Юна ківерцівська гумористка зайняла призове місце у Луцьку

01 Листопада 2018, 14:37
Юна ківерцівська гумористка зайняла призове місце у Луцьку 3102
Юна ківерцівська гумористка зайняла призове місце у Луцьку

На базі Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів пройшов обласний етап Всеукраїнського конкурсу юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні».

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Конкурс відбувся 27 жовтня.

Мета заходу – виявлення та підтримка талановитих дітей і молоді, розвиток їх творчих здібностей, виховання любові до рідного слова, національної української класики, популяризація жанру художнього читання та творчості талановитого українського гумориста Остапа Вишні.

Вихованка зразкової театральної студії «Мельпомена» Ківерцівського районного центру дитячої та юнацької творчості Олена Книш (керівник Валентина Гоманюк) – вперше приймала участь в обласному конкурсі гумористів.

Оленка вже четвертий рік займається у театральній студії – грає у виставах, вдосконалює свою акторську майстерність. Вона гідно виступила з гуморескою «Чукрен» в номінації «Вишневі усмішки» та виборола ІІІ призове місце і нагороджена грамотою управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА та цінним подарунком. На конкурсі Олена Книш відстоювала честь не тільки ЦДЮТ, а й школу №1 міста Ківерці та усього Ківерцівського району.

У номінації «Веселий пензлик» взяла участь вихованка гуртка виготовлення сувенірів «Колорит» Ірина Осипчук (керівник Олена Рубашна).

 

 



Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024