Жидичин: представники консульства Польщі передадуть школярам світловідбиваючі жилетки

12 Листопада 2018, 10:28
Атрибутика зі світловідбиваючими елементами 2543
Атрибутика зі світловідбиваючими елементами

Представники Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку та Патрульної поліції Волині передадуть учням школи у селі Жидичин атрибутику зі світловідбиваючими елементами.

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції у Волинській області.

«Безпека дітей на дорогах – понад усе!». З таким гаслом триває проект Патрульної поліції Волині та Генерального консульства Польщі в Луцьку, за підтримки облдержадміністрації. У його рамках інспектори проводять зустрічі з учнями шкіл різних районів області та розповсюджують серед них світловідбиваючі елементи: жилетки, брелки, наліпки, наклейки, браслети тощо.

14 листопада, о 13.50 год. у школі села Жидичин відбудеться урочисте вручення чергової «партії» таких потрібних елементів, аби діти могли світитись у буквальному розуміння в темну пору добу і бути помітними на дорозі.

Передбачається участь Генерального консула Вєслава Мазура, голови Волинської ОДА Олександра Савченка, керівника УПП у Волинській області Олександра Вовченка.

Спочатку з семикласниками проведуть вікторину на знання правил дорожнього руху, а потому всім вручать чудові подарунки – жилетки, наліпки, браслети.

«Носивши їх на рюкзаку, на руках, на одязі, діти будуть більш помітними на дорогах, повертаючись зі школи чи прогулянки, тож ризик потрапляння в дорожньо-транспортну пригоду в рази знижується», – переконує віце-консул Марек Запур.

Такими акціями з розповсюдження світловідбивачів Патрульна поліція третій рік привертає увагу до проблеми безпеки на дорогах як дітей, так і дорослих.

«Дуже популярними є майстер-класи з виготовлення світловідбивачів, які наші патрульні організовують у різних школах спільно з ТМ Дмитрук та обласною бібліотекою для юнацтва. Ми впевнені: будь-які заходи з привернення уваги до безпеки на дорозі є корисними, а якщо вони ще й з подарунками – то й поготів», – вважає начальник Патрульної поліції Волині Олександр Вовченко.

 
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024