Сокиричі: військових капеланів привітали із Міжнародним днем волонтера

05 Грудня 2018, 16:13
Сокиричі: військових капеланів привітали із Міжнародним днем волонтера 2117
Сокиричі: військових капеланів привітали із Міжнародним днем волонтера

На Ківерцівщині подякували капеланам району за волонтерську діяльність.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Голова Ківерцівської райдержадміністрації Валерій Ткачук сьогодні, 5 грудня, відвідав Сокиричівську сільську раду, де урочисто вручив Почесну грамоту Волинської обласної державної адміністрації за громадянську мужність, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві, активну волонтерську діяльність настоятелю храму Святих Петра і Павла, голові капеланів Ківерцівського району Євгену Васильовичу Рудю.

«Від щирого серця вітаю усіх з Міжнародним днем волонтера! Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія до якої долучаються громадські активісти, підприємці, школярі, небайдужі жителі. Капелани району теж виконують особливу місію. Вони везуть на Схід не тільни матеріальну допомогу військовим української армії, допомагають дорослим і дітям, закладам соціальної сфери. Але в першу чергу допомагають духовно. підтримуючи молитвами бойовий дух солдат», – наголосив Валерій Ткачук.

За волонтерську діяльність та активну громадянську позицію Подякою голів РДА та райдержадміністрації відзначено і настоятеля церкви Благовірного Костянтина Островського селища Олика, капелана Ігоря Літвінцова.

Щирі слова подяки за почесну відзнаку ОДА висловив Євген Рудь. Він розповів, що у неділю черговий вантаж благодійної допомоги знову відправляється з Волині на Схід.  Допомогу супроводжують чотири капелани, які нестимуть духовну службу. ківерцівщину представлять Ігор Літвінцов та Єген Рудь.

Читайте також: У Ківерцях волонтери зібрали подарунки для діток на Схід

 

 



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024