У Facebook з'явилися фейкові сторінки райосередків БПП з чорнухою на волинських «порошенківців»

21 Грудня 2018, 14:43
Іван Мирка заявив, що у Facebook невідомі наплодили фейкові сторінки райосередків БПП 1208
Іван Мирка заявив, що у Facebook невідомі наплодили фейкові сторінки райосередків БПП

Очільник волинської «Солідарності» Іван Мирка заявив, що у Facebook невідомі наплодили фейкові сторінки райосередків БПП.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Цієї неділі, 23 грудня, на Волині відбудуться вибори в дев’ятьох новостворених ОТГ. «Блок Петра Порошенка «Солідарність» бере активну участь у передвиборчій кампанії, то ж ми були готові до політичних провокацій. 

За день до агітаційної тиші, розуміючи, що пропрезидентська партія на Волині має чималу підтримку серед населення, політичні опоненти вдалися до хитрощів, аби заплямувати репутацію партії.

Так, у соціальній мережі Facebook було створено декілька акаунтів ніби то районних організацій «Солідарності», від імені яких з'явились компроментуючі заяви.

Волинська територіальна організація «Блок Петра Порошенка «Солідарність» ЗАЯВЛЯЄ, що інформація, яка поширюється в Фейсбуці від іменні районних осередків Партії є НЕДОСТОВІРНОЮ, а сторінки фейковими. Закликаємо волинську громаду не підписуватися на ці сторінки і тим більше не довіряти брехням політичних опонентів», - йдеться у повідомленні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024