Учитель року-2019: у Ківерцях обрали найкращих вчителів району

29 Листопада 2018, 15:45
Учитель року-2019: у Ківерцях обрали найкращих вчителів району 6974
Учитель року-2019: у Ківерцях обрали найкращих вчителів району

Відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів першого туру конкурсу «Учитель року-2019».

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА. 

Очний етап конкурсу проводився 20-22 листопада у Ківерцях на базі районної гімназії та школи №4.

Сім педагогів – учителів географії та основ здоров’я продемонстрували педагогічну майстерність у таких випробуваннях: «Тестування з фахової майстерності», «Методичний практикум», «Проект», «Дослідження», «Практична робота» та «Урок». Основне випробування для конкурсантів – урок у незнайомому класі. Використання сучасних освітніх технологій та нових підходів до викладання предметів зацікавило як членів журі, так і учнів, з якими педагоги на уроці бачилися вперше.

Після тижня творчих випробувань методична служба району запросила конурсантів, членів журі, керівників закладів освіти відвідати педагогічну кав'ярню. Саме у такому форматі пройшло свято  вшанування педагогів, які успішно склали іспит на компетентність та стали переможцями та лауреатами районного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2019».

За професіоналізм, творчість та успіхи в конкурсних випробуваннях дипломом І ступеня та грошовою премією у розмірі 2000 гривень нагороджено  переможців:

  • Кашицьку Тетяну Миколаївну – вчителя основ здоров’я ЗОШ І-ІІІ ступеня села Дерно;
  • Нетепчука Сергія Силантійовича – вчителя географії ЗОШ І-ІІІ ступеня №3 міста Ківерці.

За відмінну фахову і методичну підготовку, виявлену під час конкурсних змагань, та грошовою премією у розмірі 1000 гривень відзначено лауреатів:

  • Марчук Юлію Володимирівну – вчителя географії ЗОШ І-ІІІ ступенів села Дідичі;
  • Уманську Наталію Василівну – вчителя ЗОШ І-ІІІ ступенів села Сильне;
  • Воробей Тетяну Віталіївну – вчителя ЗОШ І-ІІІ ступенів села Жорнище;
  • Боярчук Ларису Миколаївну – вчителя НВК «ЗОШ І-ІІ ст.–ДНЗ» села Клепачів.

 Грамоти та премії відділу освіти, подарунки-символи від членів журі, фотоколажі від методичної служби, премії від районної профспілки працівників освіти, квіти від колег з навчальних закладів, оплески, щирі посмішки – все було в цей святковий день.

Перший етап «Учитель року-2019» позаду. Для переможців конкурсу – вчителя із села Дерно Тетяни Кашицької та вчителя географії школи №3 міста Ківерці Сергія Нетепчука – творчі іспити ще не завершилися, попереду – підготовка до ІІ туру вчительських змагань. 

 

Коментарі
29 Листопада 2018, 21:12
Назва Дернівського навчального закладу написана неправильно!!! ОЗО"ЗЗСО l-lll ст. с.Дерно".
29 Листопада 2018, 21:38
Наша Кашицька Т.М. заслуговує на цей титул. Проведені нею уроки цікаві та різноманітні. Вона щоразу намагається заохотити учнів до чогось нового, незвичного. Бажаємо творчих злетів і подальшої перемоги.
30 Листопада 2018, 18:03
Тетяна вчитель,з якого діти дійсно візьмуть хороший приклад.Тактовна,вихована,приємна у спілкуванні,діти дійсно ії поважають,молодець.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024