У Ківерцях відзначили День Конституції

28 Червня 2018, 16:40
1783

З нагоди 22-ї річниці Конституції України 27 червня в районному центрі біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулися урочистості.

Про це йдеться на сайті РДА.

Захід розпочався покладанням квітів до пам’ятника Кобзареві та виконанням Державного Гімну.

З державним святом учасників урочистостей привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Юліан Таранчук, голова районної ради Василь Хмілевський та міський голова Володимир Жгутов.

«Ми живемо в історичний час змін та реформ, метою яких є побудова правової, демократичної, європейської країни з високим рівнем життя її громадян. Тож нехай у цей урочистий день повсюди міцніє почуття гордості за нашу Україну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Бажаю добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім землякам і особливо нашим бійцям, які зараз зі зброєю в руках боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини», – сказав Юліан Віталійович вітаю зі святом краян.

Після привітань керівники району вручили Почесну грамоту районної ради та районної державної адміністрації волонтеру, священику-капелану, настоятелю Свято-Миколаївського храму села Журавичі Степану Савчуку.

Святкову атмосферу заходу доповнили артисти районного будинку культури імені Михайла Ковальова.

По завершенню урочистостей,  усіх охочих запросили до районної бібліотеки аби переглянути тематичну виставку та фільм про історію прийняття Конституції України. Шанувати та дотримуватися Основного Закону нашої держави обов’язок кожного її громадянина!

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024