На «Кубку Горохова» визначили кращих боксерів

01 Грудня 2018, 10:58
На «Кубку Горохова» визначили кращих боксерів 1275
На «Кубку Горохова» визначили кращих боксерів

У Горохівській КДЮСШ імені Олександра Баламута відбувся уже традиційний одинадцятий турнір з боксу «Кубок Горохова».

Цьогорічний турнір з боксу відбувся за підтримки Федерації боксу у Волинській області, Горохівського міського голови, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Про це повідомляють на сайті райдержадміністрації.

Організатори змагань оплесками привітали юних боксерів із Рівненської області, Луцька, Володимира-Волинського, Червонограда, Ківерців, Любомля, Іванич, Володимира-Волинського та Любешівського районів.

Оголосили хвилину скорботного мовчання за загиблими героями, зокрема тими, які захищали незалежність і свободу України. Право покласти квіти до символічного Хреста-пам’ятника борцям за волю і незалежність нашої Вітчизни надали вихованці відділення боксу КДЮСШ імені Олександра Баламута, чемпіонці України, бронзовій призерці чемпіонату світу, срібній призерці чемпіонату Європи Юлії Дядюк та бронзовому призеру України, кандидату у майстри спорту, боксеру із Луцька Вадиму Зарудницькому.

Головний суддя турніру Петро Боярчук від імені президента ФБВО Володимира Купчака, від Федерації боксу у Волинській області та себе особисто привітав учасників змагань, а також вручив Подяку Федерації боксу України і Федерації боксу Волинської області за вагомий особистий внесок у розвиток боксу на Волині директорці Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута Галині Прик та Горохівському міському голові Віктору Годику.

У підсумку загальнокомандне І місце у доволі напруженій боротьбі виборола команда юних боксерів із Луцька, ІІ – боксери Володимира-Волинського, ІІІ – посіли горохівчани. Переможцем турніру вручили кубки. Учасників за зайняті індивідуальні І – ІІ місце нагородили дипломами та медалями відповідного ґатунку. Кращі боксери отримали статуетки.

Усі присутні хвилиною скорботного мовчання вшанували українців, яких зморили голодом 85 років тому. У фойє запалили свічку скорботи за нашими земляками.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024