У Ківерцях привітали працівників культури з професійним святом

07 Листопада 2018, 12:00
У Ківерцях привітали працівників культури з професійним святом 2643
У Ківерцях привітали працівників культури з професійним святом

В актовій залі Ківерцівської дитячої музичної школи відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

6 листопада привітати з професійним святом працівників культури завітали перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук, начальник відділу культури та туризму, молоді та спорту РДА Галина Слатініна.

«Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків це привід для гордості та запорука подальшого культурного розвитку та творчої наснаги»,– зазначив у вітальному слові Юліан Таранчук.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагороджені кращі працівники: Бугайчук Надія Василівна – завідувач клубу села Домашів Ківерцівського району та Скубій Микола Миколайович – заступник директора районного будинку культури ім. М.П. Ковальова. Подяку голови Ківерцівської районної ради та Ківерцівської районної державної адміністрації Волинської області за вагомий особистий внесок у розвиток аматорського мистецтва, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури тa майстрів народного мистецтва вручили Бояновській Світлані Йосипівні – завідувачу клубу села Котів Ківерцівського району та Жук Аліні Юріївні – головному режисеру районного будинку культури ім. М.П. Ковальова.

«Мистецтвом слова, пісні, музики, танцю, організацією масових заходів ви піднімаєте над буденністю значимість людини, яка творить і розбудовує нашу українську державу. Аматорське мистецтво у всі часи було справжнім, щирим і непідробним. Зберігаючи і примножуючи творчі традиції свого народу, ви виконуєте дуже важливу і почесну місію утвердження та зміцнення етнічної неповторності українців у світі», — вітала колег Галина Слатініна.

Свято супроводжувалося виступами солістки РБК Софійки Гловацької та талановитих працівників культури Рожищенського РД «Просвіта» — народного аматорського ансамблю «Колорит».

 














Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024