День молоді без молоді: активні ківерчани про святкування у Ківерцях

26 Червня 2018, 11:00
9634

Талановита і активна молодь Ківерець звертається до владників з проханням дослухатися до їхніх проблем.

Про це вони написали у спільному блозі.

(Текст подано без змін)

Таке враження, що у нас робиться все для галочки... День молоді...  Урочистості у стилі рядянщини: виходять заступник РДА, заступник райради та міський голова!  «Типу» нагородження кращих. Цікаво нагороджує лише мер: номінації фізрук садочку номер один, два працівника апарату міської ради, маму яка нагородила трійню!

Агов! Хто складає списки? Які критерії? Може, ви свята переплутали?! Просто шок!

Далі всі практично «театральні виставки», показухи проводили дитячі державні установи, стандартно для діток! А де ж заходи для Молоді?! У РДА є відділ цілий, чи покидатись фарбою і крутанути кіно це все на що ви спроможні?!

На сцені, в житті, а ЗМІ, всі говорять молодь – це майбутнє! Помиляєтесь, шановні! Ми є сьогодні і хочемо вже!

Тому й так живемо: багато пафосу – сприяння нульове, або його потрібно виклянчити! Соромно...

Чи знає місцева влада , хто реально працює з молоддю? Хто працює безкоштовно та вкладає власні кошти у свої заходи? А те що у місці є сертифіковані молодіжні працівники? 

Озюк Микола – людина яка створила Асоціацію Дворового Футболу Волині та 6 років працює! Не перелічити молоді, яка брала та бере  участь у його турнірах! 

«А хто я такий? Я не в YouthActive! Що я зробив для міста за 6 років діяльності асоціації? Хто завіз збірну та виграв  Всеукраїнський турнір? Я не отримую за це кошти, я працюю задля власного задоволення! Але колись воно все зміниться...»

10

 

Дем'янчук Анастасія та Оліферчук Олеся – креативні дівчата, які зібрали  музикантів міста та створили колектив «Досконалі незнайомці»! Колектив за місяць свого існування одразу виступив на концерті до Дня Незалежності України! Дівчата за власний кошт провели «Музичний вечір для молоді міста» та інтелектуальну гру «Що?Де? Коли?», яку хочуть зробити сезонною!

На секундочку, дівчата студентки-медики! Які навчаються в Чернівцях та Києві! Їм ніхто не оплачує дорогу, коли вони приїжають, щоб провести власні заходи! 

«Так, можливо робота зроблена невелика за рік нашої спільної діяльності, але ми робимо хоча б щось! У нас вже є свій план заходів, звичайно, якби ми сиділи на одному місці і займались дурницями, то у нас було б більше часу на власні заходи, але ми навчаємося, навчаємося на лікарів! Я не ходжу і не розповідаю всім , що немає грошей, що я так втомилась, я працюю в своє задоволення! Я працюю за ДЯКУЮ, за ПОСМІШКИ!»

6

 

Вадим Харчук – талановитий хлопець, який створив власний гурт, який пише власну музику та тексти пісень. Денисюк Анастасія та Староверський Юрій –креативна молодь, які працюють бо їм це цікаво! 

4

 

Настя провела сім кінопереглядів від початку нового року, усіх присутніх, під час перегляду, вона пригощала чаєм, кавою та печивом. Юра  талановитий бітбоксер, який входить до складу колективу «Досконалі незнайомці», він вирішив розвивати бітбокс у місті, тому започаткував суботні заняття, де він вчитиме усіх охочих! Цілком безкоштовно!

«Багато з людей ставляться до бітбоксу несерйозно через незнання. Повинно бути навпаки. Я хотів би, щоб кожен мав змогу спробувати  себе в цьому, переконатися, що він теж може робити речі, які на перший погляд нереальні. В першу чергу ціль моїх уроків, майстеркласів – це ознайомлення людей з бітбоксом та допомога в розвитку тим, кого це зацікавило. Я хочу ділитися своїм досвідом та вмінням з іншими і поповнювати наше бітбокс ком'юніті новими людьми. Це все безкоштовно . Така наша сутність  допомагати один одному. Неважливо, чи в розвитку, чи в житті. Бітбоксери  це сім'я! І це не порожні слова».

3

 

P.S. Шановна владо! У нас є безліч талантів! У нас є талановиті співаки, музиканти, танцівники, ведучі, жартівники! Ви навіть не уявляєте собі скільки їх! Чому ми святкуємо День молоді без МОЛОДІ? Хтось питав їхньої думки? Чого хоче молодь, а не Ви!? Нам не потрібні ваші грамоти, ми  ж навіть їх і не заслужили... Це крик душі МОЛОДІ, яка працює не для ГРОШЕЙ, а для ЛЮДЕЙ!

Коментарі
26 Червня 2018, 15:45
А що робить в міській Раді заступник ПОЛІЩУК- дороги ремонтує, комуналка, житловий фонд, благоустрій? <br/> Зінчука бачили всюди-біля кожного будинку, в кожному дворі-Поліщук тільки приймає гостей і ....................
26 Червня 2018, 15:46
Як все вірно сказано.
26 Червня 2018, 17:40
МОЛОДЦІ!Все правильно висловлено! Влада для ЛЮДЕЙ!
26 Червня 2018, 17:48
Чергове вітання для Жгутова та Поліщук, ви дійсно бездарі заважаєте працювати молоді, не говорячи про підтримку!
26 Червня 2018, 18:20
Дуже класно висловилась молодь. Вже давно потрібно все змінити.
26 Червня 2018, 19:28
Так будуть скоро вибори! Все можна змінити! Чи молодь як завжди проігнорує і прийдуть ті ж самі, як на вибори так і до влади? Все у ваших руках, голосах і потім не скигліть.
26 Червня 2018, 20:48
Ну цирк щипіто, котрий відбувається у Ківерцівський владі не змінюється, раніше майданчики закривали, хоч до початку красиво піаритись, а скільки Тивер корисного для міста зробив!? Ніхто не цінить !! Ганьба Владі ! Респект Тананайському, Озюку та усім активістам котрі працюють!!!
26 Червня 2018, 21:34
Прочитавши статтю, ще раз зробила собі висновки: &quot;Вміємо не пропонувати, а КРИТИКУВАТИ&quot;.<br/>Зі слів &quot; Урочистості у стилі радянщини&quot;- що власне, ВАМ- Автор, не подобається в організації заходу? Де пропозиції, поради!? пропонуйте, що змінити? Агов!!! Активна Молодь!!! Внесіть свою організацію!!! Нема ідей..., &quot;запозичте&quot; від сусідів, Ви ж того хочете!!!!( Але пам'ятайте, &quot;сусіди&quot;- владу не критикують!!!!) На критику спроможні, а ДЕ ВАШІ дії? До чого ж ця критика? Автор- я бачу ВИ дуже добре володієте місцевою інформацією, то чому ж ВИ не звернулися з офіційною ініціативою, на даний час їх є зареєстровано лише 3? А де ж Ви- Молодь? - на громадських слуханнях. То прийдіть, щоб і ВАС почули!!! Це ж треба промоніторили всі &quot;Показухи&quot;, які проводили державні установи? Шановні, де ВИ є сьогодні і що ВИ хочете вже? Керувати містом- це не легко...А що особисто ВИ - Автор, зробили для міста?Написали статтю? Чи це просто образа, що ВАС у День молоді - не згадали?Просто нема слів....просто-оце ШОК!!! Майбутнє не за критикою, МОЛОДЬ!!!! А у ваших діях!!!! Майте повагу до керівників ВЛАДИ!!! А що зроблено для міста, критикуючи владу, краще послухайте звіт керівника онлайн!!!Є в суспільному житті міста більш важливіші питання!!!
26 Червня 2018, 23:40
*Ківерчанка* Гарний спіч Ольга Володимирівна)вмієте )
27 Червня 2018, 00:21
&quot;Ківерчанин&quot;Перепрошую, я не Ольга Володимирівна!!!!
27 Червня 2018, 00:21
&quot;Ківерчанин&quot;Перепрошую, я не Ольга Володимирівна!!!!
27 Червня 2018, 00:52
Про який звіт пані &quot;Ківерчанка&quot; ви пишете? Той &quot;звіт &quot; видно на вулицях міста...І ще , хлопці й дівчата про яких ідеться в статті я так розумію не працюють на владних посадах і неотримують зарплату і з яких це пір заборонено критикувати владу? З вашого опусу видно що ви чиновниця з голови до ніг!!!!
27 Червня 2018, 11:20
Поліщук-бездарне керівництво,крім піару-нічого, пише про молодь з пропозиціями, а ти зібрала хоч раз нас підприємців, молоді громадські організації, організувала зустрічі, катаєшся на крутій машині-невідомо хто тобі її подарував чи заробила на ремонтах наших вулицях ??????????? Ганьба вийди хоч раз до людей, організуй зустрічі бо прийдуть до тебе -буде пізно, піди гарно не сором себе і місто.
27 Червня 2018, 14:31
під ніком ківерчанка писала коментарі фізкультурник днз яка і отримала нагороду від мера
27 Червня 2018, 20:44
Розслабтеся. Таненайський і Озюк не &quot;герої Ківерець&quot;. Вони займаються футболом і туризмом бо є Дейна спонсор, який дає гроші на це, а вони їх вдало мутять собі. При чому, їм і міська влада, і адміністрація теж допомагають, а вони не дякують, а ще й &quot;обсирають&quot;. А Таненайський хоче бути мером, тому і піар!!!
28 Червня 2018, 02:13
Свідома, перепрошую а в чому суть ваших слів про відмивання Озюком грошей?<br/>На скільки мені відомо всі гроші йдуть на турніри. Перепрошую, але якщо не знаєте, що до чого то не потрібно пхати свої п'ять копійок туди куди не варто)
28 Червня 2018, 02:24
Свідома, по-перше не Таненайський, а Тананайський, по-друге ваша думка некоректна (P. S. приємно,що Озюк без помилок написано). Всім гарного дня/вечора!
28 Червня 2018, 02:25
А ялинку Поліщук вже знайшла? Буде снігуронькою - заставимо і одягнемо так само як минула ялинка була , адже запевнили що нову будуть шукати завчасно, ото буде гарно, тільки кого візьме собі в Діда Мороза? Готуйся ОЛЯ готуйся
28 Червня 2018, 02:30
5 копійок-писала з телефону, він і поправив мені прізвище, я думаю суті не міняє, все зрозуміло. Якби я не знала про мутки Озюка, то б не писала. Циган - що я знаю, те і пишу! Просто так не буду на людину намовляти!
28 Червня 2018, 02:40
Доброго вечора, приємно, що моя скромна постать гідна уваги, щиро радий буду почути про &quot;мутки Озюка&quot; при зустрічі, або по телефону, радий спілкуванню ) змінимо місто на краще разом! І справп геть не у прізвищах, а у справах, я сміливо готовий подивитися у очі будь кому ! Чекаю зустрічі
28 Червня 2018, 02:42
Свідома, звідки така точна інформація? Як можна знати про дії людини, не знаючи досконало людину? З упевненістю стверджую,що це банальні чутки. До того ж результати праці Озюка і Тананайського помітні. Тому говорити таке з вашої сторони це не дуже красиво. Всім добра!
28 Червня 2018, 02:44
Свідома, скажіть будь ласка, якщо вже пішло на те, звідки така інформація? Брали участь у відмиванні? Чи бачили, зловили на гарячому? Просвітіть будь ласка)
28 Червня 2018, 02:45
Свідома, скажіть будь ласка, якщо вже пішло на те, звідки така інформація? Брали участь у відмиванні? Чи бачили, зловили на гарячому? Просвітіть будь ласка)
28 Червня 2018, 02:46
Свідома, скажіть будь ласка, якщо вже пішло на те, звідки така інформація? Брали участь у відмиванні? Чи бачили, зловили на гарячому? Просвітіть будь ласка)
28 Червня 2018, 02:47
Справу по розвитку асоціації дворового футболу Волині видно відразу, люди гідно працюють, а ви розводите полеміку! Тивеорці молодці, гідно представляють місто! Активної молоді вистачає, агов Владо, просинайтесь, а не пишіть банальні коментарі!
28 Червня 2018, 19:46
Питання стоїть про організацію дозвіль, а контроль повинна робити Поліщук. Пишемо про Озюка, а де пропали гроші яку виділяв Палиця для організації культурних заходів-контроль робила Поліщук,от і відповідь де взялася машина, побудований новий будинок , це що за зарплату яку вона отримує в міській Раді?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024