«Адреналін Сіті»  запрошує на Halloween дорослих і малих в тематичних костюмах

30 Жовтня 2018, 17:41
Дітям – конкурси і дискотека, дорослим – коктейлі і фільми жахів 1333
Дітям – конкурси і дискотека, дорослим – коктейлі і фільми жахів

Дітям – конкурси і дискотека, дорослим – коктейлі і фільми жахів.

Дитячий розважальний центр «Лімпопо» запрошує дітей на наймоторошнішу вечірку року «Happy Halloween» в Адреналін Сіті.

Початок 31 жовтня о 17:00 годині. Вартість квитка – 30грн. Для всіх, хто прийде в тематичному костюмі – ВХІД ВІЛЬНИЙ!

У програмі святкування: містична вечірка, ігри, забави, моторошний відьомський флешмоб, багато конкурсів та розваг, а на добру згадку поцілунок від Дракули. А також на всіх чекає страшно весела хеловінська дискотека! Не пропусти!

Телефон для довідок: +38 050 53 51 646

А для дорослих організатори гарантують неймовірний заряд яскравих емоцій та позитиву у кафе «Стоп-Кадр» в «Адреналін Сіті». Початок о 20 годині.

Конкурси, інтерактиви, парад костюмів та призи за найстрашніші хелловінські образи, флешмоби, моторошні танці від Diamond stars, хелловінські квести та шоу-номери та багато іншого. А також драйвова дискотека у Дракули з запальним ді-джеєм Bodidance, танцями, конкурсами, батлами і неймовірним коктейлем сучасної музики. Усім гостям коктейль «Кривава Мері» у подарунок!

Вартість квитка – 50грн. Дрес-код: тематичний костюм!

Телефон для замовлення столиків: +38 095 61 82 887.

А також кінокомплекс «Адреналін» запрошує переглянути фільми жахів за спеціальними цінами. Цього Хеловіна демонструють:

1. Фільм «Лиса гора». Довгоочікуваний український фільм жахів про моторошні таємниці, які приховує в собі відьомська «Лиса гора».

За сюжетом, багато років тому, мати молодої дівчини на ім’я Майя зникла під час прогулянки Лисою горою. Після зникнення мами, Майю постійно переслідували кошмари та неприємності. Дівчина приходить до висновку, що подолати життєві негаразди вона зможе лише після того як сама вирушить на злощасну гору та спробує розібратись із таємницею зникнення матері. Зустрівши хлопця на ім'я Марк, який якраз посварився зі свою дівчиною, Майя запропонує йому прогулянку до парку в якому і розташована містична гора. Хлопець вважав, що там на нього чекає романтична пригода з новою знайомою, але натомість отримав повні штани по-справжньому гострих вражень…

2. Комедійні жахи «Страшилки 2: Привиди Хелловіна»: це продовження однойменного фільму, що вийшов на екрани в 2015 році.

3. Фільм «Школа». Лікар швидкої допомоги Емі (Меган Друрі) другий рік розривається між своїми професійними обов'язками і бажанням бути поряд зі своїм сином. Він перебуває у комі та лежить у тій же лікарні, де вона працює. Її керівник доктор Ван (Ніколас Хоуп) докоряє жінці тим, що вона не визнає, що її син давно мертвий. Несподівано Емі опиняється у дивному місці. Тут потойбічний світ тісно переплівся з реальністю. Тут багато дітей, які одночасно потребують турботи та відлякують своєю жорстокістю. Аби врятувати сина, жінці доведеться віч-на-віч зустрітися з усіма своїми страхами – і тими, які вона усвідомлює, і підсвідомими.

Забронювати квитки можна тут.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024