У Ківерцях відбувається акція «16 днів проти насильства»

29 Листопада 2018, 11:55
У Ківерцях відбувається акція «16 днів проти насильства» 1652
У Ківерцях відбувається акція «16 днів проти насильства»

З 25 листопада до 10 грудня у всіх регіонах України проходить акція «16 днів проти насильства».

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА. 

У рамках акції проводяться заходи з попередження та подолання насильства в сім'ї. Дана акція проводиться з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, а також активізації діяльності державних структур і громадських організацій з метою формування антинасильницької ідеології в суспільстві. 

26 листопада у приміщенні Ківерцівського РС філії ДУ «Центр пробації» у рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» організували зустріч неповнолітніх клієнтів пробації, які перебувають на обліку із представником Ківерцівської райдержадміністрації – начальником відділу з питань соціально-правового захисту та попередження правопорушень Супоровським М.О.

Під час зустрічі із засудженими неповнолітніми фахівці провели бесіди на тему «На захисті дитини від насильства стоїть закон», адже профілактика жорстокої поведінки, бездоглядності та безпритульності дітей, непорозуміння в сім'ї є одним із завдань пробації в Україні. 

Такі зустрічі передбачають консультування засуджених з метою підтримки їх у суспільстві та сприяння у вирішенні проблемних питань.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024