У Ківерцях спалили автівку батька «бурштинового прокурора»

21 Жовтня 2018, 14:07
Володимир Боровик 5819
Володимир Боровик

У Ківерцях спалили автомобіль батька «бурштинового прокурора» Володимира Боровика, який торік на смерть збив жінку.

Про це повідомляють Волинські новини.

Інцидент трапився у ніч з 17 на 18 жовтня на вулиці Пушкіна у Ківерцях. Автомобіль стояв в дворі будинку на дві сім’ї. Близько 2:30 сусіди почули звук вибуху і побачили авто, яке палає.

Зі слів свідків, це був «невисокий джип темного кольору», ймовірно, той же, яким п’яний Боровик насмерть збив жінку і намагався втекти з місця ДТП – «Subaru Tribeca». Як кажуть сусіди, рятувальники прибули за 10 хвилин, проте загасити автомобіль не вдалось. В авто, зі слів сусідів, згоріло чимало документів, які там залишив власник.

«Про цього чоловіка говорять різне, ніби ошукував людей і в нього було чимало ворогів. Сім'я ця доволі закрита, особливо так ні з ким не спілкуються. Їх донька живе в Англії, молодший син вивчився на священика, одружився, живе в Луцькому районі», – кажуть сусіди.

30 січня 2017 року ввечері у селі Княгининок Луцького району під колесами його автомобіля Subaru Tribeca загинула 35-річна жінка, яка йшла узбіччям траси, тримаючи за руку свого малолітнього сина. Від отриманих травм вона померла на місці. Водій, який скоїв наїзд, спробував утекти, але його вдалося затримати. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. ДТП скоїв ківерцівський бізнесмен Володимир Боровик.

Його син Андрій Боровик – екс-заступник прокурора Рівненщини, відомий «бурштиновий прокурор», якого Юрій Луценко назвав куратором бурштинової мафії в області. Його разом зі спільниками затримали у липні минулого року в ході масштабної спецоперації «Бурштин», проте згодом випустили під заставу в 1 мільйон гривень. Під час обшуків в будинку знайшли коштовності, гроші та колекцію годинників, вартістю близько 100 тисяч доларів.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром