У Ківерцях представили нового військового комісара

05 Листопада 2018, 14:24
У Ківерцях представили нового військового комісара 10519
У Ківерцях представили нового військового комісара

В актовій залі Ківерцівської РДА відбулося офіційне представлення новопризначеного районного військового комісара Ківерцівського районного комісаріату Алєксєєва Олега Віталійовича.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Представлення відбулося 2 листопада.

Обласний військовий комісар Роман Кулик відрекомендував свого колегу та побажав Олегу Віталійовичу з честю виконувати покладені завдання, успіхів у нелегкій праці задля підготовки та патріотичного виховання молодого поколінні відважних оборонців незалежної Української держави.

В свою чергу, районний військовий комісар  звернувся до всіх присутніх подякувавши за привітання, та зауважив, що надалі чекає на співпрацю та порозуміння в роботі від усіх керівників установ та організацій.

Довідково:

Алєксєєв Олег Віталійович  народився 24 серпня 1976 року в с. Олексіївка Старо-Синявського району Хмельницької області в родині військовослужбовця, українець.

Навчався у Нововолинському електромеханічному технікумі м. Нововолинськ на факультеті „Монтаж та експлуатація електрообладнання промислових та цивільних споруд”, який закінчив у 1995 році. Після закінчення технікуму поступив в Одеський інститут Сухопутних військ на факультет ракетно-артилерійського озброєння, який закінчив у 2000 році. Після закінчення інституту проходив військову службу в 50-му окремому танковому батальйоні 51 механізованої дивізії 13 армійського корпусу Західного оперативного командування.

Брав участь в миротворчих операціях в Республіці Ірак в 2004 році та в антитерористичній операції на території Луганської області в 2014 році. З грудня 2014 по 20 жовтень 2018 – очолював Рожищенський  районний  військовий комісаріат.

Одружений, виховує двох дітей: сина 2005 року народження та дочку 2015 року народження.

 





Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром