і свій комфорт&quot;. Ось характеристика директорських підлабузників-вчителів. Ні, не Литвинчук, хоча ця теж любить лише себе і свій комфорт. Вона була і є спрямовуючою силою, &quot;першою вчителькою&quot; Степанюк Світлани.
10 Грудня 2018, 16:34
Вод і казці кінець.Хто це все прочитав ,ну висновок зробідь самі.
16 Грудня 2018, 23:24
ТА ні це ще не кінець.Наших дітей дальше хоче мучити.Бо це вже вчаням не назвеш.
17 Грудня 2018, 13:25
Твоїх дітей вона що якось образила в четвер чи як? Навчанням не назвеш? А що для тебе навчання?
17 Грудня 2018, 16:47
Коли діти бояться іти до школи це навчання?Що такі брихухи можуть навчити діей?Приведіть до школи колишніх випускників за останні роки.Хай вони розкажуть про ваше навчання.
17 Грудня 2018, 17:17
А й справді Світлана Олександрівна всього пару днів не в ролі директора, а спеціалісти з вологого прибирання і котлетоліплення уже розучилися вітатися з людьми. То може їх відправити на уроки в 1 клас, там якраз вчать вітатися. А може то в.о. так навчила не вітатися? Дуже гарний приклад для дітей. Молодці.
17 Грудня 2018, 17:20
Так ти, громадо, і не відповідаєш як саме твоїх дітей образила чи замучила Степанюк в четвер, коли вона була у ролі вчителя. Видно нема аргументів. А з приводу того, що діти бояться до школи йти я тобі відповім - хто ж не боїться йти до школи, коли не вивчив уроки (це я конкретно про вірш у 6 класі)? Всі боялися - отримати 2-йку))))) Так що не нагнітай.
18 Грудня 2018, 13:53
Адміністрція!!! Чому не дотримуєтесь слова? Країна має знати своїх героїв, що сховались за ніками
18 Грудня 2018, 16:45
Адміністрацієї може підписатися хто завгодно, а народ примітивний взяв і повірив
18 Грудня 2018, 21:10
Що хотіти від техперсоналу,якщо сама педагог з великої літери,прийшовши до школи в новому статусі,не вітається з учнями?
19 Грудня 2018, 12:28
Здається ти щось плутаєш. По етикету і по всіх нормах вітається першим той, хто молодший.
19 Грудня 2018, 19:19
Так нічого я не плутаю,діти до&quot; вчителя року&quot;,тобто Степанюк ,вітаються першими,за всіма правилами етикету,але ж вона не зовсім вихована,суне танком повз них мовчки! І,скажіть мені,будь ласка,хто дає дітям життєвий приклад: вчитель чи техперсонал( який вітається з нею,за всіма правилами етикету)?
21 Грудня 2018, 15:04
Олександрівна ідіть до дому.Хватить ходити в цю школу, для вас двері зачинені на завжди.Не потрібно нервувати собою колектив.Ви заслуговуєте на кращу роботу,но не в освіті.Повірте після виборів в ОТГ ситуація для вас буде ще гірша.Моя порада побережи здоровя та нерви своєй родини.
21 Грудня 2018, 18:04
до чого тут родина?
21 Грудня 2018, 23:31
Щось я не зрозуміла,лишилася директор вчителем в цій школі,чи ні?Веде вона уроки в дітей?Бо читаю,що в школу ходить
22 Грудня 2018, 13:09
В матері на першу чергу мають стояти інтереси дітей та чоловіка.А в тебе Свєта все навборот.Начудила так що скоро плювати будуть в твою сторону.Не спонукай людей до більш радекальних дій, бо винесуть вперед ногами,а вкращому випадку попадеш в дурку.
22 Грудня 2018, 13:58
Що таке &quot;навборот, &quot;радекальних&quot;, &quot;вкращому&quot;? Цей коментар написаний сербською, молдавською чи якою мовою? Якийсь набір букв, а не слова.<br/><br/>Ніхто нікому не повинен вказувати які мають бути в кого інтереси &quot;на першу чергу&quot;! Якщо ти так вважаєш, як пишеш в попередньому коментарі, то твій соціальний статус уже всім зрозумілий.
23 Грудня 2018, 14:51
Народ голосуєм за кандидата в депутати в ОТГ с. Озеро Вишневський Петро.В. наш герой роздає по 200 гр.хто проголосує ЗА. Звертатися в магазин 1+1. богалтерія там.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024