«Народний контроль» виграв суд проти Ківерцівської виборчої комісії

17 Листопада 2018, 11:55
«Народний контроль» виграв суд проти Ківерцівської виборчої комісії 3669
«Народний контроль» виграв суд проти Ківерцівської виборчої комісії

«Народний контроль» виграв суд у Ківерцівської районної виборчої комісії щодо скасування протоколу, який був складений з порушенням чинного законодавства.

Йдеться про формування міської виборчої комісії, яка буде підраховувати голоси на виборах об'єднаної громади 23 грудня, – йдеться на сторінці «Народного контролю» у Фейсбук.

Суд відбувся 16 листопада.

«Справедливість є! У нас уже є перша перемога на виборах до Ківерцівської ОТГ! Волинський окружний адміністративний суд повністю задовольнив позовні вимоги «Народного контролю» та скасував незаконне рішення Ківерцівської районної виборчої комісії. Представник «Народного контролю» буде у Ківерцівській міській виборчій комісії», – написала голова районного осередку, депутат Луцькради Анна Мовяк.

Відтак, районна виборча комісія жодним чином не проанонсувала про засідання, не оприлюднила порядок денний та рішення комісії було оформлене протоколом та не підписане її членами, додатки не завірені секретарем комісії. У підсумку кандидатура від «Народного контролю» буде у складі районної ТВК.

Читайте також: «Вибори ще по суті і не почалися, а уже якісь «мутки», – Анна Мовяк про склад комісії у Ківерцях

 


 
 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024