Ківерчанка виготовляє аромасвічки на власній кухні

25 Лютого 2018, 14:44
4987

Креативна ківерчанка в домашніх умовах виготовляє оригінальні ароматичні свічки.

Свою творчість Оксана Супоровська з міста Ківерці розпочала нещодавно та несподівано навіть для себе. Усе почалося з хорошої сімейної традиції.

Адже жодне свято в родині Оксани не проходить без запалювання свічок. Цей Новий Рік також не став винятком, і перед святами жінка вирушила на пошуки аромасвічок.

«Перед новорічними святами ми шукали в магазинах міста гарні, оригінальні свічки для вечері, але, на жаль, вибору великого так і не було.Тому і прийшла ідея створити їх самій, та ще й на власний смак», – згадує пані Оксана.

Жінка зізнається, найбільше на таке цікаве захоплення її наштовхнув синочок. Саме він дуже любить запалювати свічки з будь-якого приводу.

«Ми вдома дуже часто любимо запалювати свічки,на свято і на будень, на звичайну вечерю і просто так – для настрою. Найбільше в таких романтичних вечерях вбачав позитив син Матвій, він і став моїм стимулом для виготовлення аромасвічок» – розповідає майстриня.

В своїй домашній колекції жінка має свічки з найрізноманітнішими запахами. Каже, вже створювала вироби з ароматом м' яти ,ванілі, цитрусів, полуниці, шоколаду, лаванди, евкаліпту. Однак, не тільки приємний запах прикрашає її творіння. Свої свічки пані Оксана оздоблює декоративними елементами, засушеними фруктами та навіть фотографіями.

Жінка зізнається, першими «дегустаторами» її свічкової творчості стали друзі та колеги. Саме вони і підштовхнули на продовження справи. Свої вироби майстриня створює перш за все для себе. Однак, з радістю виготовить свічки всім охочим. Запевняє, ароматичні свічки можуть стати чудовим подарунком та вдало доповнять романтичний вечір чи інше свято.

«Це чудовий, ексклюзивний подарунок для будь-якої події, який принесе не лише позитивний настрій,але й буде неочікуваним сюрпризом», – каже Оксана.

В майбутньому жінка мріє відкрити невеличку майстерню, де й буде займатися улюбленою справою. 

«Поки моя майстерня – це моя кухня. Але кожна людина повинна прагнути до кращого, розвиватись та вдосконалюватись. Поставте собі ціль і мету, прикладіть максимум зусиль і ваша справа матиме шанс на успіх».

5

3

3

3

6

4

 

Коментарі
28 Лютого 2018, 09:50
Краще купити церковну
07 Березня 2018, 00:16
Так,як ківерчук відзивався про Миколу Музичука(я не знаю його,але як він пише толком,що знає його як керманича районного центру зайнятості,що людина на своєму місці),то абсолютно те саме можу сказати про Оксану Супоровську,очевидь нарешті найшла себе в усіх сенсах без винятків,бо,як вчитель-вибачайте,коли дитина відповідає по вивченому параграфу і вже має оцінку відповівши по навчальному плану і тут ті вищі 10,11,12-балів,які передбачають в том числі на додаткові запитання відповіді,плюс те що передбачено міносвіти бали за особисту ініціативу,власну думку і вираження свого бачення і людина відповідає так філософськи про виникнення біологічного-життя що весь клас завмерши слухає виступ всі 5-хв,і сівши їй аплодують інші учні бо це того варто,а ви з цим незгідні і саме головне нагадую оцінка вже є виступ оцінено,а ви як не вчитель,а впрямом смислі Учілка гламурна занижаєте і то очень круто бали бо де ж вона чи він учень,не погодились з вами,ба більше сміли заявити власну думку(знову ж таки нагадую згідно з постановою Міносвіти вищі бали за власну думку в том числі)і цим заперечити вам і ви відчуваючи моральну слабкість нічого краще не придумуєте,як зарізати на балах,а ще люди хто не знає,в кінці навчального семестру охати й ахати,які ж в них оцінки в табелях-дійсно і звідки ж вони,учні самі намалювали і штампи поставили!Так шо дивіться вельми нешановна пані оксано,долг платіжом,як то кажеться красєн-ато дивись,літальний ісход!Роби ксюха лучш свічки,і невертайсь більш в школу,чуєш,щире тобі людське побажання,не травмуй дітей і собі приключенія на свій зад не шукай-Окай!а да і аромосвічки тоже-роби,хай хоч парафін страдає,аніж дітям мозгі плавитимеш!
03 Квітня 2018, 10:02
МОЛОДЕЦЬ!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024