У Ківерцях відбудеться Рада регіонального розвитку

17 Грудня 2018, 15:35
У Ківерцях відбудеться Рада регіонального розвитку 2159
У Ківерцях відбудеться Рада регіонального розвитку

У приміщенні районного будинку культури імені М.П.Ковальова відбудеться засідання Ради регіонального розвитку Ківерцівського району.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Засідання відбудеться 18 грудня о 10-й годині.

Рада є консультативно-дорадчим органом при райдержадміністрації, який утворений з метою сприяння налагодженню ефективної взаємодії державних органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування у питаннях здійснення реформ у сфері децентралізації, управління регіональним розвитком, вирішення актуальних питань життєзабезпечення району.

Мета засідання – сформувати перелік із основних інфраструктурних проектів, об'єктів соціальної та житлово-комунальної сфери, що повинні бути відремонтовані, збудовані, доведені до відповідного рівня експлуатації на території району впродовж 2019-2021 років.

На засідання запрошуються: сільські, селищний, міський голови, голови Цуманської та Жидичинської  ОТГ, в.о. старост, депутати обласної, районної, міської, селищної та сільських рад, керівники підприємств, господарств та підприємці, ветерани органів місцевого самоврядування, керівники установ, служб та організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних відомств центральних органів виконавчої влади, громадськість району.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024