В ДТП на Львівщині загинув військовослужбовець з Олики

21 Грудня 2018, 15:02
Назарій Пастерук 5352
Назарій Пастерук

В ніч на 16 грудня, на Львівщині, на автодорозі Львів-Краковець внаслідок страшної ДТП загинуло три військовослужбовці. Серед них і житель селища Олика Ківерцівського району Назарій Пастерук .

Про це Район.Ківерці повідомила Анастасія Заболотна.

23-річний юнак вдруге підписав контракт і проходив службу в 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

«Хлопець зробив свідомий вибір – служити Україні. Та доля вирішила за нього…

Особовий склад Ківерцівського районного військового комісаріату приносить щирі співчуття родині солдата. Цей сум на біль не передати словами: його ми ще довго будемо нести у наших серцях. Назарій гідно та чесно прожив своє життя. Поділяємо Вашу скорботу та молимося за вічний спокій його душі. Нехай спогади про добрі діяння люблячого сина та брата будуть сильнішими за смерть…

Дякуємо небайдужим людям, що за короткий час відгукнулися й допомогли у проведені похоронних заходів, а саме: керівнику по наданню ритуальних послуг Ніні Миколаївні Павлішиній, приватному підприємцю Сергію Анатолійовичу Гетманчуку, голові Ківерцівської міської спілки ветеранів АТО «Альфа» Василю Володимировичу Озоровському та представникам Ківерцівської РДА», – йдеться у повідомленні.

 

Назарій Пастерук
Назарій Пастерук

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024