На West Media Forum 2018 розкажуть, кому потрібна фуд-журналістика

03 Грудня 2018, 19:43
Сергій Штурхецький 1221
Сергій Штурхецький

Журналістський форум у Луцьку цьогоріч присвячений медіа-нішам.

Захід розпочнеться о 9:30 15 грудня Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (Луцьк, Карбишева, 1, Культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті»). 

Модератором форуму працюватиме рівненський журналіст з 20-річним досвідом Сергій Штурхецький, який сам стажувався у 12 країнах світу та є автором більше десятка посібників з журналістики. Серед професійних інтересів Сергія Штурхецького гастро-журналістика.

«Журналістика - це про життя. Думаю, з цим ви погодитеся. А яка частка їжі у нашому житті? Скільки людина витрачає часу на їжу? На її добування, приготування, споживання? Скільки людей ту їжу ловлять, вирощують, готують? Відповіши чесно на ці запитання, ми зрозуміємо, чому більшість читачів швиденько перегортають політичні передовиці на останню шпальту, де... рецепти!», – анонсує свій виступ Сергій Штурхецький.

Кулінарні видання і окремі сторінки та рубрики у вітчизняних ЗМІ завжди були популярними. Новий поштовх для розвитку цього напрямку дали соцмережі, де популярність здобувають фуд-блогери і фуд-фотографи. Сьогодні ця ніша журналістики стрімко розвивається у Європі і має навіть «дрібніші» спеціалізації: ресторанні критики, гастро-репортери, спеціалісти з історії харчування затребувані у різноманітних виданнях. Для учасників заходу цей виступ може підказати нові ідеї для урізноманітнення контенту видання. 

Також під час форуму буде йтися про ділову, екологічну, історичну, літературну, розважальну, гіперлокальну журналістику та інші. Які особливості роботи у цих напрямках, як шукати свою аудиторію, втримати її та монетизувати.

Ознайомитися із повною програмою та зареєструватися можна на сайті форуму.

Читайте також: Як польське Підкарпаття перетворили на Країну смаку і на цьому заробили всі. ФОТО. ВІДЕО

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024