Архів новин за 01 Липня 2022

23:07
Сто двадцять восьму добу триває героїчне протистояння українського народу проти російської повномасштабної агресії.
23:07
Упродовж червня команда проєкту «Брехунець» активно спростовувала фейки, досліджувала сліди російської пропаганди в інфопросторі Волині.
21:07
Видання Район.in.ua збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на повномасштабне вторгнення росії в Україну.
18:07
Укрпошта приймає художні роботи на національний етап конкурсу PostEurop на ескіз до поштової марки «Мир – найвища цінність людства!».
17:07
Український борщ визнаний ЮНЕСКО – страва увійшла до Списку нематеріальної культурної спадщини цієї організації, як така, що потребує термінової охорони.
17:07
Координаційний Центр при Ківерцівській міській раді припиняє приймання звернень (заяв) щодо отримання літніх тактичних кросівок для військовослужбовців та бійців тероборони.
16:07
На Волині до 10 громад-учасниць проєкту USAID «ГОВЕРЛА» надійшло пожежне обладнання та спорядження для подальшого використання місцевими та добровільними пожежними командами для ліквідації пожеж на території громад.
16:07
Свій 80-річний ювілей відзначила колишня заступниця голови Ківерцівської міської ради Мирослава Остапчук, яка кілька разів обиралася на цю посаду.
15:07
Загроза вторгнення білоруської армії на територію України, з військової точки зору, зберігається.
14:07
Мережа автозаправних станцій WOG прибрала обмеження на відпуск пального – такі умови діятимуть для учасників програми лояльності PRIDE.
14:07
На п'ятому позачерговому засіданні Міжурядового комітету з охорони нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО елемент «Культура приготування українського борщу» внесено до Списку нематеріальної культурної спадщини, що потребує негайної охорони.
13:07
UAnimals та головний килим країни — КилимМен із гурту Kalush Orchestra звертаються до всіх українських орендодавців із проханням не відмовляти переселенцям з тваринами у винайманні житла.
13:07
Зовсім нещодавно світ обійшли фото зі святкування Дня Перемоги в москві.
13:07
Жахлива звістка прийшла у село Чемерин Олицької громади: війна забрала життя захисника України, молодшого сержанта військової служби Юрія Громика.
13:07
Російські окупанти забрали життя захисника України, жителя селища Олика, старшого солдата військової служби Михайла Приходая.
12:07
Захищаючи рідну землю від російських загарбників на Миколаївщині загинув житель Цуманської громади Леонід Лінник.
11:07
За процесуального керівництва прокурорів Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури 34-річному жителю селища Цумань повідомили про підозру у незаконній порубці дерев на території природно-заповідного фонду та перевезенні й зберіганні
11:07
Тема російсько-української війни на перших сторінках світових газет.
11:07
Компанія «Волиньгаз» нагадує клієнтам про передачу показань лічильника газу своїх осель. Показання лічильника газу потрібно надіслати з 1 по 5 число місяця відповідно до Кодексу газорозподільних мереж.
10:07
Пропонуємо переглянути актуальний курс валют у Ківерцях.
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39