Дворовий футбол у Ківерцях: спортсмени перетнули екватор чемпіонату

17 Липня 2018, 15:00
1972

На вихідних на міському стадіоні, що у Ківерцях, проходив черговий тур «Дворової ліги».

Услід за дорослими командами на футбольну арену вийшли юнаки (U-16), – розповідає Район.Ківерці голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк.

Очільник асоціації каже, що до змагань долучилися колективи з усіє області, зокрема, крім Ківерцівських команд участь в турнірах взяли команди з міста Рожище та колектив з Радомишля.

«Змагання відбуваються за форматом ліги – у два кола. Таким чином інтрига змагань зберігатиметься до останнього туру. Після зіграних чотирьох поєдинків лідирує команда «Альянс» (Рожище), на другому місці колектив «Колос» (Ківерці), а на третьому – розмістився досить амбітний колектив «Street Athletes» (Ківерці)», – зазначає Микола.

Однанк, голова АДФ впевнений, усі цікаві поєдинки ще попереду. Наступний тур юнаки зіграють 28 липня. Також інтрига зберігаються і у дорослих змаганнях. Практично усі команди мають реальні шанси поборотися за нагороди. Після відіграних чотирьох поєдинків, з десятьма заліковими пунктами лідерує команда «Феміда Юнайтед», друге місце займає «ВестСайд», а на третьому місці розмістилась команда «Жидичин».

«Зазначимо, що уже на цих вихідних футбольна громадськість дізнається ім’я нового переможця “Дворової ліги”. Закликаємо долучатися до “гри мільйонів” та підтримувати здоровий спосіб життя! Очікуємо усіх прихильників футболу на поєдинках під егідою АДФ Волині! Приходьте підтримати ваші улюблені команди!», – закликає Микола Озюк.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024