Тростянецька ТВК: реєстрація кандидатів відбулася з порушенням строків

02 Грудня 2018, 10:55
Вибори в ОТГ 2301
Вибори в ОТГ

Тростянецька сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади не провела засідання 29 листопада і зареєструвала окремих кандидатів у депутати та кандидатів на посаду сільського голови для участі у виборах 23 грудня на два дні пізніше, як того вимагає закон.

Про це повідомляє ОПОРА.

Представники ОПОРИ 1 грудня звернулися до Тростянецької сільської виборчої комісії з проханням повідомити, де було оприлюднено постанову про реєстрацію кандидатів у депутати та кандидатів на посаду сільського голови для участі у виборах 23 грудня. У Тростянецькій ТВК повідомили, що 29 листопада засідання не було, оскільки голова виборчої комісії склала повноваження, а заміна ще не була проведена.

Останнє засідання Тростянецької сільської виборчої комісії з реєстрації кандидатів відбулось 1 грудня о 12:00. Відтак, за посаду сільського голови Тростянецької сільської ради об’єднаної територіальної громади загалом виявили бажання поборотись 2 кандидати – обидва самовисуванці.

Так, на посаду Тростянецького сільського голови об’єднаної територіальної громади претендують:

Зінчук Василь Федорович (висунутий шляхом самовисування);

Ковальчук Олександр Миколайович (висунутий шляхом самовисування).

Для участі у перших виборах до Тростянецької сільської ради ОТГ виборча комісія зареєструвала 107 кандидатів у депутати від партій: «УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Народний фронт», БПП «Солідарність», «Громадянська позиція», Радикальна партія Олега Ляшка та шляхом самовисування.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024