Гостей із трьох областей приймала Цуманська ОТГ

19 Липня 2018, 12:00
1751

Цуманська об’єднана територіальна громада приймала гостей із Сумської, Чернігівської та Дніпропетровської областей.

Для спілкування та обміну досвідом до громади 17 липня завітали близько 30 осіб, – пише на сторінці Ківерцівського нацпарку «Цуманська пуща». 

Одним із пунктів програми було знайомство із Ківерцівським національним природним парком «Цуманська пуща». Гарною точкою для розповіді стало наше улюблене джерело в село Грем’яче на річці Путилівка, у якому б’є мінеральна вода.

 


 

Для гостей виступили: голова Цуманської ОТГ Анатолій Дорошук, директор Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» Ігор Квач та заступник начальника відділу Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» Юлія Грицюк. Вони розповіли про цінність територій природних заповідних фондів у кожній громаді, співпрацю між парком та ОТГ, про розвиток рекреацій у громадах.

Цікавинкою для гостей стало представлення водного маршруту «По річці Путилівка», який цьогоріч двічі прочищався у плідній співпраці працівників парку та представників громади. Маршрут є дуже мальовничим і перспективним для розвитку активного туризму в Цуманській ОТГ.

 

 

Гості спробували джерельну воду та відзначили гарні її смакові властивості. Також спільно із працівниками парку відвідали нову екологічну стежку біля відпочинкового комплексу «Явір», що на трасі Київ-Луцьк.

 


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024