Через негоду у Ківерцях відбулося засідання оперативного штабу

17 Грудня 2018, 16:00
Через негоду у Ківерцях відбулося засідання оперативного штабу 1390
Через негоду у Ківерцях відбулося засідання оперативного штабу

Голова райдержадміністрації Валерій Ткачук провів засідання оперативного штабу із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних з погіршенням погодних умов та значним зниженням температури.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Засідання відбулося сьогодні, 17 грудня.

Участь у засіданні взяли керівник Ківерцівської дорожньої дільниці Рожищенського автодору, представники районного відділу поліції, районного відділу УДСНС у Волинській області, Ківерцівської міської ради, структурних підрозділів райдержадміністрації, відповідальні за даний напрямок роботи.

На засіданні обговорили алгоритм дій, спрямованих на попередження можливих надзвичайних ситуацій та забезпеченню сталої роботи об’єктів житлово-комунального господарства району.

Валерій Ткачук звернув увагу на чіткій координації дій відповідних служб району з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з погіршенням погодніх умов. Члени оперативного штабу із запобігання надзвичайних ситуацій проінформували про готовність служб для реагування при виникненні надзвичайних подій в період погіршення погодних умов.

Очільник району дав низку доручень щодо готовності снігоприбиральної техніки працювати у цілодобовому посиленому режимі в зв’язку зі снігопадом.

Разом з тим, Волинський обласний центр з гідрометеорології  попереджає про те, що складні погодні умови на території області утримуються. На дорогах – ожеледиця, снігові замети. 19-20 грудня опади припиняться, але температура повітря знизиться вночі до 9-14 градусів морозу, вдень до 3-8 градусів морозу. 

На дорогах району працює 4 одиниці техніки Ківерцівської дорожньої дільниці Рожищенського автодору, 2 одиниці філії Луцької ДЕД, залучена техніка комунальних господарств міста. постійно працюють над очищенням доріг, посипанням піщано-соляною сумішшю проблемних ділянок.

Станом на 14.00 17 грудня 2018 року найбільш проблемними ділянками є дороги Олицького напрямку (Олика-Мительне-Личани-Чемерин).

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024