Юлія Тимошенко: Створити гідні умови для життя та роботи молоді в Україні

11 Грудня 2018, 16:03
Юлія Тимошенко: Створити гідні умови для життя та роботи молоді в Україні 2802
Юлія Тимошенко: Створити гідні умови для життя та роботи молоді в Україні

Новий президент у найкоротші терміни створить умови для  забезпечення молоді доступним житлом, роботою та гідними зарплатами.

Про це заявила Юлія Тимошенко на Всеукраїнському молодіжному форумі, який відбувся 11 грудня у Києві.

Лідер «Батьківщини» зауважила, що інструментом для досягнення цих цілей є нова стратегія для Національного банку України.

«Відкрию вам маленьку таємницю:  те, що стосується житла і частини забезпечення роботою, – це може зробити президент у достатньо короткий термін, володіючи конституційним правом вносити кандидатуру голови Національного банку України. Тому що все, що ви бачите – житло, робота, заробітна плата, – це правильна системна політика НБУ», – наголосила вона.

На думку Юлії Тимошенко, зараз Нацбанк управляється ззовні, «він повністю виведений з-під контролю української влади і з-під національної стратегії». Саме тому його необхідно повертати в систему управління України, переконана вона.

Окрім того, за словами Голови партії, необхідно зруйнувати корупційні схеми та фінансові піраміди, які діють під патронатом Нацбанку.

Юля Тимошенко навела  цифри, підтверджені аналітиками, які працюють над Новим економічним курсом: «За останні 4,5 роки через фінансові махінації за допомогою НБУ виведено з країни 12 млрд 850 млн дол. І приблизно стільки ж  (12, 5 млрд дол.) – за цей час отримано від МВФ. Такого в Україні не робили ніколи».

Лідер «Батьківщини» наголосила на необхідності повернути Національний банк державі, поставити там керівником професійну, патріотичну та мужню людину.

«Ми поміняємо все життя країни, починаючи від стабільності курсу гривні і закінчуючи правильною системою кредитування», – підсумувала політик.

До слова, це вже п’ятий публічний форум, ініційований Юлією Тимошенко, під час якого презентовано Новий курс України, а також необхідність ухвалення нового Основного закону, економічної стратегії, соціальної доктрини та нової стратегії миру.

Коментарі
14 Грудня 2018, 21:54
найкоротші терміни це скільки ? пару днів ? місяців ? десять ?двадцять років ?<br/>Чи так як в Петра Олексійовича ? АТО має тривати не кілька місяців, а кілька годин ????)))))<br/>Мої правнуки побачать ці умови ?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024