У Цуманській ОТГ затвердять стратегію розвитку

08 Грудня 2018, 11:40
У Цуманській ОТГ затвердять стратегію розвитку 1453
У Цуманській ОТГ затвердять стратегію розвитку

Радники Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування відвідали Цуманську об'єднану територіальну громаду, де обговорили із представниками ОТГ важливі питання для розвитку території.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Зокрема, радник Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Петро Гоцалюк поспілкувався із присутніми про необхідність пришвидшення використання коштів інфраструктурної субвенції, адже вона є неперехідною. Також обговорили розвиткові проекти.

Детальніше зупинилися на питанні затвердження стратегії розвитку Цуманської об'єднаної територіальної громади, адже вона незабаром буде готова для розгляду й ухвалення місцевими депутатами.

Разом із питанням стратегії розвитку ОТГ помізкували і над питанням комунікаційної стратегії, адже ця тематика є не менш важливою. Адже, за словами радника із комунікацій Волинського ЦРМС Олени Кузьмич, потрібно показувати місцевим жителям історії успіху громади.

 



Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024