У Ківерцях відбувся шаховий турнір

22 Грудня 2018, 10:55
У Ківерцях відбувся шаховий турнір 3852
У Ківерцях відбувся шаховий турнір

У міських школах уже вчетверте відбувся IV-й Чемпіонат міста з шахів.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської міської ради.

Чемпіонат проводиться в два етапи. Перший етап відбірковий проходив в загальноосвітніх школах міста і мав на меті відібрати кращих гравців для другого етапу, фінального. Головний суддя змагань – місцевий шаховий ентузіаст, член шашко-шахового клубу «Дебют» Дмитро Попович, розробив таблицю індивідуальних рейтингів для гравців, де можна подивитись свій ріст за останні 4 роки. Отож, протягом тижня в усіх школах вирували шахматні баталії.

Фінал відбувся в неділю, 16 грудня в приміщенні школи №3. Традиційно турнір проводився за швейцарською системою у 7 турів з часом 20 хвилин на партію кожному учаснику.

У підсумку IV-го Чемпіонату міста з шахів серед учнів загальноосвітніх шкіл м.Ківерці: місця розприділились наступним чином:

  • 1 місце – Олександр Волох, школа № 3;
  • 2 місце – Герман Пелех, КЕШ  
  • 3-4 місце розділили (із однаковою сумою очок) – Драганчук Олександр, школа № 4 та Сосницький Роман, школа № 3

 

 

Переможців нагородили грамотами, медалями, кубками та пам’ятними подарунками Ківерцівської міської ради. Грамоти та подарунки отримали всі фіналісти чемпіонату, а всі учасники – солодощі. Нагороди вручав почесний президент шашко-шахового клубу «Дебют» Степан Лукашович Гейло.  

 













 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром