Архів новин за 29 Червня 2022

23:06
Журналісти Район.in.ua збирають актуальну інформацію з офіційних джерел про розвиток подій щодо війни росії проти України.
23:06
Видання Район.in.ua збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на повномасштабне вторгнення росії в Україну.
22:06
У Луцьку 30 червня в «Адреналін-Сіті» відбудеться безкоштовне навчання «Тактична медицина та бойова підготовка»
17:06
Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко оглянув навчальні заклади Луцька, які мають можливість з 1 вересня розпочати навчальний процес в офлайн-режимі.
17:06
На подвір'ї бібліотеки села Мощаниця Олицької громади відбувся конкурс малюнків на асфальті «Хай завжди буде сонце. Хай завжди буде мир». Діти намалювали чудові малюнки про мир та Україну, національну символіку, квіти, птахів, сонце тощо.
17:06
У рамках проєкту «Ciconia-Ukraina» за підтримки Фонду «Ciconia» (Князівство Ліхтенштейн) працівники Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» здійснили польовий виїзд на територію парку та окільцювали пташенят лелеки чорного
16:06
У стінах гімназії №5 міста Ківерці однойменної громади відбувся випускний вечір: дев'ятикласники отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту.
16:06
Фотографка-початківиця Катерина з селища Олика однойменної громади поділилася власними світлинами вечірніх краєвидів рідної місцини.
15:06
У Луцьку розпочали благодійний аукціон за онлайн-зустріч з співзасновником і актором театру «ГаРмИдЕр» Павлом Порицьким.
15:06
Як убезпечитися від кризи? Які алгоритми дій під час кризи? Навіщо потрібна «репутаційна подушка» і як вона працює? Про це ківерцівські активісти зможуть дізнатися на вебінарі «Антикризова комунікація».
14:06
Працівники Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» здійснили обстеження Лопатенського природоохоронного науково-дослідного відділення.
14:06
Маніпуляції та фейки про польсько-українські відносини є однією із ключових складових російської пропаганди
12:06
Працівники групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення здійснили виїзд у селище Цумань однойменної громади та витягли з водойми 26-річного чоловіка, який втонув.
12:06
Роспропаганда поширила новий фейк про нацистське минуле діда президента Польщі Анджея Дуди.
11:06
Пропонуємо переглянути актуальний курс валют у Ківерцях.
10:06
В Україні дозволили одночасно вводити вакцини проти COVID-19 та вакцини проти інших інфекційних хвороб дітям від 12 років та дорослим
09:06
У порівнянні з попереднім тижнем епідеміологи Волині фіксують ріст кишкових інфекцій
09:06
Тема російсько-української війни на перших сторінках світових газет.
09:06
У Ківерцях хмарною погода буде тільки вранці, а день та вечір обіцяють бути ясними. Без опадів.
09:06
Більше ніж 968 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії в нашій державі
28/03/2024 Четвер
28.03.2024