Голова Волинської ОДА відвідав звітний концерт Ківерцівського районного будинку культури. ФОТО

20 Листопада 2018, 11:46
Звітний концерт Ківерцівського РБК 5247
Звітний концерт Ківерцівського РБК

Творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців районного будинку культури імені Ковальова цьогоріч пройшов на найвищому рівні.

Вокально-хореографічні композиції, танці, пісні, вірші – у програмі було понад тридцять номерів, які дивували глядачів. Зала була наповнена гостями та вибухала оплесками,– інформує сайт Ківерцівської РДА. 

Особливих овацій здобув вірш Миколи Курилюка «Заробітчанка», який читала Аліна Жук.

«Хіба може тужити держава, якщо у неї є такий цвіт? Душа болить, душа переживає. За ці декілька годин ми відчули велику гаму емоцій – радість, щастя, тугу, біль. Ці дівчата й хлопці, чоловіки й жінки після своїх основних занять ще знаходять час вдосконалювати свою майстерність і у мистецтві! Україна все життя співає: люди боряться – співають, сіють – співають, збирають – співають. Це від серця, від Бога. Я дуже вдячний за сьогоднішній виступ усім вам. Дуже хочу, аби у вас було стільки натхнення, щоб ви потребували показувати свій талант на сцені, демонструвати його усім навколо», –  зауважив Олександр Ілліч.

Окрім того, голова обласної державної адміністрації відзначив, що організувати такий великий колектив та надихнути на злагоджений концерт може тільки керівник з великої літери. Директор РБК Олександр Бовканюк скромно додає, що заслуга успіху – у бажанні та творчому вогні кожного артиста.




3

1

2

2

 

Коментарі
20 Листопада 2018, 19:57
Сама поважна людина на концерті була народний депутат І.Констанкевич, яка дуже багато зробила для культури району однак нічого не написали і навіть фото не помістили-ГАНЬБА автору
21 Листопада 2018, 12:18
Не варто виділяти &quot;поважних&quot; серед глядачів, адже зробила народний депутат для розвитку і підтримки галузі культури Ківерцівщини . а не для свого піару.<br/>Щира вдячність і шана за творчу роботу, талановитість і професіоналізм працівникам районного БК.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024