У Ківерцях привітали службу у справах дітей з профейсійним святом

05 Листопада 2018, 16:55
У Ківерцях привітали службу у справах дітей з профейсійним святом 2833
У Ківерцях привітали службу у справах дітей з профейсійним святом

Служба у справах дітей приймала вітання з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

2 листопада в кабінеті голови РДА  святкові вітання з нагоди Дня працівників соціальної сфери приймали працівники служби у справах дітей райдержадміністрації.

«Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, працівники служби у справах дітей  роблять  вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства», – сказав голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук.

Очільник району ввисловив переконання, що фахівцям соціальних служб вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі соціального захисту тих, хто його потребує. 

Керівники району вручили Почесну грамоту районної ради та районної державної адміністрації Дейні Оксані Володимирівні – головному спеціалісту-юристу служби у справах дітей районної державної адміністрації за сумлінну працю у вирішенні питань, що стосуються соціального захисту дітей та ґрунтуються на принципах законності, поваги до особистості, честі та гідності.

«Сердечно бажаю успіхів і натхнення у вашій відповідальній та благородній справі. Міцного здоров'я, щастя, добра і злагоди вам і вашим родинам. Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана і подяка», – зазначила вітаючи колег по роботі начальник служби у справах дітей Наталія Скубій.

 




Коментарі
10 Листопада 2018, 10:47
далбайоби спочатку розберіться з озерською школою
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024