У Ківерцях пройшов завершальний турнір футбольного сезону «October Cup». ФОТО

31 Жовтня 2018, 09:26
У Ківерцях завершився футбольний сезон 2134
У Ківерцях завершився футбольний сезон

28 жовтня завершився футбольний сезон на відкритих майданчиках під егідою Асоціації дворового футболу Волині. 

Надзвичайно насичений видався сезон, оскільки було задіяно 25 дорослих колектива та 12 дитячих команд. Завершив сезон чемпіонат «October Cup», де було задіяно 10 обласних колектива, після групової стадії по дві кращих команд свої групи, продовжили боротьбу за звання чемпіона.

Про це Район. Ківерці повідомив голова АДФ Волині Микола Озюк.

У матчі за третє місце зустрічалися ФК «Олімп» (Рожище) та ФК «Кременець», динамічна гра, котра подарувала вболівальникам яскраві емоції, завершилася на користь клубу «Кременець» ‒ 2:0.

Фінальна гра, була не менш напружена, оскільки зустрічалися старожили турнірів АДФ: «Теревені» ‒  «Феміда Юнайтед», перший тайм завершився з рахунком 1:1, обидві команди обережно підходили, та розуміли цінну помилки, але після прекрасної комбінації колективу «Теревені» вдалося вийти у перед та здобути перемогу 2:1!

Таким чином колектив «Теревені» здобуває трофей переможців! Паралельно до дорослих, тривав чемпіонат, серед юнаків U-16, де перемогу святкували ‒ ФК «Альянс» (Рожище), срібло здобули юнаки з Торчина! Переможцями першої ліги серед юнаків стали ківерчани «Торпедо», а у другому деввзіоні тріумфом відзначився колектив «Street Athletes».

 «Дуже приємно, що динаміка розвитку ліги лише зростає, приємно, що до старожилів ліги додаються нові команди. Радий, що дитячі команди активно долучилися до участі у лізі, впевнений, що саме діти це наше сьогодення котре готове змінювати наше майбутнє!»,‒ зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк

Також Микола зазначив, що  ліга АДФ не є комерційним чи політичним проектом, що надає індивідуальності лізі!








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024