Як у Ківерцях привітали військових з Днем Збройних Сил України

07 Грудня 2018, 10:59
У Ківерцях привітали військових з Днем Збройних Сил України 1517
У Ківерцях привітали військових з Днем Збройних Сил України

У районному військовому комісаріаті відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. 

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Урочистості відбулися 5 грудня.

«Лише в останні роки ми зрозуміли, що сильна держава це насамперед сильна армія. Велика подяка захисникам, хто ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок, мужньо протистоїть зазіханням ворога на територіальну цілісність та суверенітет нашої держави. Щиро бажаю вам, вашим родинам мирного неба та всіх гараздів», – сказав під час виступу перший заступник голови райдержадміністрації  Юліан Таранчук.

За вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, успіхи у бойовій підготовці, зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня Збройних Сил України військовослужбовців відзначили грамотами.

Військовослужбовців комісаріату привітав військовий комісар підполковник Віктор Алєксєєв.

«Сьогодні мужні, сильні чоловіки і жінки, наші герої ризикують своїм життям не заради відзнак і нагород, а тому, що мають таке покликання. У нелегкий час для України, коли ворог ступив на нашу землю, військослужбовці України показали відданість, честь і високий професіоналізм! Наші Збройні Сили – воїни миру, стали на шляху російських військ та захистили Україну і східний кордон усього європейського континенту. Вітаю військовослужбовців Ківерцівщини, наших солдатів і офіцерів, їхні родини із Днем Збройних Сил України! Бажаю мирного неба, доброго здоров’я, відваги і мудрості, Господнього благословення всім воїнам, їхнім родинам, всьому Українському народові», – сказав військовий комісар району Віктор Алєксєєв.

 






Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024