У Ківерцях депутати обрали голову райради, ним став Олександр Гурський

29 Грудня 2018, 15:55
У Ківерцях депутати обрали голову райради, ним став Олександр Гурський 5593
У Ківерцях депутати обрали голову райради, ним став Олександр Гурський

На пленарному засіданні позачергової тридцять першої сесії Ківерцівської районної ради VII скликання депутати обрали головою районної ради Олександра Гурського

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Із 36 депутатів районної ради на сесії були присутні 27 народних обранців.

На початку сесії у зв’язку з складанням депутатських повноважень Василем Хмілевським представлено новообраного депутата Олександра Гурського.

Першим розглянули питання про вибори голови районної ради. На цю посаду було запропоновано кандидатуру – Олександра Гурського.

Під час проведення таємного голосування депутати 26 голосів віддали на підтримку Олександра Григоровича Гурського.Тому, відповідно до ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи результати таємного голосування вирішено вважати обраним головою Ківерцівської районної ради Олександра Гурського.

 



 

Далі за пропозицією депутата Юліана Таранчука внесли зміни у порядок денний. Зокрема, про проект рішення «Про районний бюджет на 2019 рік». Також, згідно поданої заяви питання «Про припинення повноважень заступника голови районної ради Т.Г. Чигрин».

У сесії зробили перерву для засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів, яка попередньо розглянула проект рішення про бюджет району 2019 зі змінами та винесла даний проект на пленарне засідання.

Питання  «Про районний бюджет 2019 року» проголосували 24 з 27 народних обранців. Також обрано нового заступника голови районної ради. Ним став депутат Протасюк Віталій Григорович.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024