Ківерці: слідчі з'ясовують обставини ДТП, в якій постраждала велосипедистка

02 Липня 2018, 14:00
2967

Ківерцівські поліціянти проводять слідство по справі ДТП, в якій постраждала велосипедистка.

Про це йдеться на сайті Єдиного реєстру судових рішень.

Так, 21 червня, до слідчого судді Ківерцівського районного суду звернувся слідчий СВ Ківерцівського ВП ГУНП з клопотанням про призначення інженерно-транспортної експертизи обставин та механізму ДТП.

Нагадаємо, що 22 травня 2018 року близько 8 години, водій, рухаючись по автомобільній дорозі, що в місті Ківерці, по вулиці Незалежності, а саме поблизу будинку №7,обганяючи іншу автівку, виїхав на зустрічну смугу руху, де  зіткнувся з велосипедисткою.

Унасдіок цього остання отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до КЗ «Ківерцівське РТМО» з діагнозом політравма.

Під час досудового розслідування правоохоронці не змогли  встановили обставити та механізм автопригоди, адже для цього необхідні спеціальні знання. Саме тому слідчий попросив призначити інженерно-транспортну експертизу. 

Це клопотання суд задовольнив. Після експертизи стане зрозумілим, як з технічної точки зору та до яких вимог Правил дорожнього руху України повинні були діяти водії автомобілів в даній дорожній ситуації та чи могли запобігти зіткненню. 



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39