У Ківерцях відбувся турнір з настільного тенісу

21 Грудня 2018, 11:14
У Ківерцях відбувся турнір з настільного тенісу 3986
У Ківерцях відбувся турнір з настільного тенісу

У Ківерцях відбувся щорічний міський турнір пам’яті Василя Кунішнікова.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської міської ради.

Турнір відбувся 16 грудня в приміщенні ДЮСШ.

Відкривав турнір міський голова Володимир Жгутов та син Василя – Олександр Кунішніков. До вітального слова долучився товариш Василя, Геннадій Горшкальов. В своїх промовах всі поринули у спогади, розповіли про те як жив, яку філософію життя сповідував Василь Кунішніков, про людські риси та закоханість у спорт. Після урочистого відкриття, слово мала головний суддя змагань Світлана Іваніченко, яка запросила зареєстрованих гравців до тенісних столів.

За підсумками зіграних партій перші місця посіли Сніжана Бондарук (серед дівчат), Максим Пилипчук (серед юнаків та серед дорослих), другими стали – Єлизавета БіднюкВладислав Головатюк та Олександр Батрак, треті місця посіли – Юлія Оліферчук, Дмитро Луцюк та Генадій Горшкальов. Кращим гравцем турніру було визнано Артура Левоша та Сніжану Бондарук, за волю до перемоги кубок отримала Єлизавета Хмілевська.

Переможців турніру із настільного тенісу нагородили медалями, грамотами, статуетками, подарунками від Ківерцівської міської ради та подарунками від друзів Олександра Кунішнікова. 

 

 

















Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024