Ківерчан закликають перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців

09 Грудня 2018, 12:01
Вибори 1682
Вибори

Відділ ведення Державного реєстру виборців запрошує всіх жителів Ківерцівського району перевірити своє включення та правильність внесених своїх ідентифікаційних персональних даних до бази даних Державного реєстру виборців. 

Особливо це стосується виборців, яким нещодавно виповнилося 18 років і які будуть голосувати вперше, – повідомляється на сайті Ківерцівської міської ради.

Виборці Ківерцівського району можуть перевірити своє включення та правильність внесених своїх ідентифікаційних персональних даних до бази даних Державного реєстру виборців: особисто звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації з паспортом громадянина України, з тимчасовим посвідченням громадянина України (якщо особа нещодавно отримала громадянство України) або ID-карткою.

Відділ ведення Державного реєстру виборців знаходиться за адресою: місто Ківерці, вулиця Незалежності, 20, кабінет № 11 (перший поверх). Робочі дні: понеділок – четвер з 8.00 год. до 17.15 год., п’ятниця з 8.00 год. до 16.00 год. Обідня перерва з 13.00 год. до 14.00 год.

За наявності доступу до глобальної інформаційної мережі Інтернет скористатися програмним ресурсом «Особистий кабінет виборця» посилання якого розміщено на офіційній веб-сторінці Центральної виборчої комісії.

Завдяки програмному ресурсу «Особистий кабінет виборця» будь-яка особа, не виходячи з дому, може перевірити дані про себе у Реєстрі і вже потім, за необхідності, звертатися до відділу ведення Державного реєстру виборців для виправлення помилок, якщо вони є. Більше того, система дозволяє не тільки перевірити свої дані в Реєстрі, але й повідомляє адресу Вашої виборчої дільниці. Таким чином, сервіс «Особистий кабінет виборця» дозволяє кожному легко та комфортно перевірити дані про себе, що може позитивно позначитися на якості списків виборців. Після реєстрації у розділі «Перевірити дані у Реєстрі» необхідно заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця. Повідомлення щодо результатів запиту надійде на Вашу електронну пошту.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024