У Ківерцях створять молодіжну раду

20 Липня 2018, 15:00
1712

У вівторок, 17 липня, заступниця голови райдержадміністрації Яна Церкевич провела зустріч із молодими, активними жителями Ківерцівщини, участь у якій взяли керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, відповідальні за роботу з молоддю в районі.

Темою розмови стало обговорення перспективи утворення районної молодіжної ради, – йдеться на сайті РДА.

«Молодіжна політика району не можлива без участі молоді. Впевнена, у нашому районі дуже багато молодих, талановитих, ініціативних, амбіційних людей, які переповнені цікавими, креативними та корисними ідеями. Думаю, потрібно об’єднати цих людей, дати їм можливість більше спілкуватися між собою, з органами влади, підтримати та допомогти реалізувати їхні задуми. Задля цього плануємо утворити молодіжну раду», – зазначила Яна Церкевич

У планах – залучення молоді району до активного громадського життя, волонтерського руху, створення умов для реалізації проектів, розроблених молодими людьми, творчого та інтелектуального розвитку молоді, формування та популяризація здорового способу життя та багато іншого.

 

 

Учасники зустрічі висловили свої пропозиції та запланували проведення зборів для створення молодіжної ради на початок вересня поточного року. До того часу  приймаються заявки та думки молодих і активних людей щодо напрямків діяльності майбутньої молодіжної ради, акцій, заходів, проектів, які б хотілося реалізувати.  

До участі запрошуються жителі району від 14 років, представники молодіжних громадських організацій, рухів, навчальних закладів, творчих, спортивних організацій та установ, метою діяльності, яких є сприяння становленню молоді.

Долучайтеся до створення молодіжної ради!

Контактні особи:

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024